facebooktan tanımadığım biri beni tehdit ediyor. yardıımmmmm

ataturkcuyumben

mutluluk beni yakalasın:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
364
4
16
İstanbul
kızlar yardımcı olun belki aranızda polis olanlar da vardır. 2 gündür faceden tanımadığım biri mrb,günaydın,nasılsınız" gibi msjlar atıyordu. mesajlar gitgide çoğalınca ben de sen kimsin yazdım. o da beni tanıdığını, seni (yaşadığım ilçenin ismini söyleyerek ) şurada gördüm falan yazdı. ben de ismimi soyismimi nereden biliyorsn diye sordum sonra ben öğrenirim yazdı. ben de msj atmaya devam edersen engellerim yazdım o da sana ulaşamayacağımı mı sanıyorsun diye yazdı. ben bunu engeeledim sabah. sonra başka bi face adresinden " SENI G...DEN S....YEN ADAM DEGIL BENI ENGELLEMEK NEYMIS GORECEKSIN SEN " yazmş. kızlar çok korkuyorum ben yalnız yaşıyorum napcm ben şimdi. dışarıya çıkamıck mıyım

Bu Kişi Seni Çok İyi Tanıyor Tanımadığı Biri Hiç Elaleme Neden Tehdit Savursun Hemen Bilişim Suçlarına Şikayette Bulunun

Madem buluyormuş da face gibi bi yerden kendini gizleyecek kadar mı cesareti varmış
Amaç huzursuzluk vermek,korkutmak vs.
Yinede şikayette bulunacağınızı o şahsa söyleyin.
Vardır böyle dengesizler hiçbir şeyde yapamazlar.

yok be bişi yapamaz profilinde yazmıyor mu yaşadığın yer ordan görmüştür ismin değişik mi face ki geerçek ismini biliyo

Kimin Olduğunu Bilemem Size Gıcık Kapmış Belli Dava Açın Savcılığa Gidin Hemen Ücretsizmiş Üstelik Dava Açmak Avukata da Gerek Yokmuş Az Önce Baktım Netten

yok be bişi yapamaz profilinde yazmıyor mu yaşadığın yer ordan görmüştür ismin değişik mi face ki geerçek ismini biliyo

hayır yazmıyor yaşadığım yer falan. ismim yazılı da şurada gördüm diynce bana ben de ismimi soyismimi nereden buldun diye sordum. benm mesleğimi de biliyor bu şahıs. kendi de memurmuş ama sanmıyorum . bir sürü face adresi var sanırım . biraz önce facesini inceledim ahlak dışı gruplara üye olmuş

Mobilden Giriyorsanız Kapatın Konumlarınızı Gizlenin Herzaman Tek Hesabı Yoktur Muhtemelen Zaten Son Zamanlarda Birisiyle Ters Düştünüzmü Peki

hım o zaman şikayet et canım yada biraz hesabını dondur

Erkek Esnafları İyi Gözlemleyin Yalnız da Yaşıyormuşsunuz Bunu da Biliyordur Dikkatli Olun Dışarıya Çıkarken

İşte Alışveriş Yaptığın Yerlerden Birileri Anlaşılan Göz Koymuş Sana Sende Pas Vermiyorsan Bu Yolla Tehdit Ediyor

​Yaşadığınız şehirdeki karakola giderek bilişim suçlarına şikayet edebilirsiniz onlar gerekeni yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…