faka bastım resmen, ama güvenebilmem lazım sevgilime?

yaa şüphelenicekler diyip korkup duruyorsun kim neyi ispatlıcaK ? sen o faceyi açık tutarsan ve daha fazla konusmaya devam edersenn Ip numarandan da bir şekilde ortya çıkarsın yazı ve konusma tarzından da. gelipte sana derseki sevgilin bunu senmi yaptın? ne alakası var yaa ne diyorsun sen ben bukadar alçalmam ayrıca sana güvenmesem bu ilşkiye devam etmem... Ve neden bu kızın konusu olunca direk akla ben geliyorum diye yaygarayı bas

sevgilimde bana en son dediği cmle bu, biz ilişkimizi güven üzerine kurduk hiç yakışıyomu vs. oyle cümleler bak dediğin gibi klişeleşmiş.ya bana aynısı yapılıyorsa gvenmiyomusun demişti.kızmıştı.aynısını o bana yapıyosa bilemiyosun ki
sen şimdi bana artık konuşma mı diyorsun.yani sence anlamamışmıdır şu an (bence adam acıkça sordu) cevap istiyor tanımıyom desem ya da önerilenlerden sen çıktın deyim ya da G inandırıcı olur mu ki

Tanımıyorum desene, allah allah. Ben burada yeniyim, arkadaşlarımı ararken gördüm ekledim.

Fakat anlamadığım şu var, sen G....yi eklesende, o seni kabul etmediği sürece arkadaş olamıyorsunuz ki, doğal olarak henüz senin arkadaş listende gözükmemesi lazım bu G...!

Tanımıyorum de ve geçiştir!!

şuan aynen bu olayı kendim yaptım gibi düşünüyorum ve düşünceleriimi yazıyorum:)

hala sevgilime güvenemiyorum ama bu hatayıda yapmamam lazımdı bu ortaya çıkarsa )ki konsuursam kesinlikle iyice çıkmaza giricem) sevgilim gözünde çok küçülücem o hatalı olsa bile bende hata yapmış olucam ve gözünden düşücem. ayrıca kendimide küçük düşürmüş olcam.. bu yüzden hemen facei donduruyorum ve hiç birşey olmamış gibi sevgilimle devam ediyorum... olaki bana bu sorunla gelirse ağır bi tepki veriyorum o kız kimki yaa ben onla uğrascam senin hayatındaki insan benimm zaten uğrascaksa o benmle uğrasırr diyerek...
Ve bu arada yine sevgilimnde sürekli peşinde olurum.. ayrıca nian söz gibi birşeylere adım atarken o kızı facesinden silmesini çünkü daha önce onla ilgili şeyler yasadımız için olumsuz şeylerin beynime yer ettiğini onu kıskandığımı felan söyleyerek biraz naz işve cilv yaparak hallederdim:)

canım eklememişim zaten.sonradan farkettim.sadece takip et butonu var GNİNprofilinde ona basmısış onun takipçisi gördündüm.ama adama da yazdığım mesajda selam tanışmıyoruz ama tanışalım yazarak başladım.yanı tanışmak amaçlı olduğum belli ettim zaten.adamın kafasına takılmış Gyi tanıyon mu samimi cevap ver.dedi bana.yani arkadaş ararken nasıl olurda o kadar şinsandan denk gelir.oraya inanmaz

süpersin arkadaşım.çok iyi özetledin elim ayağma dolaştı ama eeşek sevgilim senin yüüzünden yapıyom bunları.100 de 1 de olsa kuşku kuşkudur.bu adamla evlenmeyi düşünüyoruz ya.o nedenle asla böyle bir kandırılmacaya gelemem.neler okuyoruz burda ya.G zaten sevgilimin facesinde artık yok sildi onu engelledi.tartışmıştık o yüzden.yüzyüze de görüştüğü biri değil.açık üniden.derslere gidiyodu falan.ordan geçmiş kaç sene.gördüğüm konuşmalarda buluşma konuşma ssağlanmaya çalışılıyor.sevgilime benzettim konuşm tarzını.kafayı yiyodum resmen..(bu konuşmalar silinmiş mesajlar kısmında diğer arşiv e taşınmuş.arşive taşındıından sevgilimin haberi yoktu ordan okumuş ve kıyameti koparmıştım.)

ee bak tamam silmiş etmiş zaten :) emin ol birşey yaparsa açığa çıkar hiç bi yalan uzun sürmez inan için rahat oLsun :) sen aşkına devam et :) bırak bunlarla uğrasmayı uğrastıkça olmayan şeyleride ortaya çıkarırsın

silmiş gitmiş de ben açtığım konumla kaldım şimdi.şimdi ben kapatıversem mi faceyi.bu sefer akılnda ışık yanar bak dondurdu niye 'darbu' olabilir mi acaba.yok desem bi türlü.ya aklında soru işareti bırakmadan kapatcam faceyi onu bulamıyo şimdi de(( pişmanım napim.

