• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'taki evli adam ve eşi...

Kafam karışık işte,
Yuva yıkan mı olurum diye ama suçum yok
Aynılarını ben yaşadım,
Şimdi o kadın nasıl üzülecek :KK43: Kötü şeylere sebep olur muyum ki?
Bizim ev de kıyametler kopmuştu çünkü

Canım sen de yaşadığın için gerçeklerin öğrenilmesinin en doğrusu olduğunu bizzat bilirsin. Lütfen eşini uyandır da kocasının geçek yüzünü görsün.Gerçi şe..siz kesin "hesabımı ele geçirdiler,ben yazmadım" der ama olsun

Kafam karışık işte,
Yuva yıkan mı olurum diye ama suçum yok
Aynılarını ben yaşadım,
Şimdi o kadın nasıl üzülecek :KK43: Kötü şeylere sebep olur muyum ki?
Bizim ev de kıyametler kopmuştu çünkü
Bende gonderin diye düsünenlerdenim ama ortak profilden size bu kadar rahat yazdigina göre, eşinin facebookla arası iyi olmayabilir ve gormeyebilir hatta adam görebilir. Yerinizde olsam adama saglam bir gözdağı verirdim eşine göndericem mesajlarını diye. Terbiyesiz adam tırssın biraz.

Merhaba arkadaşlar...

Sabah sabah sinirlerim zıpladı yine.
S..szn biri benin facebook uma dadandı. İlk etapta dün selam yazınca ben de kim bu? tanıdık mı? Diye profiline tıkladım, baktım tanıyamadım. Resimlerde eşi ve çocukları falan vardı onlara da baktım acaba eşi mi tanıdık diye (çünkü ortak hesap şeklindeydi) o da değil, ve önemsemedim.

Bu sabah yine mesajlar göndermiş kopyaladım aşağı da

slm muhtesemsın harıkasın goguslerınde mukembel tatlım ( Askılı bluz giydiğim resmime)
muhtesem guzellıgın var yaaaaaa
sen ne muhtesem seysın ya mukembelsın senınle tanısmak ısterdım gulum

ve bunun gibi şeyler...

Kan beynime şıçradı. Bu adam evli ve karısı ile mutluluk ( Sahte) pozları vermişler. Çocukları var..

Benim kocam geldi aklıma, bana yaptıkları geldi...

Burda ki onca kadının acıları geldi..

Belki o adamnın eşi de burda ???

Arkadaşlarına tıkladım karısının bir de ayrı hesabı var. ekran görüntüsünü çekip atayım ve eşinin gerçek yüzünü görsün istedim. :KK62:Kadına üzüldüm, nasıl da seviyor eşini :KK61:
Benim yaşadıklarımı şimdi o kadın yaşıyor.

Şimdi diyebilirsiniz engelle diye tabi ki bunu yaptım ama asıl mesele

Ya ben adama karşılık verebilecek karakterde bir kadın olsaydım? Benim s...sz kocama karşılık verenler gibi..

Arkadaşlar kadına çok üzülüyorum. Aptal yerine konuyor, sizce ne yapayım???

ekran alıntısını kadına postala üsütüne de eşininzi tanımam facebookuma dadanmış bir sapık benim için fakat size kıyamadım diye not iliştir..

bana da çoğu zaman böyle mesajlar geliyor genelde de evliler atıyor bunları
hatta çocuğumu bile kullanıyorlar çok tatlı kızın var diye
allah ıslah etsin böylelelerini
acaba benim eşim de yapıyor mudur diye düşünmekten kendimi alamıyorum
sana mesaj at yada atma diyemem ama ben başıma bela almak istemezdim
offf offf gerçekten bıktım bu erkeklerden

Canım sen de yaşadığın için gerçeklerin öğrenilmesinin en doğrusu olduğunu bizzat bilirsin. Lütfen eşini uyandır da kocasının geçek yüzünü görsün.Gerçi şe..siz kesin "hesabımı ele geçirdiler,ben yazmadım" der ama olsun
ben öğrendiğim de bütün dünyam yerle bir olmuştu
Şu an da bile psikolojim bozuk
Kadın da benim tekrarım olacak :KK43:

Bence adama hiç bir şey söylemeden mesajları aynen eşine gönderin.
Adama göz dağı verirseniz eşinden önce feysine girip eşine yolladıklarınızı silebilir çünkü.
Kadına net bir şekilde yazın. "Eşinizin yazdıkları ortada, hiç birine cevap vermedim, tanımam etmem, amacım sizi de üzmek değil ama bilin istedim" tarzında.

ben öğrendiğim de bütün dünyam yerle bir olmuştu
Şu an da bile psikolojim bozuk
Kadın da benim tekrarım olacak :KK43:
Bence şöyle düşün, yakalamasydın,öğrenmeseydin; davranışlarından,sana olan sevgisinden ya da gizli işlerinden hep kuşkulanacaktın. Acabalarla yaşamak ya da seneler sonra öğrenmek(Hiçbir şey gizli kalmaz,buna çok inanırım) çok çok daha acı bana göre. Ben olsam en acısı bile olsa öğrenmeyi tercih ederdim. Çünkü bilsem de bilmesem de o yapılan pislikler gerçek ve yaşanıyor.

Back
X