Facebook'taki resim.

converse'ini çeken gençlikten galiba sizin sevgili...

(arkadaşınıza hitaben yazıyorum ama siz diye hitap edeceğim)

bence büyük bir fanus bulabilirseniz, akvaryumcularda ondan alın.
ya da kafes de olabilir.
ama kafesten allah muhafaza kolunu bacağını falan çıkarırsa tehlikeli..
ayağını uzatıp resim falan çektirir sonra...bu da düpedüz aldatmadır.

boğmayın şu adamları ya..

delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol:

ya burada konu yalan soylemiş olması kızlarla selamlasmıyorum bile dedikten sonra boyle birseyle karsılasmak sinir bozucu madem gorusuyorsun durustce konustugunu soyleyebilirdi, senin kıskanc oldugunu bile bile hala yala soylemesi hata guvenini sarsıyor bende kızardım

converse nin fotografının çekilmesi ne yaw???
abbooww çok geri kaldım been :((

allahım ne gunlere kaldık
arkadasının en buyuk derdı erkek arkadasının conwerse lı resmi olsun insallahhhh.......

yahu tek derdin bu olsun cicim yaa o conwersiyle çekilmiş sende giy babetlerini onlarla çekil ne olcekk allasennn :)

kavak yellerı esıyodur sımdı
oss dusunmuyo sanırım arkadasınız

ay ben anlamadım hala moda mı sımdı converse ının resmını cekmek kafamçokkarıştı

Flörtte boşanma varmidur kikafamçokkarıştı

Ne conserveymiş bah aldatma şeysi cıktı:delphin:
Convereyiselere hayır:icecream:

ben onu kuzum a yazmıştım canım...kuzum varya hani bizim mod olan ..kaydirigubbakcemile2

bence ergenlik çağında ayrı şehirlerde yaşanan ilişkiden arkadaşın ço kfazla şey beklemesin..zira insnaın içinin kıpır kıpır olduğu zamanlardır ve ne zaman ne olacağı belli olmaz
arkadaşın derslerine çalışsın

aradaşının conversi yoktu olsa çocuk onunda converslerini çekerdi facesine koyardı

Çocuğu o kadar çok boğmuşsun ki, zavallıcık sonunda sana yalan söylemekte bulmuş çözümü.
Bu kadar sıkarsınız olacağı bu olur işte.
Yok ayakkabısını çektin, yok yolda yan yana yürüdün, yok aynı sırada oturuyorsun, olmaaazzzz sınıfında sırf erkek olsun kızlar olmasın gibi saçma sapan bahanelerle adamları sıkarsanız sonuçta karşınıza bol bol yalan çıkar.

arkadaşlar birşey atlıyorsunuz ; bu arkadaşlar lise sonda... belki kızımız daha da küçük...
ehh o zamanlar aşk daha başka oluyor tabii ; bir ayakkabılı fotoğraf ilişkiyi bitiriyor da ; ayakkabılı resmimiz var diye heyecan yapılıp bir ilişkiye başlanıyor da...

doğru,

ayakkabılı foromuz var ayakkamız aynı dıye ılıskıye cok rahat baslanabılır

bu cocuk da o resmı bıle saklamıs kızlarla samıımıyetını de saklamıs

belkı soylemeye cekındıgı bır sy var kı saklamıs

Aynen katılıyorum canım.. nedir bu kadar boğmak şu erkekleri.
Bu çocuğun hiç mi arkadaşı olmıycak, hiç mi kızlarla aynı ortamda bulunup şakalaşmıycak, hiç mi gençlik eğlencesi yapmıycak...
Offf iyi dayanıyor bu adamlar size yaa..
Ben olsam çoktan çıkıp gitmiştim hayatından..
Ben eşimi bu kadar sıkmam, eşimin de böyle sıkmasına asla müsade etmem...
Herkesin kendine özel bir hayatı vardır,bu hayatın merkezinde sevgililerimiz eşlerimiz olur, ama yanında başkaları da olur...

kaydirigubbakcemile5

kizin üzerine fazla gitmiyormusunuz arkadaslar...yorumlari okudum cok acimasiz ve alay edici....:olmaz:

Son düzenleme:
gençken erkekler çapkın olsun ki evlendikten sonra bu işe kalkışmasınlar bırakın ne hali varsa görsün

nikahlı değilsin ki sende günü gün et erkekten başka zevklerde var şu dünyada

aklınız fikriniz erkek!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar bu benim değil çok yakın arkadaşımın bir sorunu onun ağzından anlatıyorum...

Sevgilim başka şehirde yaşıyo orada lise son sınıfı okuyo 1 senedir beraberiz yani öyleydik aramız biraz limoniydi son zamanlar ama dün akşam düzeltmiştik fakat bu sabah facebookta bir resim gördüm resim de 3 kızla beraber birbirlerine yakınlaşarak ayakkabılarının resmini çekmişler. Sorunsuz gibi bişey görünse de asıl sorun şu ben çok kıskanç biriyim bana sürekli sınıfta ki kızlarla muhattap olmadığını selam bile dahi vermediğini söylüyodu fakat bu sabah o resmi gördüm ve ona mesaj attım böle böle dedim o da bana sınıfta onun adıyla biri daha oldğunu söyledi fakat daha sonra kendisi olduğunu itiraf etti ben ayrılmıştım şuan kafam çok karıştı bırakma beni diye mesajlar atıyo sizce ne yapmalıyım

asıl olay size yalan söylemesi

uzaktasınız diye daha ne yalanlar söylüyordur Allah bilirkafamçokkarıştı

Back
X