- Konu Sahibi ataturkcuyumben
-
vay gerizekalı ya, bu devirde şıp diye bulunabileceğini de bilmiyo.
hemen polise başvur da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu şerefsiz
evden çıkmaya korkuyorsan 155i ara bakalım ne yapayım diye sor
teşekkürler şimdi ben çıktısını alıp gitmek yerine orada göstersem mesajları??Bilişim suçları
Soru: İnternet üzerinden tehdit ve hakarete maruz kaldım ne yapmam lazım ?
Adli kurumlara başvurmadan önce aşağıdaki işlemleri yapmanız çözüm sürecini hızlandıracaktır.
1. Size yapılan tehdit ve hakaret;
a. E-posta yolu ile yapılmış ise içeriklerinin çıktısını alın,
b. Bir site üzerinde yapılmış ise ayrıntılı hakaret / tehdit metnini, yazan kişinin ismi veya takma adı, hakaret / tehdit yapılan tarih ve saat görünecek şekilde ekran görüntüsü alın,
c. Başka bir suç unsuru var ise bunun da çıktısını alarak konuyu anlatan bir dilekçe yazın ve imzalayınız.
2. Mağdur olduğunuz suç şahsi müracaat ile adli takibi yapılacak suçlardandır.
3. Suçu anlatan bir dilekçe yazıp imzalayınız.
4. İmzaladığınız form ile:
a. Suçun işlendiği yerden sorumlu polis merkez amirliğine,
Suçun işlendiği yerden sorumlu Cumhuriyet Başsavcılığına,
Not:
1. İmzaladığınız formu elden başvuracağınız yere götürün, tarayıcıdan tarayarak mail olarak atmayınız.
2.Takibi şikayete bağlı olan suçlarda bireysel başvuru şarttır.
teşekkürler şimdi ben çıktısını alıp gitmek yerine orada göstersem mesajları??
kızlar yardımcı olun belki aranızda polis olanlar da vardır. 2 gündür faceden tanımadığım biri mrb,günaydın,nasılsınız" gibi msjlar atıyordu. mesajlar gitgide çoğalınca ben de sen kimsin yazdım. o da beni tanıdığını, seni (yaşadığım ilçenin ismini söyleyerek ) şurada gördüm falan yazdı. ben de ismimi soyismimi nereden biliyorsn diye sordum sonra ben öğrenirim yazdı. ben de msj atmaya devam edersen engellerim yazdım o da sana ulaşamayacağımı mı sanıyorsun diye yazdı. ben bunu engeeledim sabah. sonra başka bi face adresinden " SENI G...DEN S....YEN ADAM DEGIL BENI ENGELLEMEK NEYMIS GORECEKSIN SEN " yazmş. kızlar çok korkuyorum ben yalnız yaşıyorum napcm ben şimdi. dışarıya çıkamıck mıyım
canım ne yaptın merak ettim..
kızlar doğru söylemişler yazdığı mesajlar oturduğu yere kadar ıp adresinden bulunabilir...
inşallah bulunurda rahat edersin..
kızlar yardımcı olun belki aranızda polis olanlar da vardır. 2 gündür faceden tanımadığım biri mrb,günaydın,nasılsınız" gibi msjlar atıyordu. mesajlar gitgide çoğalınca ben de sen kimsin yazdım. o da beni tanıdığını, seni (yaşadığım ilçenin ismini söyleyerek ) şurada gördüm falan yazdı. ben de ismimi soyismimi nereden biliyorsn diye sordum sonra ben öğrenirim yazdı. ben de msj atmaya devam edersen engellerim yazdım o da sana ulaşamayacağımı mı sanıyorsun diye yazdı. ben bunu engeeledim sabah. sonra başka bi face adresinden " SENI G...DEN S....YEN ADAM DEGIL BENI ENGELLEMEK NEYMIS GORECEKSIN SEN " yazmş. kızlar çok korkuyorum ben yalnız yaşıyorum napcm ben şimdi. dışarıya çıkamıck mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?