• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Fahriye Evcen'in cildi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Reklamlarına çıktığı ürünleri kullandığına inananlar varsa, başarılı bir reklam projesi olmuş...

Valla onların gördükleri tedaviler, uyguladıkları bakımlar, saatlerce yaptırdıkları makyajlar, estetikler, ayrıca televizyon hileleri... Ne olacaktı ki?

Hiçbirinin güzelliklerine inanmıyorum. Eskidenmiş o... Ünlü olabilmek için güzel/yakışıklı olmak şartmış. Şimdi herkes ünlü...

canım kendisini makyajsız gördün mü ?? gayet normalk bir yüzü var kanımca bazı filmlerde az yapılmış makyajların aşdından ben seçiyorum sivilceleri sana tavsiyem kendi sivilcelerim ve izlerim için döktüğüm paraları sakın dökme yüzüne yazık günah, sirke, bal, limon, soda, kil maskesi, çamur maskesi, peeling hepsi ayrı ayrı şifa bir de un ve yumurtayla yapılan bir maske var o dene kendi karışımıı bul o parayla git 3-5 gram altın al kenara koy vallahi ve billahi şu anda cildime tek yarayan 2 tl lik bir sabun var o .... bir de bunlar aman diyeyim...

Perricone die bir marka var bu unluler arasinda baya meshur cogu kullaniyor bende sen gibi takmistim ... fahriye evceni bilemicem kendisini hic sevmem dunun sumuklusu bugunun prensesi oldu ... o reklam filmindeki sacma sapan yagi sakin kullanma killandirir filan sahsrn hic guvenmiyorum .... perricone a bir bak henuz 1 aylik maasima kiyamadigim icin alamadim ama zengin olunca soz alican sonucunu soylerim ....

Ben de cok araştırdım bi ara bulamadım :KK45: bence sivilce falan degildi onun yuzundeki bildiğin pürüzluydu. Fondoten veya pudradan olsa o zaman da uygulayabilirdi. Su an resmen bebek gibi. Herkesin ilgisini cekmis olmali ki o donemlerde pembe maske reklamlarını hep onun üzerinden yapıyorlardı. Millet Fahriye evcen kullanmis diye aliyordu. Ama yalanlayinca almaktan vazgecmistim :KK45:

Ünlülerin işi bu onlar yüzleri ile, vücutları ile para kazanıyorlar. En güzel saçlar Fahriye'nin. En güzel gözler Fahriye'nin. En güzel cilt Fahriye'nin son zamanlarda :KK70:.Kendisini çok severdim . Ama kızın suyunu çıkardılar artık :işsiz:. Cildinizde bozukluk varsa doktora gitmeniz gerekiyor. Hatta çok ağır bir ilaç varmış o baya popülerdi bir ara. 6 ay kullanıp yüzü bebek gibi olanlar var .

E dert ediyorsaniz cildiyeye gidin, biz nerden bilelim Fahriye ne kullaniyor.

Ben de bir dünya para alsam aylık bakıma giderim.
Sivilcelerden kurtulmak parası olanlar için çokta dert değil.

Sen f evceni filan birakta arkadasim kendi durumun hakkinda bilgi ver bende kiyisindanda olsa bu isin egitimini almiş biri olarak yardımcı olmaya çalisayim. Öyle cildinede her duyduğun şeyi sürme sakin.. Öncelikle lekelerin yüzeysel mi ? Yoksa skar izi dedigimiz çukurlar dan mi var yüzünde? Yoksa doğum lekesi, güneş lekesi filan mi ? Burda kimse fahriyenin kankasi olmadigindan onun cildini bilemez kaldiki ona iyi gelen sana da iyi gelicek diye bi durum zaten olamaz.. Sen seninkini anlat biz ona yorum yapalım bari konuyu açmanin bi faydasini görürsün :super:

yaprak dokumunde yası kucuktu genc kızdı sıvılcesı normaldır
yas ılerledıkce bakım yaptıkca duzelmıstır
yedıklerıne dıkkat edersen duzenlı spor yapar ter atarsan cıldını de hep temız tutarsan cıldın guzellesır
gecmeyen yara ve sıvılcelerın varsa onun ıcın uzmana gıtmelısın kozmetıklerle olmaz o ıs

ama makyajsız halide puruzsuz gibi duruyoo
Onun olayı o zaten canım. No make up deniyor ama, en az yarım saat belli olmasın ama güzel dursun amaçlı makyaj yapılıyor. :) Yaz bir video sitesine görürsün, vloggerlar neler yapıyor.
Yani senin sade ve duru gördüğün bir yüzde de makyaj olabilir. Ne kadar fark etmezsen o kadar başarılı oluyor demektir.
Mesela o gün fondoten sürmezler de bb krem uygularlar, kontür yapılmaz belki ama bronzer geçilir. Allığın doğal tonu geçilir, rujun nude tonları seçilir vs.

Raucutan kullanmış olabilir bak!!tüm makyaj krem şeylerine binbeşyüz basar ..delikleri bile yol ediyor.lakin vücuttan atılma şeysinfe zararı çokmuymuş neymiş karaciğere yan etkisi varmış...tabi doktor kontrolünde ...

yaprak dökümünden örnek verilmiş ama o zaman yaşı küçüktü; normal yani sivilceleri falan.

bence şu an gayet güzel cildi var. ama tabi o kadar parayı basıp bakım yaptırmak var.

neyseki yaşıma rağmen düzgün cildim var yoksa napardım bilemiyorum.

işte 100 000 tane sivilce tedavisi var.ve hepsi bu kadar etkili olamabiliyor.

O dönem roacuttane tedavisi görüyor olabilir çünkü ciddi bozuktu cildi sonradan çok güzel oldu. Onunki öyle bir iki leke durumu değildi. Eczanede satılan ğrünlerden kullanmanı tavsiye ederm. La roche posayin çok güzel leke ürünleri var.

Onlara yapılan bakımın haddi hesabı yok bide tv de uygulanan filtre vs onları saymıyorum bile. Eskiden benim de cildim çok bozuktu,kullandığım ürünlerin sayısını ben bile hatırlamıyorum,en sonunda canıma tak etti ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yüzde yüz doğal gül suyu ile 2-3 damla limonu karıştırıp yatmadan önce cildime sürdüm ve bir ay sonra yüzümde sivilce ve lekeler yok denecek kadar azalmıştı. Bir aydan fazla kullanımı zararlıymış malum limon yakıcı bir etkiye sahip,birde herkesin cilt tipi farklıdır böyle şeyleri ilk başta bir uzman takibinde yapılması daha doğru olur ha birde size tavsiyem daha çok doğal ürünler kullanmaya çalışın.

Back
X