şöyle deyim en iyisi seni ekledim sonra onu önerilenlerde gördüm vs. yemez kiiii

of oof öömrümü yediin:) ozaman sende deki neyse ben tanışmak için eklemiştim ama sen baskalarıyla ilgileniyorsun galiba diyerek üste çık :) hala ısrarla sorarsa öneriler geliyor sürekli istemeden abone olmusum arkdasımda ekliydi felan de sonrada dondur facei :)

pıırr kaçtı kıızzz:) inşallah böyle bişey yaşamazsınız.gerekten kötü bi duygu yedim cidden ömrünü hakkını helal et.öyle yapıyım son çare.yemicek.kurnazca soru soruyor, yanlış anlamazsan samimi cavep falan..şu an yazmıcam ama yarın yazıcam tanışmak için ekledim vs. öneriden falan.seni d ordan ekledim dicem.inşallah fazla kurcalamaz da pııırrr uçar giderimmm:) daha da dausa gelmem :) dahada bu işlere kalkışmam.haberdar ederim seni umarım irdelemez daha

face ile ugrasma. zaten hissedersin yanlış yaptığını. sen sevgiline de ki canım senin yaptigin kaçamaklar var ya. onu bende yapıyorum yalnız değiliz. :)

Yazıların tümünü okumadım ama bence faka basacağınız bir durum yok. Eğer faceden adamla konuştuysanız sevgiliniz bunu bilemez..Ortaya çıkaramaz.Eğer sevgilinizle konuştuysanız da anlasa bile yine siz haklısınız neden bir kızla görüşüyor faceden hatta adamın faceinden. Saçma bence..

hmm şimdi anladım canım, özür dilerim. Face her gün değişiyor tabi, takip etmekten insan doğal olarak zorlanıyor.
Şimdi, deseydin ben tanımıyorum fakat tanışabiliriz falan, ne olacak sanki. insan insanı tanımazmı yani falan dersin..
birşeyler atsaydın, niye söylüyorum. çünkü sana inanmasaydı eğer, tekrardan bir FAKE sayfa açıp, tekrar onunla irtibata geçebilirdin! neolacak sanki..
yeni bir sayfa aç ark. teklifi yollasaydın. neyse canım..

Facebook'u Kullanmayın arkadaşlar ne işiniz var facebook da benim vardı Kapattım facebook insanın başını ağırtmaktan başka bir işe yaramıyor Sevgilinizlede anlaşın kapattıra bilen kapattırsın yada şifresini alıp arada bir kontrol edin... Güvenmiyorsanız veya aldatmaya meyilli davranış sergiliyorsa bırakın gitsin sadakatsız bi sevgiliyle veya eşle ömür geçmez. Senin için başkasını aldatan başkası içinde seni aldatır..! Takma kafana bu konuda açık vermezse ileride muhakkak acık verecektir. Bırak facebook ta ekleme doğrumu diyor yalanmı diyor demesi için. İleride foyası ortaya çıkar sende ona göre değerlendirirsin durumu. Pek mantıklıda değil sevgilinin yaptığı evli barklı adam başka kızlara asılıyor senin sevgilinde bile bile facede sadece merhaba merhaba dediği kişi olsa bile neden yem yapıyor ? Kızla ne alıp veremediği var bence Sen Onu Düşün..! Sevgilin kötülük yapmış olayın aldatma tarafına bakma neden kızı evli arkadaşına rahatsız ettiriyor ona bak. Ben Senin yerinde olsam siler geçerdim

bende tepkimi verdim tabi.nasıl göz yumarsın buna dedim bana aynı şey olsa dedim.ya da kız kardeşine yapılsa.haklısın dedi.özür diledi.ama buna gözyummasını hala hazmedemiyorum

konuştuğum adamın facesinde konuşan kişi sevgilim olabilme ihtimali üzerine bu yola çıktım:/

dediğine göre adam konuşuyomuş.adamın konuşmasına ve bu tarz iğrenç şeyler yaptığına göz yumması hatalı.ama sırf göz yumdu izin verdi diye bu sebepten nasıl ayrılabilirim söyler misiniz.1 yıl emek verdim emek verdik bu ilişkiye.evlenmeye ilk adımı atma aşamasındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…