2 Gelin

bırıncısı cok fazla aytıntılara takılan bırısınız

ıkıncısı nısanlınızla veya olacak eltınızle gergınlıge aılenızı hemen dahıl etmıssınız bu dogru bırsey degıl

ucuncusu sende eltını agzına dolamıssın :) mesafe koyup yaptıklarına aldırmasan bukadar buyumezdı onu fazla onemsemızsın kucucuk sey kocaman dava olmus

gıtme gorusme uzak dur mesafenı koru kımseyede eltım soyle boyle dıye anlatma kayınvalıdene sızın tadınız kacmasın anne bosver sen oglun evlenıyor mutlu olun ınsallah guzel anın tadını cıkar de

Elti adayım beni kabullenmedi ne demek, kaynanadan bahseder gibi bahsediyosun
Ayrıca kabullenmeyen sensin çok belli, kız burda yok diye işkembeden atıyosun
O gelene kadar kaynımla iyiydik te, hem alevi, hem 2 yaş büyükte bık bık bık
Bir bitmediniz, gencecik kadınlar birbirini çekemiyo yazık

Mune Mune

Bana çok iyi niyetli gelmediniz. Alevi diye özellikle belirtmeniz hoş değil. Ayrıca karşı tarafın maddi yönden beklentisinin olamaması yüce gönüllülüktür, yamanmaya çalışmak değil. Siz öyle ek sakin duran, iyi geçinmeye çalışan kız izlenimi vermediniz bana. Bu nedenle istenmemiş olabilirsiniz.
Siz yanlis anladiniz veya ben ifade edemedim benim nisanlim kendi istegiyle yapti ben istedim hevesledim ama sonra zaten ben onunla konustum harcama parani bi yatirim birsey yapariz birktirirsin dedim herseyi gönülü olarak yapti herseyin tam olsun istiyorum dedi dugun altinlarini simdiden yapti kenara atti birikmis parasi oldugundan dolayi yani o yuzden basta 6bin euro dedim dugun altinlari icinde...

yazınızın bir kısmı şu şekilde algılanıyor:
"kız damattan 2 yaş büyük, üstelik alevi, hatta takı-bohça- adet hiç bişey istemedi, belli ki kendini yamamaya çalışıyor." alevilik kısmı hariç birebir benim nişanlımla olan durumumun aynısı.ondan 2 yaş büyüğüm, takı mevzusu hiç konuşmadık, bohça istemedim (kayınvalidemin isteği ile yapıldı). şimdi düşünüyorum bu sözlerinizi herhangi bir şekilde kaynınızın duyabileceği bir ortamda söylediyseniz ve nişanlısının kulağına gitti ise değil nişanıma çağırmak, evimden içeri bir ömür sokmam sizi. herkese yaptığınız gibi bana da çıkışacaksınız şimdi büyük ihtimalle ama düşüncelerinizde gerçekten sorun var.
eğer düşünce yapınız ve üslubunuz bu kadar yanlış olmasa tamamen siz haklı olabilirdiniz ama şuan maleesef haklı bir tarafınızı göremiyorum.

kız az şey istiyor diye kızlarını yamamaya çalışıyorlar derseniz onlar da sizin istedikleriniz için kızlarının karşılığı buymuş der . bu kadar herşey hakkında yorum yapma hakkını size kim veriyor . ben olsam ben de sizi çağırmam . ayrıca kız demek ki seviyor erkek arkadaşını. evliliğe bakış açısı ticaret değİl demek ki. takdit ettim kendisini.

Elti adayım beni kabullenmedi ne demek, kaynanadan bahseder gibi bahsediyosun
Ayrıca kabullenmeyen sensin çok belli, kız burda yok diye işkembeden atıyosun
O gelene kadar kaynımla iyiydik te, hem alevi, hem 2 yaş büyükte bık bık bık
Bir bitmediniz, gencecik kadınlar birbirini çekemiyo yazık

Mune Mune
Ne alakasi var ben eltim olacak kizdan mi korkucam ben onun yuzunede söylerkm merak etme... ve cekememezlik onun tarafindan basladigi icin napiyim bende ona istemedigi halde iyi niyetlemi yaklasiyim

