• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakin arkadasimin sevgilisi evli cikti

universiteden beri cok yakiniz o yuzden onun adina sizlere sormak istiyorum kizlar ne yapalim biz simdi bi akil verin :KK43: Arkadasim ogretmen 31 yasinda ve 1.5 ay once 33 yasinda bi polis ile tanisti cocuk buna hergun yalvardi mesajlarini kendim gordum evlenelim ben seni cok mutlu ederim seni hic pisman etmeyecegim evlenirsek dogu gorevinide yapmaSin ben yaptigim icin bla bla.. sonra 2,3 kere felan bulustular iyide gidiyordu cocuk uzatmak istemiyorum eger anlasirsak felan diyordu.. ama bugun ogrendik ki adam evli ve cocugu varmis ;( bu adamlarin amaci ne ;( hem karini aldatiyosun hemde baska bir kadinin hayalleri ile duygulari ile oynuyorsun :KK43: adam ogrendigini ogrenince butun heryerden engelledi arkasimi arkasim kandirildiginami yansin yoksa o zavalli aldatilan kadincagiza durumu soylesin mi mesajlar var elimizde yapsak mi yapmasak mi bilemiyoruz :KK43: kotuluk mu yapmis oluruz :KK43: kucuk bir kizi var adamin yuvalari yikmis olurmuyuz.. arkadasim o kadina ulasmamaktan yana ne hali varsa gorsun benden uzak dursun diyor ama ben kendimi o
Kadinin yerine koydugum icin farkli dusunuyorum sizce budurumda en dogrusu ne olur ? Tabi bu durum bende erkeklere olan guvenimin yerle bir olmasina neden oldu allahim aldatmayacaknerkek varmi o kadin kimbilir nasil guveniodur kocasina facede oyle mutlu fotolari varki :KK43:
bir yandan evet bir yandan hayır. kadına duyursanız kocasını koruyacak. haber vermeseniz de olmaz.

Back
X