2 Gelin

eltinden uzak dur senle yakınlaşmak isterse de yakınlaşma ama konuşmada sen beni istemedin falan demene gerek yok net mesafe koy kaynana falan da üzülürse senin oğlun ve diğer gelinin başından böyle istedi şimdi de istemiyorlar diye konuşacak değilim gururlu insanım annecim sana saygıma kocama saygıma sevgime bakarım kaynım ve eltim diye birileri yok benim için der önüne bakarsın.
o kız da sana yaptıklarıyla ezilsin tanımadığı insana böyle yapan insandan hayır gelmez zaten :KK66:
Haklisin canim öyle yapcam artik insan tanimadan yargilanmaz ..

Çok fazla yüz göz olunmuş,
Nişanlınızla tartışacaksanız bile onların evinde ya da ortalık yerde değil başbaşayken tartışın. Antipati oluşturmamış olursunuz.
Karşı tarafın sizi nişanda istememesi çok saçma ne münasebet yani? O konu baya bi saçma olmuş, ilerde yüz yüze bakacaksınız sonuçta.
Bir de çok agresifsiniz, burda yardım almak istiyorsanız tavrınızı biraz yumuşatın.

Çok fazla yüz göz olunmuş,
Nişanlınızla tartışacaksanız bile onların evinde ya da ortalık yerde değil başbaşayken tartışın. Antipati oluşturmamış olursunuz.
Karşı tarafın sizi nişanda istememesi çok saçma ne münasebet yani? O konu baya bi saçma olmuş, ilerde yüz yüze bakacaksınız sonuçta.
Bir de çok agresifsiniz, burda yardım almak istiyorsanız tavrınızı biraz yumuşatın.
Bende öyle diyorum sacma diyorum ama beni anlayan yok anamdan nisanlimdan baska. Bende o yuzden susuyorum artik.