Ne alakasi var ben eltim olacak kizdan mi korkucam ben onun yuzunede söylerkm merak etme... ve cekememezlik onun tarafindan basladigi icin napiyim bende ona istemedigi halde iyi niyetlemi yaklasiyim
Bohça istememişler
Çok altın vs istememişler diye
Değersiz ilan ediyosun yamatıyolar diyosun

Değer altınla mı biçilir
Kızın mezhebi ne olursa olsun, tok gözlüymüş maşallah
Ben olsam ben bu geline daha kıymet veririm hatta
Senin korkunda bu

Anneni hele ağzım açık okudum : S herkes seni sevmek zorunda mı
Gelmesin dedilerse o onların ayıbı, sende gitmezdin. Bu kadar
Yaygara koparmanın alemi yok
Kayınvalidene üzüldüm

kız az şey istiyor diye kızlarını yamamaya çalışıyorlar derseniz onlar da sizin istedikleriniz için kızlarının karşılığı buymuş der . bu kadar herşey hakkında yorum yapma hakkını size kim veriyor . ben olsam ben de sizi çağırmam . ayrıca kız demek ki seviyor erkek arkadaşını. evliliğe bakış açısı ticaret değİl demek ki. takdit ettim kendisini.
Ne demek istiyorsun sen ya zaten senin gibiler anlayamaz beni ..

Elti beni istemiyo ne demek ya? Zaten şu lafınla seni isteyip istememe lüksünü sen veriyosun ki ona.
Acayip dolduruyosun kendini kızın çekeceği var valla :kahve:

Bohça istememişler
Çok altın vs istememişler diye
Değersiz ilan ediyosun yamatıyolar diyosun

Değer altınla mı biçilir
Kızın mezhebi ne olursa olsun, tok gözlüymüş maşallah
Ben olsam ben bu geline daha kıymet veririm hatta
Senin korkunda bu

Anneni hele ağzım açık okudum : S herkes seni sevmek zorunda mı
Gelmesin dedilerse o onların ayıbı, sende gitmezdin. Bu kadar
Yaygara koparmanın alemi yok
Kayınvalidene üzüldüm
Inan senin annen olsa daha beterini yapardi bir anne sonucta ne zaman bi anne agzini acsa karisiyor deniliyor vallah tabi karisacak

Yirmili yaşlarda nişanlanmak, eltiler arası çatışma biraz tuhaf.Bende Almanya'da yaşıyorum burdaki kızlar bi evlilik meraklısı gibi geliyor bana, koca bulmakda marifetmiş gibi.Ayrıca elti, eltiyi sevmese ne olur, mecburmu? Kaliteli insan işiyle, kalitesiz insan kîşiyle ugraşır.Bu söze kulak verin, işinize okulunuza odaklanın.

Inan senin annen olsa daha beterini yapardi bir anne sonucta ne zaman bi anne agzini acsa karisiyor deniliyor vallah tabi karisacak
Yoo benim annem karışmaz 'davet edilmediğin yerde işin yok kızım' der hatta
Zorla aaa benim kızımı nasıl istemezler diye kavgaya tutuşmaz
Gitsen ne gitmesen ne
Sen elti adayını fazla önemsiyosun bence, ondan iş krize döndü. Yoksa aman çok mu lazım der sallamaz insan

Bu mantıkla gidersen 2 kişilik evliliğiniz 20 kişilik olur. Senin annen tabi karışacaksa onun annesi de karışacak. Eee babaların da sözü dinlenir saygıdan. Kardeş candır, dedeler tecrübe... ohoooo. Olan sizin evliliğinize olur.

Yoo benim annem karışmaz 'davet edilmediğin yerde işin yok kızım' der hatta
Zorla aaa benim kızımı nasıl istemezler diye kavgaya tutuşmaz
Gitsen ne gitmesen ne
Sen elti adayını fazla önemsiyosun bence, ondan iş krize döndü. Yoksa aman çok mu lazım der sallamaz insan
Benim zorum oraya gidip gitmemek degil beni tanimadan istenmemem o beni sinir ediyor benim annem herzaman der onlar istese ben seni gondermem diye hala daha der bsverder cokmu onemli der sadece bir anlik patladi kadin sustu sustu patladi napsin o eltim olacak kadinin annesi daha beter

Back
X