Facebooktaki ilişki durumu

Esinti3629

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
36
0
16
A.B.D.
Sevgilimden ayrılmıştım geçen sabah aradı buluşmak istediğini söyledi konuştuk ve barıştık ban eve gidince beni ekle ve ilişki isteği gönder dedi ekledim ilişki isteğide gönderdim yanıtlamadı 1 saat öyle kaldı sonra ilişki isteğini iptal ettim .. yollamamışsın ilişki isteğini dedi yolladım ama sen cevaplamayınca kaldırdım dedim o da mobildeydim görmemişim falan dedi dün buluştuk her şey çok güzeldi eve gelince ilişki durumunun hala yok olduğunu gördüm düzeltmesini istedim bence bi sakıncası yok dedi böyle kalsın dedi benimde ilişkisi var görünüyordu .. öyle mi dedim evet ded.. bende ilişkisi yok yaptım o da anında "ilişkisi yok hmm" dedi aynen benim için bi sakıncası yok senin için var mı dedim bi nevi misilleme yaptım aslında.. evet var dedi yolla o zaman ilişkiyi dedi bende gerek yok düşündmde haklısın karşılıklı güven varsa sıkıntı olmamalı falan dedim o bakımdan haklısın dedi ve bu konu böyle kapandı .. ikimizinde ilişkisi yok görünüyor ve bu durum içime dert oldu kızlar.. ne yapmalıyım bu arada çıkmaya başlayalı 1 ay oluyor ve 4 yıldır tanışıyoruz

Son düzenleme:
fakat feys?
boşver canım seni kalbine yazmadıktan sonra feysine yazmamış ne çıkar..

fakat feys?
boşver canım seni kalbine yazmadıktan sonra feysine yazmamış ne çıkar..

feys demek daha hoşuma gidiyor

gerçekten öyle mi düşünüyorsun badezuzum :/ ? mesela bugünde hiç yazmadı defalarca online olduğunu gördüm o yazmadı bende yazmadım sanırım beni sevmiyor ama gözlerime baka baka sevdiğini söylüyor ne yapacağım bilmiyorum

Hayır alakası yok .. ben 18 o da 19 yaşında. Sadece orada ilişkisi yok yazması beni rahatsız ediyor o kadar .. Bunu ona belirtmeme rağmen tepkisini size söyledim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ..

18 yaşındamısın
ben 14 15 sandım..

ilişkiniz çok yeni bırak öyle kalsın, hem sosyal paylaşım sitelerinden ilan etmeyince aşk olmuyormu, özelinizi bu kadar ortaya atmayın. Üstelik rest çekmişsin restinin arkasında dur bu konuyu bir daha açma bence

18 yaşındamısın
ben 14 15 sandım..

evet 18 yaşındayım neden 14-15 sandın ki.. konu biraz çocuksu geldi sanırım anlıyorum ama ben böyle şeyleri çok takıyorum :)

mesajını okuyunca düşündüm de haklısın galiba.. böylesi en iyisi

Daha bir aylık ilişkide hangi ara ayrılıp barıştınız üstüne böyle ufak bi'şeyde nerdeyse didişmişsiniz:44:
Bence biraz durulun

Facede bazıları gerçekten çok yapmacık..

erkek arkadaşımın bir arkadaşı vardı yakın zamanda kız arkadaşı oldu,her anları facede.. kavgaları sevinçleri,her anı fotoğraflıyorlar samimiyetsiz aşktan uzak sadece facebook için çekilmiş sanki neyse..bir gün o çocuk bir fotoğraf ekledi tamamen yapmacık olduklarına sevmediklerine,artık kime yapıyorsa gösteriş yaptıklarına karar verdim..Fotoğrafta kız çok hasta serum bağlanmış,gözleri kapalı,nasıl işse makyaj kıyafet o biçim,erkek arkadaşı kızın bu halini çekip yayınlamış..yazmış ki "hasta olduk "..görünce sal.k olduklarına karar verdim,bir insan sevgilisi hastayken fotoğraf çekip yemeden içmeden face de yayınlamayı aklından geçirebilir mi ?? ..

Lütfen böyle insanlardan olmayın,ilişki durumu bilmem ne seviyorsa seviyordur kaldı ki birlikteliğiniz yeni akışına bırakın..ve lütfen face i ilişki kanıtlama aşk ispatlama yeri olarak görmeyin..

Basit bir site topu topu..Face i kapattık kullanmıyoruz diye herkes kimliğimizi kaybetmişiz gibi davranıyor,çok saçma..

Son düzenleme:
Daha bir aylık ilişkide hangi ara ayrılıp barıştınız üstüne böyle ufak bi'şeyde nerdeyse didişmişsiniz:44:
Bence biraz durulun

missblue , ilgisizliğinden o kadar sıkıldım ki çok bunalmıştım ve bitirdim aynı okuldayız ve üstüne üstük aynı servisteyiz her sabah görmek zorunda olmam çok kötü bi histi .. tekrar barıştık ve ilgisizliğini sürdürüyor ..

Canım kusura bakma ama bana bu derdın cok sacma geldı. Sonucta aranızda soz, nısan evlılık yok. 1 aylık ılıskı ıcın face tekı ılıskı durumunu degıstırmene gerek yok. Benım 5 senelık ılıskm var bız koymaya cesaret edemıyoruz. Sonucta yakın akraba komsu falanda oluyo facete bır anlasmazlık halındeayrılsan mılletın agzına sakız olcan ne gerek var buna bız askımızın adını kalbımıze yazdık sosyal medya ya gerek yok :) sevgılının bır yolla bı yollama demesı dengesızlık bence. Ilk once nıye yolla deyıp sonradan vazgectıgını sorabılırsın mesela.

1 ayda neyin ilgisizliği yahu bu kırılma ama anlattığından sevgili olmak için olmuş biri var bence. Bak çoğu kişiye sor ilk bir ay ve yakın süreci romantikliğin doruklarda olduğu dönemlerdir oyüzden cicim ayları demişler ya.

Daha şimdiden böyleyse aşk yok zamanla bağlanacak demek ki...

Ayrıca daha 1 aylık ılıskıde nezaman ayrılıp barıstınız boyle dıdısmeye basladınız? Daha ılıskının cıcım aylarındasınız. Ilgısızlık olması tuhaf erkekler ılk aylarda ılgıye bogar ınsanı. 1 sene sonranı dusunemıyorum canım

Facebook'da ilişki durumu yapmanız veya yapmamanız sizin çıkıyor olduğunuzu değiştirmiyor ki O bakımdan gereksiz bence.

Feysin ne önemi var ki ya da orda yayınlamış yayınlamamış ne önemi var?
Siz birbirinizi sevdikten saydıktan güvendikten sonra feyste yayınlayıp yayınlamaması pek de önemli değil bence...

Bence çocuk sana misilleme yapmış senden önce. Sen 1 saatte iptal etmişsin ya bir bekleyeydin? Zaten kendisi gönder demiş. Şimdi sen iptal ettiğin için böyle yapıyor bence. Ama ilişki yap diye baskı yapma bence o illa ki dayanamaz kendisi ister kıskanır sonuçta.

Bunun için canınızı sıktığınızı değmez.
Gidin sevgilinizle yaşayacağınız güzel günlerin tadını çıkarın.Böyle bir şey için küsülür mü ya ?

Bence feys kullanmayın. Size kökten çözüm buldum.
Vallahi diyorum. Ne geliyorsa oradan geliyor.

ilişki belli bir olgunluga ulaşmadan feyste duyurmayı doğru bulmuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…