• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'taki evli adam ve eşi...

Siz hiç karışmayın.
Bilmezsiniz etmezsiniz.
Sahte profil oluşturulmuş olabilir, evin ergen çocuğu yazıyor olabilir. Hatta bunlar 3'lü seven, grup arayışında olan sapkın çiftler dahi olabilir...

Banada böyle evli çocuklu göbeğine kadar sakallı bir tip musallat olmuştu. Mesajını spam olarak bildirdim ve engelledim. Facebook böyle durumları ciddiye alıyor.

Aile resimleri gerçekten varmı öyle resimler ile süslemiş olabilir mi ? Bazı tipler var erkek kadın evli olmadıkları halde evli nişanlı gösteriyor kendini ve maceracı tiplerdir yani sahte olabilir bilgin olsun

Yorumları okumadım ama ben olsam kesinlikle o kadına gerçekleri anlatırdım.Düşünsenize o kadar çabaya sevgiye fedakarlığa karşılık olarak o ş.. o kadını hakediyo mu ? asla! tamam siz tabir ettiğiniz gibi biri değilsiniz ama yalnızca size dadandığı ne malum ? başka kurbanlar olmadığı ne malum? bu kadar her şeyi alalen ortada olduğuna göre (profiline bakınca eşinin çocuklarının olduğunu anlamışsınız) bu adam hem ş..hem gerizekalı ve birinin bu ş. haddini bildirmesi lazım.

Merhaba arkadaşlar...

Sabah sabah sinirlerim zıpladı yine.
S..szn biri benin facebook uma dadandı. İlk etapta dün selam yazınca ben de kim bu? tanıdık mı? Diye profiline tıkladım, baktım tanıyamadım. Resimlerde eşi ve çocukları falan vardı onlara da baktım acaba eşi mi tanıdık diye (çünkü ortak hesap şeklindeydi) o da değil, ve önemsemedim.

Bu sabah yine mesajlar göndermiş kopyaladım aşağı da

slm muhtesemsın harıkasın goguslerınde mukembel tatlım ( Askılı bluz giydiğim resmime)
muhtesem guzellıgın var yaaaaaa
sen ne muhtesem seysın ya mukembelsın senınle tanısmak ısterdım gulum

ve bunun gibi şeyler...

Kan beynime şıçradı. Bu adam evli ve karısı ile mutluluk ( Sahte) pozları vermişler. Çocukları var..

Benim kocam geldi aklıma, bana yaptıkları geldi...

Burda ki onca kadının acıları geldi..

Belki o adamnın eşi de burda ???

Arkadaşlarına tıkladım karısının bir de ayrı hesabı var. ekran görüntüsünü çekip atayım ve eşinin gerçek yüzünü görsün istedim. :KK62:Kadına üzüldüm, nasıl da seviyor eşini :KK61:
Benim yaşadıklarımı şimdi o kadın yaşıyor.

Şimdi diyebilirsiniz engelle diye tabi ki bunu yaptım ama asıl mesele

Ya ben adama karşılık verebilecek karakterde bir kadın olsaydım? Benim s...sz kocama karşılık verenler gibi..

Arkadaşlar kadına çok üzülüyorum. Aptal yerine konuyor, sizce ne yapayım???

Ortalik almis basini gitmis cidden. Zor bir durum.

Yazdığı mesaja bakılırsa adam azılı sapık. Profil sahte değilse muhtemelen amca biraz saf sapıklardan. Sizinle birlikte başka kadınlara da atış yapmıştır o. Bence gönderin resmi arkadaşların da dediği gibi 1-2 cümlelik bi notla beraber. En azından vicdanınız rahatlamış olur. Ama bunu yaparken kadına cevap hakkı doğuyor, burda kocasını ezdirmeyen kadınlardansa şayet, güzel bi mesaj düzüp yollayadabilir. Her ihtimale karşı hazır olun kötü kadın da diyebilir, gözümü açtığın için dua edicem de diyebilir, veya sessiz kalır. Gelişmeleri takipteyiz. :)

Tabiki yollayın resimleri ama adamın bahaneleri muhtemelen hazırdır eve gelen bilgisayarcı yazmış, komşunun oğlu haberim olmadan faceime girmiş, vallahi billahi ben yazmadım vs. vs..

Daha önce başıma geldi ordan biliyorum.

Ama bugün olsa yine söylerim hiçkimsenin heleki kadınların eşleri tarafından aptal yerine konmasına tahammülüm yok.

Ortak hesaptan ne cesaret yahu? İnsan fotoğraflardan çekinir manyak mıdır nedir. :/ Yolla gitsin. Gerçi kadın şimdiye kadar kaç kere aldatılmıştır da (ki benim için aldatmak bu mesajlarla bile fazlasıyla olmuş) daha fazla canı yanmasın.

Merhaba arkadaşlar...

Sabah sabah sinirlerim zıpladı yine.
S..szn biri benin facebook uma dadandı. İlk etapta dün selam yazınca ben de kim bu? tanıdık mı? Diye profiline tıkladım, baktım tanıyamadım. Resimlerde eşi ve çocukları falan vardı onlara da baktım acaba eşi mi tanıdık diye (çünkü ortak hesap şeklindeydi) o da değil, ve önemsemedim.

Bu sabah yine mesajlar göndermiş kopyaladım aşağı da

slm muhtesemsın harıkasın goguslerınde mukembel tatlım ( Askılı bluz giydiğim resmime)
muhtesem guzellıgın var yaaaaaa
sen ne muhtesem seysın ya mukembelsın senınle tanısmak ısterdım gulum

ve bunun gibi şeyler...

Kan beynime şıçradı. Bu adam evli ve karısı ile mutluluk ( Sahte) pozları vermişler. Çocukları var..

Benim kocam geldi aklıma, bana yaptıkları geldi...

Burda ki onca kadının acıları geldi..

Belki o adamnın eşi de burda ???

Arkadaşlarına tıkladım karısının bir de ayrı hesabı var. ekran görüntüsünü çekip atayım ve eşinin gerçek yüzünü görsün istedim. :KK62:Kadına üzüldüm, nasıl da seviyor eşini :KK61:
Benim yaşadıklarımı şimdi o kadın yaşıyor.

Şimdi diyebilirsiniz engelle diye tabi ki bunu yaptım ama asıl mesele

Ya ben adama karşılık verebilecek karakterde bir kadın olsaydım? Benim s...sz kocama karşılık verenler gibi..

Arkadaşlar kadına çok üzülüyorum. Aptal yerine konuyor, sizce ne yapayım???

Şüpheye kesinlikle gerek yok, düşündüğünü yap ve resmini çekip karısına gönder ! Sen dahil buradaki herkes eşi böyle birşey yapsa bilmek isterdi. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir demiş peygamber efendimiz. Karısına yaptığı bu haksızlığa karşı susma ve gerekeni yap. Dilsiz şeytan olma.. Açık ve net

Ortak hesapda cesaret edip kadin taciz edebilecegini dusunmuyorum hesabi calinmis olabilir
arkadas listesi kalabalik olanlari ozellikle secip dolandiricilik yapanlar var o yuzden bos yere huzursuzluk cikarmis olmanizida istemem kadin size cevap yazarsa direk kocaniz beni taciz etti demek yerine diger hesabinizdan bana taciz mesajlari geldi falan diyip biraz yumusatarak yazarsaniz iyo olur

Back
X