- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Bir finans yöneticisi olarak tavsiyem, paranızı yüksek getiri oranı ile vadeli hesaba bağlamanız. Kredi için ödeyeceğiniz faizi ve hatta ödeyeceğiniz kirayı da göze alsak daha karlı çıkacağınıza emin olabilirsiniz. Bu belirsiz piyasada elinizdeki nakitten olmayın.merhaba hanımlar yeni evliyim üç buçuk ay oldu. Ben evlendiğimde daha atanmamıştım bu yüzden kiradayız kiramız 800. Şuanki evimden işe gidip gelmem çok zor olduğu için taşınmak zorundayız. Taşınacağımız yerde kiralar daha yüksek. Bu yüzden ev alma fikri daha mantıklı geldi. 1000-1200 aralığında kiralar.
Şöyleki alacağımız ev 300 e yakın. Bizim elimizde evin yarısından biraz fazla nakit var. Birde düğünümde takılan altınlarım. Eşim kiraya bin küsür verene kadar bin daha katar 5 6 senede bitiririm diyor. Duyduğuma göre de faizler çok yüksekmiş bu durumda zarar mı etmiş oluruz yoksa mantıklı mı olur?
Ben bir iki sene kirada oturup benim maaşı tamamen biriktirir kredisiz alırız dedim ama evler de her sene 50 100 bin fark atıyor resmen. Biraz fikir almak istedim sizlerden.
Canım faizler yüksek ama demirin fiyatıda aldı başını gitti. Şu dönem daire satışları durduğu İçin müteahhitler ev fiyatlarını dibe vurdular. Herkesin paraya ihtiyacı var. Krediler düşüpte satışlar arttığında bugün 300 olan o daireye en az 500 isteyecekler zaten. Yılbaşından sonra ev fiyatları 2 ye katlar. Müteahhitler yıl sonu ödemelerini yaptıktan sonra fiyatları düşmezler.merhaba hanımlar yeni evliyim üç buçuk ay oldu. Ben evlendiğimde daha atanmamıştım bu yüzden kiradayız kiramız 800. Şuanki evimden işe gidip gelmem çok zor olduğu için taşınmak zorundayız. Taşınacağımız yerde kiralar daha yüksek. Bu yüzden ev alma fikri daha mantıklı geldi. 1000-1200 aralığında kiralar.
Şöyleki alacağımız ev 300 e yakın. Bizim elimizde evin yarısından biraz fazla nakit var. Birde düğünümde takılan altınlarım. Eşim kiraya bin küsür verene kadar bin daha katar 5 6 senede bitiririm diyor. Duyduğuma göre de faizler çok yüksekmiş bu durumda zarar mı etmiş oluruz yoksa mantıklı mı olur?
Ben bir iki sene kirada oturup benim maaşı tamamen biriktirir kredisiz alırız dedim ama evler de her sene 50 100 bin fark atıyor resmen. Biraz fikir almak istedim sizlerden.
0.98 tum bankalar yapmadi sadece belirli bankalar yapti ev almalari icin o yuzden yararlanamamissinizdir.Faiz oranı düşünce yapılandırma yapılıyor yazılmış, hangi banka bunlar arkadaşlar?
Çoğu banka şuanda yapılandırma kalktı diyor.
Daha geçtiğimiz seçim döneminde 0,98den faydalanamadık bu şekilde?
Konu sahibi fazla kredi cekmeyecek ama evin degeri 300 binmis elinde yarisindan fazlasi nakit varmis 150 bin yarisi 160_170 bin nakiti olsa altinlarida koysalar fazla kredi cekmezler.bence hiç mantıklı değil almak, biz geçen sene aldık aynen sizin dediğiniz gibi altınlarımızı katttık 100 binde kredi çektik 78 bin faiz koydu 0.98 faizle. ama şimdi çekseydk 100 bine 120 bin faiz koyuyormuş düşünün sizde altınlarınz taş çatlasın 100 bin olsa 200e kredi çektiğinizde koycağı faizi düşünemiyorum.. şimdi ben 1400 ödiyorum ama şimdi çekseydk 2628 tl ödeme çıkıyordu aradaki fark çok. beklemenizi tavsiye ederim
0.98 tum bankalar yapmadi sadece belirli bankalar yapti ev almalari icin o yuzden yararlanamamissinizdir.
Ev almanızı tavsiye ediyorummerhaba hanımlar yeni evliyim üç buçuk ay oldu. Ben evlendiğimde daha atanmamıştım bu yüzden kiradayız kiramız 800. Şuanki evimden işe gidip gelmem çok zor olduğu için taşınmak zorundayız. Taşınacağımız yerde kiralar daha yüksek. Bu yüzden ev alma fikri daha mantıklı geldi. 1000-1200 aralığında kiralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?