- 23 Mart 2021
- 10
- -6
- 1
- 28
- Konu Sahibi esmer_caddissi
-
Yorulmuyor musunuz böyle?Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık. 5 gün önce instagramda yeni açılmış bir hesaptan " Ankara da yaşıyorsun sende seni bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım" yazmış 2 gün sonra ondan çıkarıp başka eski açılmış bir kız hesabıyla beni ekledi 12 kişiyi takip ediyor sadece ben ve bir kız daha var diğerleri 2 erkek ce hep sayfalar. Eski sevgilimle ortak arkadaş olan bir kız vardı onu çıkarmış birde kendi köyünün sayfalarını takip etmiş. 3 kez girip hikayeye bakıp çıkıyor. İlk açtığı hesaba bende fake hesap açıp yazdım ama yazi stili ve komuşması farklıydı anlayamadım. Sizce bu eski sevgilim olabilir mi? Başka sapık ruhlu birisi filan mı?
Fotoğraflarım yok canim kendimi paylaşmıyorum. Ama o değil mi merak ettim işteYorulmuyor musunuz böyle?
Yok o fake açtı 3 kez baktı bende ona karşı açtım köyünün sayfası yok memleketlisini çıkarmış falan filan ne gerek var tanımadığınız ve fake olduğunu düşündüğünüz sayfaları ne diye kabul edersiniz hiç anlamam.
Hadi eski sevgili değil de sapığın teki diyelim. Bu sizi ürkütmüyor mu? Hele ki şu devirde.
O mu değil mi merak ediyorum sadece hepsi buEski sevgili de olabilir, ayrıldığınız haberini alan ex sevgili ya da sizin çevrenizden biri de olabilir.
Daha düşük bir ihtimalle hiç alakasız biri de olabilir.
Siz niye engeli basıp geçmek yerine macera arıyorsunuz?
O mu değil mi merak ediyorum sadece hepsi bu
Ayrılan bendim barışmak istedim ama kabul etmemişti ertesi gün böyle olması acaba mı dedirtiyorEskisiyse bile ne olacak ki? Adı üstünde işte eski. Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş. Barışmaya niyetiniz var da kendinizce bahaneler mi arıyorsunuz? O olsun istiyorsunuz sanki.
Öğrenince ne olacak?
O mudur sence ?Adam aranıyor kim bilir kimlere yazmıştır çok takılma gül ve geç
Barışmak istemeyen biri neden fake hesap açıp denesin ki? Neden ayrıldınızAyrılan bendim barışmak istedim ama kabul etmemişti ertesi gün böyle olması acaba mı dedirtiyor
Valla ben barışmak isteyen ama adam gibi mesaj atmayıp fake hesap açıp saçmasapan davranan eski sevgiliyi altın suyuna atlayıp gelmiş olsa da istemem şahsen.Fotoğraflarım yok canim kendimi paylaşmıyorum. Ama o değil mi merak ettim işte
O olsa bile senin olduğunun farkında değildir erkekler ayrılınca fake hesap orjinal hesap demiyor hemen arayışa giriyor eğer direk hedef sen olsaydın sana ulaşırdı orjinal hesapdanO mudur sence ?
Bu kadar arastirmayi yapacagima ayrılsam da bir gecmisim var netice de sorardim exime ayrıca olsa ne olmasa ne? alfjdafkflfkSevgilimle 2 hafta önce ayrıldık. 5 gün önce instagramda yeni açılmış bir hesaptan " Ankara da yaşıyorsun sende seni bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım" yazmış 2 gün sonra ondan çıkarıp başka eski açılmış bir kız hesabıyla beni ekledi 12 kişiyi takip ediyor sadece ben ve bir kız daha var diğerleri 2 erkek ce hep sayfalar. Eski sevgilimle ortak arkadaş olan bir kız vardı onu çıkarmış birde kendi köyünün sayfalarını takip etmiş. 3 kez girip hikayeye bakıp çıkıyor. İlk açtığı hesaba bende fake hesap açıp yazdım ama yazi stili ve komuşması farklıydı anlayamadım. Sizce bu eski sevgilim olabilir mi? Başka sapık ruhlu birisi filan mı?
Doğru söylüyorsun ama çok seviyorum onu. Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ama kalp mantık dinlemiyor. Bana gurur yapıyor kendi hesabından yazar mı bilmem. Eğer oysa hala beni unutmadığını gösteriyor buda bir umut işteValla ben barışmak isteyen ama adam gibi mesaj atmayıp fake hesap açıp saçmasapan davranan eski sevgiliyi altın suyuna atlayıp gelmiş olsa da istemem şahsen.
Öğrensen ne olacak mesela? Yaa şapşikk benim için fake hesap mı açtındiceksin? Her türlü saçma değil mi? Senin yapman gereken yabancı hesapları onaylamamak. Şöyle düşünmen lazım;gerçekten barışmak isterse kendi mesaj atar zaten böyle saçmalıklara girmek yerine. Böyle düşünemiyor musun? Yaşlar küçük galiba
20Yaşlar kaç 15 falan mı?
Saçma bir sebepten ayrıldık. Onu bende anlamadım işte o mu değil mi bilmiyorumBarışmak istemeyen biri neden fake hesap açıp denesin ki? Neden ayrıldınız
Ayrılan senmişsin demek ki sebebin vardıDoğru söylüyorsun ama çok seviyorum onu. Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ama kalp mantık dinlemiyor. Bana gurur yapıyor kendi hesabından yazar mı bilmem. Eğer oysa hala beni unutmadığını gösteriyor buda bir umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?