M Merhaba arkadaslar bizim sinifta bi oglan var sinifin en yakisiklisi boyle konusuyoruz felan facebookta 26 ortak arkadasimiz var siniftaki kizlar onda ekli degil kizlar cocuktan cekindigi icin istek atamiyolar ama siniftaki erkekler normal olarak ekli simdi ben istek gondersem olurmu sizce yani yarin felan okulda gulermi erkeklere soylermi napmaliyim?
M Merhaba arkadaslar bizim sinifta bi oglan var sinifin en yakisiklisi boyle konusuyoruz felan facebookta 26 ortak arkadasimiz var siniftaki kizlar onda ekli degil kizlar cocuktan cekindigi icin istek atamiyolar ama siniftaki erkekler normal olarak ekli simdi ben istek gondersem olurmu sizce yani yarin felan okulda gulermi erkeklere soylermi napmaliyim?
Onunla beraber birkaç tane daha onun yakın erkek arkadasını ekle. Sadece kendi için oldugunu anlamaz böylece. Beni eklemiş diye anlatırsa diğerleri hı beni de eklemiş derler.
Canım çok meraklı gibi görünürsün ve erkek arkadaşları arasında dalga konusu olursun hiç olmaz. Tahminimce anlattığın gibi yakışıklı ise havalidir da günahını almayayım da. Kesinlikle istek gönderme