• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebooktaki mutlu aile tabloları hepsi gerçekmi

25 yıllık evliyim hiç de çökük değilim:24:

:)estağfurullah ben onu kastetmedim demek istediğim artık ilk günkü gibi değil tanıyoruz hepsini:)))görüyoruz normal hallerini birbirine olan bakışlarını:)nice seneler bu arada

konuyla ilgili fikrim hala aynı da aklıma şu geldi;kuzenim yeni evlendi eşini de alıp köye gitmiş dedemin mezarına uğramış.buraya kadar normal.faceyi bi açtım dedemin mezarının başında kuzenimin eşi dua ediyor,bunu fotoğraflamış paylaşmış..

şu güne kadar gördüğüm en garip paylaşımdı.

el acıp dua ederken ağlayıp aynı zamanda poz verende bende mevcut :) haberim yokmuş gibi çek panpa:D guler misin aglar mısın:)

Son düzenleme:
Suyu çıkan kedi resimleri değil aslında kullanıcının kendisi… bir de “-cişli” çok konuşuluyorsa ben cidden dayanamıyorum. Kociş gibi..

Kociş falan benim de hoşuma gitmyor. Ama işte özgürlük :) Sen de demişsin zararsız tarafından takılıyorlar. Ama kedişim bir tane ona laf yok :)

diğer taraftan,
bizim arkadaşta tam tersi durum var,eşiyle tartışmışsa eşini siler, onunla olan profil resmini kaldırır tek başına olan afilli bir fotosunu koyar, sonra da "çok değer verdim,vermez olaydım" tarzında şarkılar paylaşır...geçen hep beraber toplandığımızda birçok arkadaş "sen ne zaman kocanla tartışsan biz anlıyoruz" gibi laf ettiler...çok uyarıyoruz ama hoşuna gidiyor demek ki:37:

Amannn o abartanlar herşeyi abartıyolar zaten. Ben evin parkesini yeni yaptırdığı duvar kağdıgnı çekeni bile gördüm :ssz:

Hah işte konu sahibinin bahsettiği böyle abartanlar işte. Bence kendisine biraz fazla yüklenildi. Bu konuyu kimse hiçbir şey paylaşmasın diye çemkirmek niyetiyle açmadığını düşünüyorum :44:

Kan aldırırken,serum takılıyken fotoğraflarını da koyan var.Bir de altına çok hastayım,çok kötüyüüm yzıyorlar.Çok kötüsün madem fotoğrafını çektirip bunu facebooka koyacak enerjiyi nereden buluyorsun?? :D

geçen eşimin sayfasına bakıyoruz...arkadaşı evlenmiş...bi düğünden foto.. bi fotoğrafçının çektiği ....bikaçtane de öyle.çok sade ve güzeldi...başka arkadaşınkine baktık....100 küsür atmış..salona girerken ayağa kalkarken oturuken..anneye veda babaya vede abiye yengeye çoluğa çoğuğa halaya amacaya....hepsi tek tek...tmm kendi albümün olur evinde pc'de ama hurra hepsinide paylaşmak zorunda değilsinki

Son düzenleme:
Mesela restauranta gidiyosun, bosver yemek resmi cekmei. Tadini cikar hayatin, yedigin nimetin.
Kocanla poz icin sarilma, hep oyle olun. Samimiyet kalmiyor ki boyle.
Bi piknikte millet fotograf derdine dusup tadini cikaramiyor o anin. :31:
O buyrun beklerizciler ayri bir olay zaten. Bizim bi komsu var namazinda niyazinda kadindir, yasi da var baya. Kadin gecenlerde lahmacun resimleri paylasmis buyrun bekleriz diye:1: o bile yaptiysa herkesten beklerim artik:27:

Bana şahsen itici geliyor tüm çevremin bunları görmesi.. iş arkadaşlarım, akrabalarım, arkadaşlarım. Kimin kimle yaşadığı özel diye bir şey kalmıyor..
Ben hiç birini kullanmıyorum. Bilmem nereden iş dolayısıyla tanıdığım birinin benim 40 türlü halimi görmesi bana garip geliyor.

