Fake hesaptan hakaretler yagdiran sevgili

muallimekiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
180
-182
13
Sevgilim online oynadığım bir oyuna fake hesaptan istek yolladı.o olduğunu anladım ama belli etmedim altından ne çıkacak diye.
Havadan sudan konuşuyor. Sonunda sıkıldım ve o olduğunu anladığımı belli edecek bir cümle kurdum.
Dananın kuyruğu burda koptu. Sen benimle oyun mu oynuyorsun dalga mı geçiyorsun sahtekar dedi. Hakarete başladı. Bak benim hakaret etme dedim yüzsüz karaktersizligin dip noktası hala konuşuyorsun benimle dedi. Şok içinde kalakaldım
Yarım saat sonra benim minnos sevgilim nerelerde çıkalım bir yemek yiyelim diye aradi.
Niye böyle yaptın fake hesaptan yazmana rağmen sana kizmadigim halde üstüne bir de onur kırıcı şeyler yazıp hiçbir şey olmamış gibi arıyorsun dedim
O oldugumu nasıl dusunursun savcılığa verelim dedi. Bir de güya sahisa hesap sordu.
Bu ne demek şimdi? Amacı ne çok saskinim sarsildim. Mantigima oturtamiyorum

Belki gerçekten de o değildir? Niye illa o olduğuna inanıyorsunuz?

Şüphe varsa dogrudur

Sevgilin olduğuna nerden eminsin bu kadar?

aklınızla oynuyor muhtemelen manipüle ediyor ruh hastası olabilir.

Aklınca sizi denemiş, elin herifleriyle flört ediyor mu diye, e siz de zaten biliyorsunuz adamın huyunu, o olduğunu şıp diye anlamışsınız. Hep deniyor değil mi sizi böyle?

Boyle supheler icinde kalabildiginiz iliskileri niye yasiyorsunuz? Boyle kotuluk görebileceğinizi düşündüğünüz adamla niye birliktesiniz?
Şüphe değil.O olduğunu biliyorum. Karanlık bir yüzü olduğunu bilmiyordum ki. Sevecen cana yakın komik çevremdeki herkesin sevip saydığı makul biriydi. Hesabın ona ait olduğunu bilmesem suphelenmezdim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…