Selamlar bayanlar,
Ben 21 yasindayim almanyada yasiyorum ve 3aydir Nişanliyim .. şöyle bi durum var ki benim nisanlim 3 kardes yani 1kiz 2 erkek görümcem türkiyeden dayisinin ogluyla evlendi ve almanyaya aldirmaya calisiyor esini neyse konumuz bu degil sonra 1 erkek kardesi var 23yasinda nisanlimdan 1bucuk yas kücük oda 3aydir tanidigi bir kizla nisanlanmak istiyor 7ci ayin 30unda nisan tarihi belirlendi kiz istemeye gidilcek ama alicagi kiz beni kabullenmiyor birtürlü bilmiyorum kiskanclikmi veya huyumu öyle hic bilmiyorum bende annemde cok sasirdik sonucta bende o aileye nisanlandim o ailenin bir ferdiyim artik beni kabullenmemek ona mi kalmis? Evde yapcaklar nisani beni istemiyormuslar nisanlimin erkek kardesiyle ben cok iyi anlasirdim taa ki o kizla tanisana kadar o kiz 25yasinda ankarali alevi 2yas büyük oglandan yani bunlara takmadik sonucta alevilerle bi sorunumuz yok iyi insanlardir misafir perverdir benim tanidigim aleviler...neyse benim kaynanam ve kaynatamin maddi durumu iyi olmadigindan ben nisanlanirken herseyi nisanlim üstlendi maaddi yönden allah yine razi olsun ondan bende biraz fazla hevesleyince herseye normal olarak herseyim olsun istedim nisan sandigindan tut nisan hediyelerine kadar sonucta 1kere evleniyorsun icimde kalmasin istedim dogal olarak boyle diyince karsiki tarafa şöyle bi durum yaratti " cok istekleri var gelinin" yani düsünceleri öyleydi halbuki sizin oglunuz karsiladi herseyi kaynanam yine birseyler katti elinden geldigi kadar sagolsun yine ama cogunu nisanlim yapti ...neyse eltim olucak kizla ve onun annesiyle kaynanam ve oglu tanismaya gitmisler oluyor bi kac hafta kaynanam orda herseyi acik acik söyledi benim 6tane bilezigim vardi 2tanesini kizima verdim evlendi 2tanesini obur ogluma verdim yani dugunde takicam suan nisanlandi dedi 2tanede senin kizina düsüyor dedi ben daha hicbirsey yapamam benim esim hasta calismiyor dedi bi birikimimizde var onuda cocuklar evlenince oturma odasiyla salonu yapcaz dedi benden birsey beklemeyin dedi benim obur oglum nisanlisinin altinlarini hep kendi yapti dedi eltimin anneside sormasi ayip ne kadar harcadi oglun altinlara dedi kaynanamda 6bin euro deyince şöyle bi "abooooow" cekmis cok geldi ona yani oda demis ki biz sizden fazla birsey istemiyoruz sadece önemli olanlari alin yeter bohca benim gibi sandik falan istemiyorlar gerci kendi tercihleri almak zorunda degiler ama resmen kizi yamatmaya calisiyorlar bunu nisanlimla ben farkediyoruz yani onlar birsey istemeyince degere bindiler kaynanam biraz saf temiz yurekli oldugu icin anlayamiyor kaynatamda hasta kendi halinde ...nisanlimin erkek kardesini kaynanasi oyle bi yonetiyor ki avucunun icine almis resmen hep onlarin dediklerini yapiyor ..... kiz herkesle tanisti kaynanamla kaynatamla esimin amcasiyla yengesiyle kuzenleriyle tek beni sormuyor tek benimle tanismak istemiyor simdi beni istememeleri kimden kaynaklasiyor bilmiyorum.. ben nisanlimla konusuyorum telefonda her kaynanama geldiginde yagliyip balliyor onlari yag cekiyor yani amaci ne anlayamadim kaynanamla konusuyorum zavallim oda ne desin herzaman söyler benim 3 oglum var 3kizim var ne damadimi ogularimdan ayiririm nede gelinlerimi kizimdan ayiririm hepinizde benimsiniz diyor eltimin beni daha tanimadan önyargisi varya beni sinir ediyor ...biz bazen nisanlimla kavganin dozunu cikariyoruz nisanlimda evde dogal olarak biraz sesli oluyor olur oyle seyler acaba diyorum ki ondan mi bana esimin kardesi gicik oldu bilemiyorum iste 1000türlü seyler geliyor aklima...gecen nisanlimin kardesi benimle konustu dedi ki benim nisanlim seni istemiyor nisan töreninde korkuyor ki agzindan böyle bana daha fazla yaptilar gibi kelimeler konusursun diye bende sasirdim kaldim beni gercekten öyle birimi saniyorsunuz dedim oyle birsey olamaz dedim BEN istedim NISANLIM aldi oda isteseydi dedim yani kendi karari kendi tercihiydi dedim ben ...neyse öyle böyle bi gelsin bi gelmesin oldu olay bende kafam atti gitmiycem siz gidin dedim hatta dedim ki abinide al yani benim nisanlimi nede olsa o senin abin dedim sonra dedi ki benim abimin senin istenmedigin yere gelir mi saniyorsun dedi ....neyse benim annem aldi telefonu sonra dedi ki senin nisanlin benim kizimi aileden saymiyorsa cagirmiyorsa o nisana gelemiyorsa nisanlin ve sen de bizim dugunumze gelemezsiniz dedi asla boyle birsey olamaz bu ne demektir ya dedi kizimi tanimadan yargilamadan karar veriyorsunuz onun hakkinda siz istesenizde kizimi damatimi ben göndermiyorum dedi nisanliimin kardeside bende istemiyorum gelmesinn falan dedi..sonra telefonu bana verdi annem ...kaynanamla konustum oda diyor ki kizim ben napiyim ortada kaldim diyor oburude oglum seninkide ogulum sizde nisan günü gider beraber gezersiniz diyor yani kaynanam bana oyle yalvariyor ki kavga cikmasin diye bende birsey demedim nisanlimla ben o gunu gezmeye gidicez sizce baska napmaliyim daha ? herzaman şöyle düsünmüstüm eltimle arkadas gibi olurum oturur güler eylenirim benim dayilarimin esleri oyle bi yakinki arkadas gibi hep heveslemisimdir ama hayalden ibaret oldu benim düsündüklerim ...simdiden böyleyse illerde daha cok kavgalar cikar 2 erkek kardesinin kavgasi zaten cok kavga ettiler bu konular hakkinda hic iyi bi durum degil bunlar bana hep derler bosver sen nisanlinla evlencen onlarla senin isin yok mesafe koyarsin araya olur biter senin icin tek kaynatan ve kaynanan önemli diyorlar hep....

