- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa
birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor
toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten
Yediği yemeğin resmini koyup ucuna restaurant adını almak için kareden çalanlar..
Gittiği eğlence mekanının resimlemeden çıkmayanlar..
Sevgilisi, eşiyle kumrucukları oynayanlar..
Yemek yerken buyrun bekleriz yazanlar.
Daha yataktan kalkmadan uyku mağmuru yazanlar..
pompiş, tontiş vs isimli kedi, köpekleriyle sarıp sarmalaşanlar..
Bu resimleşmenin suyu çıktı yani o karelere bakarken ben gülüyorum. Lakin bana zararı olmadığı için kim ne yaparsa yapar.
Yediği yemeğin resmini koyup ucuna restaurant adını almak için kareden çalanlar..
Yemek yerken buyrun bekleriz yazanlar.
Daha yataktan kalkmadan uyku mağmuru yazanlar..
pompiş, tontiş vs isimli kedi, köpekleriyle sarıp sarmalaşanlar..
Bu resimleşmenin suyu çıktı yani o karelere bakarken ben gülüyorum. Lakin bana zararı olmadığı için kim ne yaparsa yapar.
konuyla ilgili fikrim hala aynı da aklıma şu geldi;kuzenim yeni evlendi eşini de alıp köye gitmiş dedemin mezarına uğramış.buraya kadar normal.faceyi bi açtım dedemin mezarının başında kuzenimin eşi dua ediyor,bunu fotoğraflamış paylaşmış..
şu güne kadar gördüğüm en garip paylaşımdı.
Aaaa ne varmış kedili köpekli resimlerde5 tane kedim var beşinide aynı anda alıp resim çekemediğim için hepsiyle tek tek olan bütün resimlerimi yüklerim.. Benim listemdekiler napsın
Minooş kırpık bücüriko tarçın duman
hepside dünya güzeliii.
aynen size katılıyorum bende çok rahatsız oluyorum özellikle sürekli ve neredeyse her anını fotoğraflayan kişiler var, bende çok gıcık oluyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama ama ama kedi resimlerinin suyu çıkmaz ki![]()
Mesela restauranta gidiyosun, bosver yemek resmi cekmei. Tadini cikar hayatin, yedigin nimetin.Yediği yemeğin resmini koyup ucuna restaurant adını almak için kareden çalanlar..
Yemek yerken “ buyrun bekleriz” yazanlar.
Daha yataktan kalkmadan “uyku mağmuru “ yazanlar..
“pompiş, tontiş” vs isimli kedi, köpekleriyle sarıp sarmalaşanlar..
:)açıkçası biz sevdiğimiz birşey olunca paylaşıyoruz eşimle beraber, ve o çok kızıyordu koyma diye:))benim hoşuma gidiyordu , yalnız bazıları var gerçekten nispet yapmak için koyuyorlar...ve baksan olmuş 15 yıl evliliklerinde ikiside çökmüş yok kocam bana kahvaltı hazırladıfalan filan boşver
arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa
birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor
toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten
Tabi kedi köpekli resimlerde bir şey yok. Ama gerçekten abartıp, artık vıcık vıcık edenler var.
Sabahın köründe saçı başı dağınıkken yataktan kalkmadan tontişini alıp resim çekip yüklemek benim tarzım değil. Dolayısıyla bana itici geliyor sürekli an be an tontişli, pompişli resimleri o insanın.