mrb kızlar çok kötüyüm ya facebook ta biri bnm kimliğime bürünüp doğum günüme kadar bütün bilgilerimi kullanıyor hatta resimlerimin hepsini de çalıp arkadaş listemdekileri ekliyo napmalıyım şikayet ettim ama işe yarar mı bilmiyorum sizin önerebileceğiniz bişey var mı??mafoldumben
canım
arkadaşlarında sende
faceye ingilizce yazıp şikayet edin..
benimde şifrem çalınmıştı.
faceme girmiyordum ama ben gibi herkese yazıyormuş manyağın biri...
ne şikayetler yazdık arkadaşlarla olmadı kapatmadılar hesabı...
10 gün geçti...
bende aynı şekilde ki şikayetimi birde ingilizce yazıp gönderdim..
anında 1 gün içinde hesap kapatıldı.. yanlız dikkat et, senin şuan gerçek olan hesabını da yanlışlıkla kapatabililer.. benim öyle oldu..
face bılgılerınızı gızleyın sızden baska kımse gormesın yoksa bu tur olaylar hep gelır basınıza
mrb kızlar çok kötüyüm ya facebook ta biri bnm kimliğime bürünüp doğum günüme kadar bütün bilgilerimi kullanıyor hatta resimlerimin hepsini de çalıp arkadaş listemdekileri ekliyo napmalıyım şikayet ettim ama işe yarar mı bilmiyorum sizin önerebileceğiniz bişey var mı??mafoldumben
off bu facenınde suyu çıktı zaten benım bı tanıdıgım ünideyken yurtta kalırken nette bırııyle tanışıyo bır sure konşuyolar fılan sonra kız artık konuşmak ıstemedıgını soyluyo ve gorusmeyı kesıyo çocukla çocuk buna çok kızıo ve kızın butun arkads lıstesındekı arkadslarınıa bız sevgıyle yattık dıye daha burda yazamıyorum bır suru saçma saapn mesajlar atıyo ve kızın lıstesınde aılesınden tutunda okuldakı hoca laarına kadar herkes var çok zor bı durum canım sanada tavsıyem arakds lıstende dahıl herşeyını gızle ve arkadslarınada mesaj at oben degılım facem çalındı dıye yoksa arkadslarına abuk subuk şeyelr yazıp gonderebıılr :1shok:mrb kızlar çok kötüyüm ya facebook ta biri bnm kimliğime bürünüp doğum günüme kadar bütün bilgilerimi kullanıyor hatta resimlerimin hepsini de çalıp arkadaş listemdekileri ekliyo napmalıyım şikayet ettim ama işe yarar mı bilmiyorum sizin önerebileceğiniz bişey var mı??mafoldumben
Şifrelerinizin kırılmaması için dikkat etmeniz gerekenler ilk olarak mail adresinizin şifre değiştirme gizli sorusuna cevabı saçma bişey yazın örnek:dedenizin mesleği mesela soru cevap olarak ev parfümünüz,deodorantınız veya hersabahbeşdebisikletebinerim gibi acaip bişi olsun. İkincisi şifre sıfırlamayı mutlaka farklı bir mail hesabı açarak oraya isteyin,şifreyenileme alternatif posta adresine gelsin. Son olarak kullandığınız şifrelerde mutlaka harf,rakam ve [ £ ¥ % gibi karakterleri kombine ederek kullanın,kırılması çok zor oluyorya benimde kardeşimin faqcesini kırmış birisi hemde tanıtoruz allah onu kahretsin bunu nasıl yapıyorlar bilen varmı bi anlatsın, ne biçim insanlar var ya..
arkadaşım teşekkür ederrim sağol ama yapan yaptı yapacağını,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?