UUff valla 6 bin euroluk altin kismindan sonrasini okuyamadim cok sikici muhabbetler, seni ilgilendirmez karisma kimsenin aldigina sattigini, ayrica ne sen o kizla nede o senle cok samimi olmaniza gerek yok. Hatta sevmenizede gerek yok. Kimsenin aldigina sattiginada karismada konusmada kendi eiliskine evliligine bak , ayrica o kizin nisaniysa seninde kocanin kardesinin nisani sen erkek tarafi olarak gidiyorsun yani nisana, ailenle katilman dogru olur bu durumda o kizada gelmesinler demek dusmez, sonucta sen bugun nisanlisin yarin evli olacaksin kisaca yeni gelin kocasina abinle gorusme diyemez.

Kimseye karisma kimseyle konusma kimseye yorum yapma kimseyide kendine karistirma. Nisana gidilecekse nisanlin icin gideceksin bence sen kiz hic yokmus gibi davransan daha iyi edersin, kavga ve dedikodu hasetlik ararsa cunku dahah cok malzeme cikar sana bu tarz iliskilerden.
Ne aradigina bagli huzur istiyorsan kimseyekarismayacaksin rezillik kavga fesatlik ve dedikodu istiyorsan eh o zamam bu kafada devam et

Selamlar bayanlar,
nisanlanirken herseyi nisanlim üstlendi maaddi yönden..
Henüz evli değilken kız tarafı erkek tarafı diye bi olgu var ya hani, nişan kız tarafının düğün erkek tarafının vs.. Ondan bahsetmiştim. Müstakbel eşinin karşılaması erkek tarafının karşıladığı anlamına geliyor. Konu o değil zaten de bence biraz sığ ve maddiyatçı bir bakış açınız var. Eltide değil bütün sıkıntı.

Valla ben karşı tarafta bi anormallik göremedim sanki siz biraz bozulmuşsunuz bazı şeylere gibi geldi.bişey istememek kendini yamatmak oluyosa valla bende yamatmışım kendimi:) eşimin ailesi maddi gücü çok yoktu bizde elinizden ne geliyosa dedik.evlilik ticarethane değildir.karşılıklı anlayış mıtluluğu getirir

UUff valla 6 bin euroluk altin kismindan sonrasini okuyamadim cok sikici muhabbetler, seni ilgilendirmez karisma kimsenin aldigina sattigini, ayrica ne sen o kizla nede o senle cok samimi olmaniza gerek yok. Hatta sevmenizede gerek yok. Kimsenin aldigina sattiginada karismada konusmada kendi eiliskine evliligine bak , ayrica o kizin nisaniysa seninde kocanin kardesinin nisani sen erkek tarafi olarak gidiyorsun yani nisana, ailenle katilman dogru olur bu durumda o kizada gelmesinler demek dusmez, sonucta sen bugun nisanlisin yarin evli olacaksin kisaca yeni gelin kocasina abinle gorusme diyemez.