Kociş falan benim de hoşuma gitmyor. Ama işte özgürlük :) Sen de demişsin zararsız tarafından takılıyorlar. Ama kedişim bir tane ona laf yok :)

Benim de kedilerle aram yoktur. Aslında dün haberlerde izledim. Kedi beslemek bazı hastalıkları önlüyormuş. Bir de en temiz hayvanlarmış. Ama ben tutamıyorum böyle kemikleri elimden kayıyor gibi oluyor.

I'm @ Kokluca Mezarlığı'yı gördü bu gözler facebookta geçen kurban bayramında.Varın gerisini siz düşünün.Çok ciddiye almamak lazım.

diğer taraftan,
bizim arkadaşta tam tersi durum var,eşiyle tartışmışsa eşini siler, onunla olan profil resmini kaldırır tek başına olan afilli bir fotosunu koyar, sonra da "çok değer verdim,vermez olaydım" tarzında şarkılar paylaşır...geçen hep beraber toplandığımızda birçok arkadaş "sen ne zaman kocanla tartışsan biz anlıyoruz" gibi laf ettiler...çok uyarıyoruz ama hoşuna gidiyor demek ki:37:

Buna cok guldum ben :9::9::9: Aman Allahim neler var, tartisma aile icinde kalir. Yazik ki arkadasin daha o bilincte bi insan degilmis:27:

Benim de kedilerle aram yoktur. Aslında dün haberlerde izledim. Kedi beslemek bazı hastalıkları önlüyormuş. Bir de en temiz hayvanlarmış. Ama ben tutamıyorum böyle kemikleri elimden kayıyor gibi oluyor.

Benim minnoşu verelim sana :) kemik falan yok sırf yağğğ maşşallah :1: döndür döndür mıncıkla :)

benim face yokda eşiminkinde görmüştüm düğün çıkışı camiye gidilmiş üzerlerinde gelinlik damatlık ikisi yan yana ellerini açmış dua pozu veriyorlar...ne itici gelmişti yaa

görmek istemiyorsanız listenizde arkadaş olarak kalsın
ama takipten çıkarın rahatsız oldugunuz kişileri
o zaman paylaşımlarını göremezsiniz:24:

Bir şey fazla abartılarak anlatılıyorsa bunun altında bit yeniği ararım:)(Bu benimde yaptığım bişi:Sigarayı bırakıp devamlı sigaranın zararlarından bahsetmem gibi ama ben bunu kendime gayret vermek için yapıyorum :1:)Biri devamlı eşinin kendini sevdiğinden bahsediyorsa bu yönde bir eksiği vardır

Ben bu tip aşırı paylaşım yapan insanların reelde alamadıkları beğenileri sanal ortamda almaya çalıştıklarını düşünüyorum. Kendini ispatlama çabası yani. Bu mutlu anları paylaşmak değildir kimse kusura bakmasın.
Evlilik teklifi aldığı "anı" fotoğraflayıp paylaşan (o an nasıl aklına geliyorsa)
Gecenin bir vakti hastane acilinde check-in yapan
Yediği her yemeği kamuya ilan eden
"Trafikteyim hofff" ünlemiyle bulunduğu caddeyi yazan
İnsan normal değildir. Bir de keyifliler var ki resmen "keyif" sözcüğünden nefret ettim bu paylaşımlar yüzünden.
Bazıları gezdikleri gittikleri yerleri paylaşıyor mesela bayılıyorum, kaliteli paylaşımlar bence. En azından iki yer görmüş oluyoruz.
Benim listemde de iki haftada bir düzenli olarak berberde check-in yapan erkek var mesela, Allah onu da öyle yaratmış. :27:
Çözüm de, o kişilerin paylaşımlarına gelince hızlıca geçiyorsun olay kapanıyor.

Benim minnoşu verelim sana :) kemik falan yok sırf yağğğ maşşallah :1: döndür döndür mıncıkla :)

Ben uyuyamam öyle miyavvvvvv diye gelip yatağa girerse:100:..aslında bu biraz yetiştirilme olayı. Benim annem evcil hayvanlara çok kapalı biriydi. Elini sürmezdi kedi, köpek vs. dolayısıyla evde hiç böyle yakın temas olmadım. Biraz da ondan sanırım.

Back
X