- Konu Sahibi Esinti3629
-
benimde sevgilim yapmazdı sonuç şu an ikimizinde face i yok kökten çözüm
Sevgilimden ayrılmıştım geçen sabah aradı buluşmak istediğini söyledi konuştuk ve barıştık ban eve gidince beni ekle ve ilişki isteği gönder dedi ekledim ilişki isteğide gönderdim yanıtlamadı 1 saat öyle kaldı sonra ilişki isteğini iptal ettim .. yollamamışsın ilişki isteğini dedi yolladım ama sen cevaplamayınca kaldırdım dedim o da mobildeydim görmemişim falan dedi dün buluştuk her şey çok güzeldi eve gelince ilişki durumunun hala yok olduğunu gördüm düzeltmesini istedim bence bi sakıncası yok dedi böyle kalsın dedi benimde ilişkisi var görünüyordu .. öyle mi dedim evet ded.. bende ilişkisi yok yaptım o da anında "ilişkisi yok hmm" dedi aynen benim için bi sakıncası yok senin için var mı dedim bi nevi misilleme yaptım aslında.. evet var dedi yolla o zaman ilişkiyi dedi bende gerek yok düşündmde haklısın karşılıklı güven varsa sıkıntı olmamalı falan dedim o bakımdan haklısın dedi ve bu konu böyle kapandı .. ikimizinde ilişkisi yok görünüyor ve bu durum içime dert oldu kızlar.. ne yapmalıyımbu arada çıkmaya başlayalı 1 ay oluyor ve 4 yıldır tanışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?