Kimseye karisma kimseyle konusma kimseye yorum yapma kimseyide kendine karistirma. Nisana gidilecekse nisanlin icin gideceksin bence sen kiz hic yokmus gibi davransan daha iyi edersin, kavga ve dedikodu hasetlik ararsa cunku dahah cok malzeme cikar sana bu tarz iliskilerden.
Ne aradigina bagli huzur istiyorsan kimseyekarismayacaksin rezillik kavga fesatlik ve dedikodu istiyorsan eh o zamam bu kafada devam et
Ben kimseye karismiyorum hanimefendi tabiki herkes gibi huzur ariyorum ama beni tanimadan bana satasiyor bana takiyor kiz ben napiyim susup oturuyim mi? Ben gitmeyi dusundum ama bir sorun daha var kaynanamgil onlarin arabalari yok taksi kiraliycaklar toplam 11kisiyiz 2tane taksi ayarliycaklar bana ben fazlalik geliyorum dendi ya benim annem beni oraya getircekmis dediler yada taksi ikikere gidip gelicek dendi bana taxi paralarda kaynimdan ciktigi icin kavga yaratiyor gidicekleri yer 1 saat uzak annem goturur goturmesine ama geri donemez kadin geri sonucta araba su yakmiyor kadin gelip beni almasi lazim kadin nerde beklesin kadin basina saatler boyunca? Biz boyle dedik hani ha bir yabak az bir tabak fazla gelmis ne olur ki yani nisanlimin yengesi dedi bunu annende gelir oturur orda dedi ama kabul edilmedik benimde gidesim kalmadi benim annemi kabullenmeyen kisi ben gidermiyim daha onun ayagina?

Evet nisan kiz tarafina ayit hepimiz biliyoruz bende evimde sözümü yaptim ama ayrimcilik yapmadim gelen misafiri kapiyi kapatamayiz bende damat tarafiyim nolcak simdi? Beni benim kayinvalidem istiyor ama kayinim istemiyor ve eltim olucak o kiz

Kulaklarınızı kapatmayı denediniz mi?
Dış kapının dış mandalı şu an "eltiniz" ki henüz ne siz ne dr O evli değilsiniz.
Onun demesiyle işiniz olmayacaksa/yokuşa sürülecekse varsın zaten olmasın.

Selamlar bayanlar,

Ben 21 yaşındayım. Almanya'da yaşıyorum ve 3 aydır nişanlıyım ... Şöyle bir durum var ki benim nişanlım 3 kardeş yani 1 kız 2 erkek.
Görümcem Türkiye'den dayısının oğluyla evlendi ve Almanya'ya aldırmaya çalışıyor esini. Neyse konumuz bu değil.

Sonra 1 erkek kardeşi var, 23 yaşında, nişanlımdan 1 buçuk yaş küçük, o da 3 aydır tanıdığı bir kızla nişanlanmak istiyor. 7. ayın 30'unda nişan tarihi belirlendi. Kız istemeye gidilecek ama alacağı kız beni kabullenmiyor bir türlü. Bilmiyorum kiskanclik mi veya huyu mu öyle hic bilmiyorum. Ben de annem de cok sasirdik, sonucta ben de o aileye nisanlandim, o ailenin bir ferdiyim artik, beni kabullenmemek ona mi kalmis?

Evde yapacaklar nisani, beni istemiyormuslar, nisanlimin erkek kardesiyle ben cok iyi anlasirdim, taa ki o kizla tanisana kadar. O kiz 25 yasinda, ankarali, alevi, 2 yas büyük oglandan, yani bunlara takmadik sonucta alevilerle bi sorunumuz yok. İyi insanlardir, misafir perverdir benim tanidigim aleviler...

