Faceden istek atmalimiyim

canannur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
11
1
86
M Merhaba arkadaslar bizim sinifta bi oglan var sinifin en yakisiklisi boyle konusuyoruz felan facebookta 26 ortak arkadasimiz var siniftaki kizlar onda ekli degil kizlar cocuktan cekindigi icin istek atamiyolar ama siniftaki erkekler normal olarak ekli simdi ben istek gondersem olurmu sizce yani yarin felan okulda gulermi erkeklere soylermi napmaliyim?

26 ortak arkadaşın varken o seni eklemiyosa sen niye ekliceksin.

senden hoşlanmıyor. net.
ama hobi olsun diye istek gönderebilirsin.

bu çocuk neymiş te kızlar çekiniyo bir arkadaşlık isteği göndermeye anlamadım. sapık mı bu çocuk?

oğlan diyenlere de deli olurum söylemeden geçemicemm

Merhaba
yaş kaç ?
15 ten büyük olmasa gerek
face ten eklesen mi? eklemesenmi?
Ayy ne tatlı dertler bunlar yerim seni

Onunla beraber birkaç tane daha onun yakın erkek arkadasını ekle. Sadece kendi için oldugunu anlamaz böylece. Beni eklemiş diye anlatırsa diğerleri hı beni de eklemiş derler.

sümüklünün tekınden ne çekiniyosunuz butun kızlar ayy alem bunlar ekle gitsin ne olcak. :)

Ortak arkadaşlarınızla olduğu fotoğrafları falan beğen mutlaka görür eklerse ekler eklemezse boş ver derim

sümüklünün tekınden ne çekiniyosunuz butun kızlar ayy alem bunlar ekle gitsin ne olcak. :)
sen link yolla ben eklerim baktım kabul etti demek kızları eklemesinde sıkıntı yokmuş der sende eklersin

Canım çok meraklı gibi görünürsün ve erkek arkadaşları arasında dalga konusu olursun hiç olmaz. Tahminimce anlattığın gibi yakışıklı ise havalidir da günahını almayayım da. Kesinlikle istek gönderme

Ufak ufak taktikler yap , eklemek en son caren olsun..
Erkeklerin ne yapacagı belli olmaz , "anaa bu beni ekledi" diye parmakla gösterirse şaşmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…