faka bastım resmen, ama güvenebilmem lazım sevgilime?

face ile ugrasma. zaten hissedersin yanlış yaptığını. sen sevgiline de ki canım senin yaptigin kaçamaklar var ya. onu bende yapıyorum yalnız değiliz. :)

ya ben ilişkililerimde aşırı sadık biriyimdir.acayip özen gösteririm.şaka bile yapmam bu gibi şeylerde.çünkü en ufak bişey büyür aramızda mesafeler açar.ben sevdiğime ilşişime çok sahip çıkarım.yani insanların böyle meyillerini sindiremiyorum içime.karşımdakini de kendim gibi görüyorum.

evet.öyle bile olsa ben onun yaptığını yaparak seviyemi düşürmek istemiyorum.ama aynısınıyapmasamda benzer hataya düştüm.yani bu tarz şeyleri oyunlar bana göre değil.elimden bişey gelse de o adamın karıs ve çocukları için bişey yapabilsemkendimi insanların yerine koyarak düşünüyorum hep.

şimdi açık vermezse ilerde verir demişsin ama bu kadar zamanım yok benim.

gene kendi tercihin önemli. ama yaptığı davranış insanı düşündürüyor.En azında 1-2 sene nişanlı kalmayı dene derim ben en azından gözlemler ona göre evlenirsin.Atıcağın adıma dikkat et canım üzülmeni istemem

bende elimden geldiğince zamana yaymaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…