Neyse benim kaynanam ve kaynatamin maddi durumu iyi olmadigindan ben nisanlanirken herseyi nisanlim üstlendi maddi yönden, Allah yine razi olsun ondan, ben de biraz fazla hevesleyince herseye, normal olarak herseyim olsun istedim. Nisan sandigindan tut, nisan hediyelerine kadar. Sonucta 1 kere evleniyorsun, icimde kalmasin istedim dogal olarak. Boyle deyince karsiki tarafa şöyle bi durum yaratti " cok istekleri var gelinin" yani düsünceleri öyleydi. Halbuki sizin oglunuz karsiladi herseyi, kaynanam yine birseyler katti elinden geldigi kadar sagolsun yine ama cogunu nisanlim yapti ...

Neyse eltim olucak kizla ve onun annesiyle kaynanam ve oglu tanismaya gitmisler, oluyor bi kac hafta, kaynanam orda herseyi acik acik söyledi; "benim 6 tane bilezigim vardi, 2 tanesini kizima verdim, evlendi 2 tanesini obur ogluma verdim yani dugunde takicam su an nisanlandi dedi 2 tanede senin kizina düsüyor" dedi. "Ben daha hic bir sey yapamam, benim esim hasta calismiyor" dedi. "Bir birikimimiz de var, onu da cocuklar evlenince oturma odasıyla salonu yapacağız" dedi. "Benden bir sey beklemeyin" dedi. "Benim obur oglum nisanlisinin altinlarini hep kendi yapti" dedi. Eltimin annesi de "sormasi ayip ne kadar harcadi oglun altinlara" dedi. Kaynanam da 6 bin euro deyince şöyle bi "abooooow" cekmis cok geldi ona yani o da demis ki "biz sizden fazla birsey istemiyoruz sadece önemli olanlari alin yeter".

Bohca benim gibi sandik falan istemiyorlar, gerci kendi tercihleri almak zorunda degiller ama resmen kizi yamatmaya calisiyorlar, bunu nisanlimla ben farkediyoruz yani onlar birsey istemeyince degere bindiler, kaynanam biraz saf temiz yurekli oldugu icin anlayamiyor. Kaynatam da hasta kendi halinde ...Nisanlimin erkek kardesini kaynanasi oyle bi yonetiyor ki avucunun icine almis resmen, hep onlarin dediklerini yapiyor ..... Kiz herkesle tanisti; kaynanamla, kaynatamla, esimin amcasiyla, yengesiyle, kuzenleriyle. Tek beni sormuyor, tek benimle tanismak istemiyor. Şimdi beni istememeleri kimden kaynaklaniyor bilmiyorum.. Ben nisanlimla konusuyorum telefonda, her kaynanama geldiginde yagliyip balliyor onlari, yag cekiyor yani, amaci ne anlayamadim, kaynanamla konusuyorum zavallim o da ne desin her zaman söyler benim 3 oglum var 3kizim var, ne damadimi ogullarimdan ayiririm ne de gelinlerimi kizimdan ayiririm, hepinizde benimsiniz diyor.

Eltimin beni daha tanimadan önyargisi var ya beni sinir ediyor ...Biz bazen nisanlimla kavganin dozunu cikariyoruz, nisanlim da evde dogal olarak biraz sesli oluyor, olur oyle seyler, acaba diyorum ki ondan mi bana esimin kardesi gicik oldu. Bilemiyorum iste 1000 türlü seyler geliyor aklima...

Gecen nisanlimin kardesi benimle konustu, dedi ki "benim nisanlim seni istemiyor nisan töreninde, korkuyor ki agzindan böyle bana daha fazla yaptilar gibi kelimeler konusursun diye" Ben de sasirdim kaldim, beni gercekten öyle biri mi saniyorsunuz dedim, oyle bir sey olamaz dedim. BEN istedim NISANLIM aldi, oda isteseydi dedim yani kendi karari kendi tercihiydi dedim ben ...

