- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Bir de mükenbel yazmış hanzocan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da sürekli selam diye mesajlar geliyor krolardan.Merhaba arkadaşlar...
Sabah sabah sinirlerim zıpladı yine.
S..szn biri benin facebook uma dadandı. İlk etapta dün selam yazınca ben de kim bu? tanıdık mı? Diye profiline tıkladım, baktım tanıyamadım. Resimlerde eşi ve çocukları falan vardı onlara da baktım acaba eşi mi tanıdık diye (çünkü ortak hesap şeklindeydi) o da değil, ve önemsemedim.
Bu sabah yine mesajlar göndermiş kopyaladım aşağı da
slm muhtesemsın harıkasın goguslerınde mukembel tatlım ( Askılı bluz giydiğim resmime)
muhtesem guzellıgın var yaaaaaa
sen ne muhtesem seysın ya mukembelsın senınle tanısmak ısterdım gulum
ve bunun gibi şeyler...
Kan beynime şıçradı. Bu adam evli ve karısı ile mutluluk ( Sahte) pozları vermişler. Çocukları var..
Benim kocam geldi aklıma, bana yaptıkları geldi...
Burda ki onca kadının acıları geldi..
Belki o adamnın eşi de burda ???
Arkadaşlarına tıkladım karısının bir de ayrı hesabı var. ekran görüntüsünü çekip atayım ve eşinin gerçek yüzünü görsün istedim.Kadına üzüldüm, nasıl da seviyor eşini
Benim yaşadıklarımı şimdi o kadın yaşıyor.
Şimdi diyebilirsiniz engelle diye tabi ki bunu yaptım ama asıl mesele
Ya ben adama karşılık verebilecek karakterde bir kadın olsaydım? Benim s...sz kocama karşılık verenler gibi..
Arkadaşlar kadına çok üzülüyorum. Aptal yerine konuyor, sizce ne yapayım???
O dediğin lise Tuzla taraflarında, Tuzlada çok akrabamız var bizim![]()
Yok canım Allahtan değilmiş, korktum bi anTanidik mi canim ?
Aile resimleri ve akrabaları var aynı soy isimden. Hesabın sahte olduğunu düşünmüyorum, akraba yorumları bile varAile resimleri gerçekten varmı öyle resimler ile süslemiş olabilir mi ? Bazı tipler var erkek kadın evli olmadıkları halde evli nişanlı gösteriyor kendini ve maceracı tiplerdir yani sahte olabilir bilgin olsun
Amca değil maalesef tahminen 30-35 yaş civarı. Çocukları da 10 la 8 gibiYazdığı mesaja bakılırsa adam azılı sapık. Profil sahte değilse muhtemelen amca biraz saf sapıklardan. Sizinle birlikte başka kadınlara da atış yapmıştır o. Bence gönderin resmi arkadaşların da dediği gibi 1-2 cümlelik bi notla beraber. En azından vicdanınız rahatlamış olur. Ama bunu yaparken kadına cevap hakkı doğuyor, burda kocasını ezdirmeyen kadınlardansa şayet, güzel bi mesaj düzüp yollayadabilir. Her ihtimale karşı hazır olun kötü kadın da diyebilir, gözümü açtığın için dua edicem de diyebilir, veya sessiz kalır. Gelişmeleri takipteyiz. :)
Hayır halen mesaj gelmediKadindam mesaj geldi mi? Cnm
Çok belirgin bir şekilde doğru hesap, sahte değil. Dedim ya akrabaları falan da varçok ilginç bu işte bir iş var gibi. sahte hesap olmadığına emin misin? ya da eşinin sandığın hesabı da kendi kontrol ediyor olabilir mi?![]()
gönderdin mi yazışmanızı?Çok belirgin bir şekilde doğru hesap, sahte değil. Dedim ya akrabaları falan da var
Bana acil ulaşmanız gerek yazdım ama resmi atmadım.gönderdin mi yazışmanızı?
Hesabın sahte olmadığı bariz orta da zatenEkran görüntüsünü alıp bilişim suçlarına şikayet edin hesap sahtemi,gerçek mi ortaya çıkar.
Bazen face hesapları çalınıyor içindeki tüm bilgi,resim,ve arkadaşlarıyla beraber ve daha sonra sapık sapık mesajlar yazılıyor,facedeki bütün fotograflarını bile çalabiliyorlar programlar sayesinde,genelde sapıklık yapmak isteyenler sahte hesap açar ortak hesaptan pek yapmazlar.Hesabın sahte olmadığı bariz orta da zaten
bence yanlış yapmışsın ya tamamen yazdıklarını göndericektin yada hiiç yazmasaydınBana acil ulaşmanız gerek yazdım ama resmi atmadım.
Dönerse atacağım
Umarım sahtedir, yanlırımBazen face hesapları çalınıyor içindeki tüm bilgi,resim,ve arkadaşlarıyla beraber ve daha sonra sapık sapık mesajlar yazılıyor,facedeki bütün fotograflarını bile çalabiliyorlar programlar sayesinde,genelde sapıklık yapmak isteyenler sahte hesap açar ortak hesaptan pek yapmazlar.
Bana bir bayandan böyle bir mesaj gelse kesin dönerim bir pislik vardır diyebence yanlış yapmışsın ya tamamen yazdıklarını göndericektin yada hiiç yazmasaydın
kadın cvp vermez ki böyle bana tanımadığım biri yazsa ben dönmem kim olduğunu bilmiyorum çünkü
aynen bende vardır bunda bir bit yeniği die dönmek istemem geri :)Bana bir bayandan böyle bir mesaj gelse kesin dönerim bir pislik vardır diye