Facebookta sahte hesap

Arkadaşım o kadar dedik öğrenirsin diye hem hala çıkartamazlar hesap silinmiş diyorsun hem de bana söylerler mi diyorsun.Daha ne yazmamızı bekliyorsun?

bana mı dedin bunu..walla takipsizlik ne anlayamadım ondan sordum...savcılığa veriliyor-savcılık yazışmalara bakıo-suç bulamıo ve bu kişinin kim olduğunu açıklamıyor mu ?
yoksa şu mu oluyor ? savcılığa veriliyor-bana kim olduğu söyleniyor-mahkemeye veriliyor-suç olup olunmadığı mahkemede inceleniyor-mahkeme takipsizlik kararı mı veriyor ?

niye kızıyorsun ki ben bu ikisi arasındaki farkı bilmiyorum ondan soruyorum biliyorsan açıklarsan sevinirim..

bana mı dedin bunu..walla takipsizlik ne anlayamadım ondan sordum...savcılığa veriliyor-savcılık yazışmalara bakıo-suç bulamıo ve bu kişinin kim olduğunu açıklamıyor mu ?
yoksa şu mu oluyor ? savcılığa veriliyor-bana kim olduğu söyleniyor-mahkemeye veriliyor-suç olup olunmadığı mahkemede inceleniyor-mahkeme takipsizlik kararı mı veriyor ?

niye kızıyorsun ki ben bu ikisi arasındaki farkı bilmiyorum ondan soruyorum biliyorsan açıklarsan sevinirim..

hayır sana dememiştim..Pek detaylı bilgim yok ama ortada bir hakaret var mı?Ve hala devam ediyor mu?Eğer artık rahatsız etmeyi bıraktıysa hiç uğraşma derim.Benim bir ezik arkadaşım var o da oturur sahte hesaplara resimler yükler olmayan adama kendini aşık eder,anne seni isteyecek'e kdar getirir durumu=)Canım ezik çok bu dünyada...

Dikkatlı olacaksınız işte. Bak 13 yaşındayım 9 yaşından beri aynı face hesabımı kullanıyorum.Adıma fake hesap acan biri de olmadı . Acamazlar cünkü ben cok muhafazakar biriyim o konuda yaşıma rağmen.

Sen madem bu kadar muhafazakarsin kadinlarin arasinda isin ne?Hemde gece vakitleri? Ustelik pek cok konu yetiskinlere gore cocuklara degil. Daha cocuksun ama buradaki herkes senden cogunlukla buyuk fakat dil masallah pabuc gibi. Olaylar oyle muhafazakarliga indirgenecek birsey degil. Sahte hesap pek cok sebepten acilabiliyor. Kendini komik duruma dusurmussun ondan guluyorlar. Bende guldum zaten. Cin olmadan adam carpmaya calisma canim. Yasinin geregi gibi davran!

takipsizlik ne demek canım ?
kim olduğu öğrenilebilinir mi?
ne kadar sürer ?

takipsizlik yani dava açılmasına gerek kalmamak diyelim canım. kim olduğununa gelince hangi bilgisayardan girdiğini savcılık bulur isterse. ama anlattıklarına bakılırsa buna gerek görmeden takipsizlik kararı verir dilekçeni reddedebilirler yani buydu demek istediğim.

takipsizlik yani dava açılmasına gerek kalmamak diyelim canım. kim olduğununa gelince hangi bilgisayardan girdiğini savcılık bulur isterse. ama anlattıklarına bakılırsa buna gerek görmeden takipsizlik kararı verir dilekçeni reddedebilirler yani buydu demek istediğim.

anladım canım çok teşekkür ederim..

Back
X