Neyse öyle böyle bi gelsin bi gelmesin oldu olay, ben de kafam atti gitmiycem siz gidin dedim. Hatta dedim ki abini de al yani benim nisanlimi ne de olsa o senin abin dedim. Sonra dedi ki "benim abim senin istenmedigin yere gelir mi saniyorsun" dedi ....Neyse benim annem aldi telefonu, sonra dedi ki "senin nisanlin benim kizimi aileden saymiyorsa, cagirmiyorsa o nisana gelemiyorsa, nisanlin ve sen de bizim dugunumuze gelemezsiniz" dedi. "Asla boyle birsey olamaz, bu ne demektir ya" dedi. "Kizimi tanimadan yargilamadan karar veriyorsunuz onun hakkinda siz isteseniz de kizimi damadımı ben göndermiyorum" dedi. Nisanlimin kardesi de "ben de istemiyorum gelmesin" falan dedi..

Sonra telefonu bana verdi annem ...Kaynanamla konustum o da diyor ki kizim ben napiyim ortada kaldim diyor, oburu de oglum, seninki de oglum. Sizde nisan günü gider beraber gezersiniz diyor, yani kaynanam bana oyle yalvariyor ki kavga cikmasin diye bende birsey demedim. Nisanlimla ben o gunu gezmeye gidicez, sizce baska napmaliyim daha? Her zaman şöyle düsünmüstüm; eltimle arkadas gibi olurum, oturur, güler eğlenirim. Benim dayilarimin esleri oyle bir yakin ki arkadas gibi, hep heveslemisimdir ama hayalden ibaret oldu benim düsündüklerim ...Şimdiden böyleyse ilerde daha cok kavgalar cikar, 2 erkek kardesinin kavgasi, zaten cok kavga ettiler bu konular hakkinda, hic iyi bi durum degil bunlar. Bana hep derler "bosver, sen nisanlinla evlencen, onlarla senin isin yok, mesafe koyarsin araya olur biter, senin icin tek kaynatan ve kaynanan önemli" diyorlar hep....
Allah razı olsun :)

Yanlis anlama beni ama okuyan kulturlu birinin vizyonunun daha genis olmasi gerekmez mi?ikiniz de okuyosanuz evlenince size kim bakicak?bu kadar ic ice girmeye ne gerek var?istemezse istemesin.o onu takti bu bunu aldi.hayatta bohcadan tenekeden daha onemli seyler var.boyle her seyi sorun ederseniz mutsyz olursunuz.surda ayri ev,kv ye hizmet deyince o eskide kaldi dersiniz konu altin bohca olunca gelenek gorenek..

Henüz evli değilken kız tarafı erkek tarafı diye bi olgu var ya hani, nişan kız tarafının düğün erkek tarafının vs.. Ondan bahsetmiştim. Müstakbel eşinin karşılaması erkek tarafının karşıladığı anlamına geliyor. Konu o değil zaten de bence biraz sığ ve maddiyatçı bir bakış açınız var. Eltide değil bütün sıkıntı.
Hayir erkek tarafi nisanda ne yapmak gerekiyorsa onu yaptilar gerisini biz ustlendik nisan bohcasi ve iste takilar! Ki bizde damat bohcasi yaptik ...

"Nişanlıyken hasta baba varken herşeyi nişanlım üstlendi" sen eltine diyorsun ama sen avcunun içine almışsın damadı. Ayrıca yamamak ne kadar ayıp 2 yaş fark altıüstü. Sende bir kadınsın büyük konuşma. Bu söylediklerini duyduysalar seni sevmemeleri normal kusura bakma. Ayrıca iyi veya kötü dil din mezhep ırk belirtmek kötü niyet olarak algılanır.

Cok gereksiz bi konu olmus kusura bakma. O kadar uzun yazmissin okudum belki onemli bisey cikacak diye. Sonucunda ne sen kizi cekiyorsun nede o seni. Elti arasi cekisme baska bisey degil. Altin bohca vs bunlar nedir yaa. O ona bunu vermis bu buna su kadarlik altin yapmis. Birakin boyle seyleri allah askina vakit kaybi.

