İnşallah pişman olmayız biz de. Ben vade ortası sisteme girdim. 10.ayda kesin teslim ama 1 ay kadar süren evrak işlemleri oluyormuş bunu biliyorum. Siz hangisinden aldınız acaba mesaj yazar mısınız?Onlardan birkaç tane var artık hangisiyle anlaştınız bilmiyorum ama biz 1 yıl önce araba aldık bu sistemle herhangi bir sorun, ekstra bir ödemeyle karşılaşmadık.
Yine de bankalara göre çok uygun bir sistem. İnşallah pişman olmam daha daFaizsiz mülk sahibi yapıyoruz, haram yemiyoruz falan diyen gördün mü kaç...
Hangi tarikatla hangi cemaatle bağlantılı olduklarını anlayamazsınız bile.
1 liralık şeyi kendileri size 5 liraya 36 ay vadede satınca faiz almamış oluyorlar ,ben de bu mantığı anlamıyorum .Faizsiz mülk sahibi yapıyoruz, haram yemiyoruz falan diyen gördün mü kaç...
Hangi tarikatla hangi cemaatle bağlantılı olduklarını anlayamazsınız bile.
Güya gün mantıgıyla çalışıyorlar bir ay birine diger ay birine kendileri sadece ilk ay çalışma bedeli alıyorlarmış ben sorduğum da bu şeklide acıkladılar bana mantıklı gelmedi tabi.Bu sistemlerde de faiz var.Havuzda biriken para nasıl işleniyor,gidip nerde değerlendiriliyor .Ayrıca burda çalışan insanlar hayrına mı çalışıyor.Faiz olmadan bu şirketler ayakta durabilirler bir düşünmek lazım???Maalesef faize bulaşmışsin kardeşim Allah kurtarsın.
Birçok güvenilir hoca bu konuda cevaz verirken siz kalkıp faize bulaşmışsınız de el çok saçma değil mi? 1600 lira organizasyon ücreti vereceğim. 40 bin lira alacağım. Çok mu yani 1600 lira. Bunu da almasalar oradaki çalışanlar neyle geçinecek?Bu sistemlerde de faiz var.Havuzda biriken para nasıl işleniyor,gidip nerde değerlendiriliyor .Ayrıca burda çalışan insanlar hayrına mı çalışıyor.Faiz olmadan bu şirketler ayakta durabilirler bir düşünmek lazım???Maalesef faize bulaşmışsin kardeşim Allah kurtarsın.
Bence şüpheli bir durum paranın nereye gittiğini bilmiyoruz.Hocadan önce kendi vicdanınızı dinleyin ve aklınızı kullanin. Vicdanınız tamam diyorsa sorun yok.Birçok güvenilir hoca bu konuda cevaz verirken siz kalkıp faize bulaşmışsınız de el çok saçma değil mi? 1600 lira organizasyon ücreti vereceğim. 40 bin lira alacağım. Çok mu yani 1600 lira. Bunu da almasalar oradaki çalışanlar neyle geçinecek?
K bakmayon konunuza dahil oluyorum ama kar payi ya da para isletim ucreti ya da sizin dediginiz gibi ordaki calisanlar neyle gecincek mantigi ile alinan her fazla para malesef ki faize giriyor. Ben bizzat bazi hocalarla calistigim icin bi kac kisiye sordum. Hatta adini soylemeyecegim ama kar payi adi altinda olan bir banka var ordan arac alan is adamlarina da sordum. Faiz olmuyor mu bu diye.Birçok güvenilir hoca bu konuda cevaz verirken siz kalkıp faize bulaşmışsınız de el çok saçma değil mi? 1600 lira organizasyon ücreti vereceğim. 40 bin lira alacağım. Çok mu yani 1600 lira. Bunu da almasalar oradaki çalışanlar neyle geçinecek?
Hangisinden aldınız acaba? Mesaj atar mısınızBiz ev aldik bir sorun yasamadik bir yildirda evimizdeyiz.
Birçok güvenilir hoca bu konuda cevaz verirken siz kalkıp faize bulaşmışsınız de el çok saçma değil mi? 1600 lira organizasyon ücreti vereceğim. 40 bin lira alacağım. Çok mu yani 1600 lira. Bunu da almasalar oradaki çalışanlar neyle geçinecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?