Facebook'u Kullanmayın arkadaşlar ne işiniz var facebook da benim vardı Kapattım facebook insanın başını ağırtmaktan başka bir işe yaramıyor Sevgilinizlede anlaşın kapattıra bilen kapattırsın yada şifresini alıp arada bir kontrol edin... Güvenmiyorsanız veya aldatmaya meyilli davranış sergiliyorsa bırakın gitsin sadakatsız bi sevgiliyle veya eşle ömür geçmez. Senin için başkasını aldatan başkası içinde seni aldatır..! Takma kafana bu konuda açık vermezse ileride muhakkak acık verecektir. Bırak facebook ta ekleme doğrumu diyor yalanmı diyor demesi için. İleride foyası ortaya çıkar sende ona göre değerlendirirsin durumu. Pek mantıklıda değil sevgilinin yaptığı evli barklı adam başka kızlara asılıyor senin sevgilinde bile bile facede sadece merhaba merhaba dediği kişi olsa bile neden yem yapıyor ? Kızla ne alıp veremediği var bence Sen Onu Düşün..! Sevgilin kötülük yapmış olayın aldatma tarafına bakma neden kızı evli arkadaşına rahatsız ettiriyor ona bak. Ben Senin yerinde olsam siler geçerdim