Ben kimseye karismiyorum hanimefendi tabiki herkes gibi huzur ariyorum ama beni tanimadan bana satasiyor bana takiyor kiz ben napiyim susup oturuyim mi? Ben gitmeyi dusundum ama bir sorun daha var kaynanamgil onlarin arabalari yok taksi kiraliycaklar toplam 11kisiyiz 2tane taksi ayarliycaklar bana ben fazlalik geliyorum dendi ya benim annem beni oraya getircekmis dediler yada taksi ikikere gidip gelicek dendi bana taxi paralarda kaynimdan ciktigi icin kavga yaratiyor gidicekleri yer 1 saat uzak annem goturur goturmesine ama geri donemez kadin geri sonucta araba su yakmiyor kadin gelip beni almasi lazim kadin nerde beklesin kadin basina saatler boyunca? Biz boyle dedik hani ha bir yabak az bir tabak fazla gelmis ne olur ki yani nisanlimin yengesi dedi bunu annende gelir oturur orda dedi ama kabul edilmedik benimde gidesim kalmadi benim annemi kabullenmeyen kisi ben gidermiyim daha onun ayagina?

Valla su anlattigin gidip gitmeme hikayesinde suc nisanlinin, bir erkek nasil olurda evlenecegi kadini bu sekilde rezil eder anlamiyorum orda sana sahip cikmasi gereken nisanlindi, seni ve anneni getirip goturmesi gereken oydu.
Bana kalirsa sen bu evlenme isini birdaha dusun.

Burdaki tek mağdur kayinvalide. Ayy kk da ilk defa bu kadar mağdur bi kv gördüm :KK48:

Kusura bakma ama hepiniz görgüsüzlüklerinizi yarıştırıyosunuz.
Neden tüm masrafları nişanlınz üstlendigini halde herşeyim olsun istediniz ? Bi de marifetmis gibi sayıyosun yok bohca, sandık falan. Hepsi de gereksiz zırvalar. Eltin de ayrı bi vaka.

Kv'e üzüldüm.

Valla su anlattigin gidip gitmeme hikayesinde suc nisanlinin, bir erkek nasil olurda evlenecegi kadini bu sekilde rezil eder anlamiyorum orda sana sahip cikmasi gereken nisanlindi, seni ve anneni getirip goturmesi gereken oydu.
Bana kalirsa sen bu evlenme isini birdaha dusun.
Nisanlima bakilirsa hic gitmek istemiyor..sen ne diyorsun birbirine girdi kardesler korudu tabi beni ama gönül kirildiktan sonra oraya gitmek de mutlu etmez bizi

Burdaki tek mağdur kayinvalide. Ayy kk da ilk defa bu kadar mağdur bi kv gördüm :KK48:

Kusura bakma ama hepiniz görgüsüzlüklerinizi yarıştırıyosunuz.
Neden tüm masrafları nişanlınz üstlendigini halde herşeyim olsun istediniz ? Bi de marifetmis gibi sayıyosun yok bohca, sandık falan. Hepsi de gereksiz zırvalar. Eltin de ayrı bi vaka.

Kv'e üzüldüm.
Neden tek magdur kayinvalide? Bir kayinvalidenin görevi degilmi herkesi bir araya toplamak ve demek hepimiz gidicez oraya diye ? Boylelikle ayirmis oliyor ozaman hic kusura bakma Neden razi geliyor ozaman benim gelememe?

Bana çok iyi niyetli gelmediniz. Alevi diye özellikle belirtmeniz hoş değil. Kızın nişanlısından 2 yaş büyük olmasının konuyla ne alakası var. Ayrıca karşı tarafın maddi yönden beklentisinin olamaması yüce gönüllülüktür, yamanmaya çalışmak değil. Siz öyle pek sakin duran, iyi geçinmeye çalışan kız izlenimi vermediniz bana. Bu nedenle istenmemiş olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X