- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Kolumu morarttı ama normalde çok iyidir, bir tartışmada boğazımı sıktı ama çok severiz birbirimizi, çocuğun önünde bana tokat attı ama iyiyken çok iyidir...Bir diğer yaygın laf da, amacı günübirlik şeyler olsa bunu yaşayabilceği benden başka çok kadın var etrafında..ayyyyhhh
iyiyken çok iyidir kısmında tetiklendim resmenKolumu morarttı ama normalde çok iyidir, bir tartışmada boğazımı sıktı ama çok severiz birbirimizi, çocuğun önünde bana tokat attı ama iyiyken çok iyidir...
Değil mi?
İyiyken ben de çok iyiyim ama kötü olmam gerektiğinde de çok iyiyim. Her manadaiyiyken çok iyidir kısmında tetiklendim resmen
Olabilir,insanlar kendi iç dünyalarında ilişkilerini sevgililerini çok idealize edip herkes onlara hayranmis sanrisina kapılabilir. Bu herkesin hezeyan içinde olduğunu göstermez.Ya şu kadınlar kulübünde ne çok duydum "herkes bize imreniyordu" lafını. Adım gibi eminim bir kişi bile imrenmiyordur. Kim, neden size imrensin ki? Nesi var yani adamın diğer insanlarda olmayan? Çook mu yakisikli, çoook mu zengin, arsaları evleri dizmiş mi bu genç yaşta? Akla hayale gelmeyecek jestler yapıp sizi şimartiyor mu?
Bunlar yoksa yurdum sevgilileri gibi biridir. Kimse de bayılmiyordur elin adamına. Rahat olun:)
İnsanlara da manyakti deyin, geçin
32 yaşında.çocuk değil koskoca adamAy rezil. Kac yasinda kucuktur umarim yoksa ciddi bi kepazelik bu ve cok korkutucu. Bi tane saglam erkek ciksin da klonlayalim artik son zamanlardaki modellerin fabrika cikisinda problem var hep
Hesabın ona ait olduğunu biliyorum Şüphe değil.
Bi polar olabilir , çoklu kişilik bozukluğu olabilir günğmizde bu çok yaygın artık. Bazı insnalar böyle görünmeyen yüzleri var. Mesela çok efendi ağırbaşlı bi adam ama evlenince sapık çıkıyo evet eşi ama extra ve ahlak dışı istekleri oluuo. Şimdi bu adamda iiy biridir ama arkada böyşe bi yüzğ vardırŞüphe değil.O olduğunu biliyorum. Karanlık bir yüzü olduğunu bilmiyordum ki. Sevecen cana yakın komik çevremdeki herkesin sevip saydığı makul biriydi. Hesabın ona ait olduğunu bilmesem suphelenmezdim bile
Evet bu da mantıklı eski kız arkadaşı şifresini biliyodur belkşOna ait oldugunu bildiginiz bir hesapla mi yapti bunu? Cok mantıksız yahu? Multipl kisilik bolunmesi yoksa dediginiz seyi yapmis olmamali, olamaz yani. Mantiga, hayatin olagan akisina aykiri...
Belki belali bir eski kiz arkadastir, hesabinii ele gecirmistir. Bilemedim bana cok garip geldi.
Tabi canım yağıyor adama Allah'ın günü.Bir diğer yaygın laf da, amacı günübirlik şeyler olsa bunu yaşayabilceği benden başka çok kadın var etrafında..ayyyyhhh
Her anlamda adam canına okuyordur mesela, ama herkeslerden saklar, boşanmaya giderken komşusu " Aaaa ne oldu ki Necati abi şöyle iyidir halbuki böyle tatlıdır, anlamıyorum ki neyi paylaşamıyorsunuz? " der kafası karışır dilekçeyi geri çeker.Kolumu morarttı ama normalde çok iyidir, bir tartışmada boğazımı sıktı ama çok severiz birbirimizi, çocuğun önünde bana tokat attı ama iyiyken çok iyidir...
Değil mi?
Bi de o süreçte illa ki üç buçuk dört haftalık bir gebelik olmazsa olmaz. Nasıl olduğuna kimseler akıl erdiremez, Allah'ın hikmeti.Her anlamda adam canına okuyordur mesela, ama herkeslerden saklar, boşanmaya giderken komşusu " Aaaa ne oldu ki Necati abi şöyle iyidir halbuki böyle tatlıdır, anlamıyorum ki neyi paylaşamıyorsunuz? " der kafası karışır dilekçeyi geri çeker.
Oyle abla. Ne zamandir konularima yazmiyorsun. Beklerim seniCanım Rainyy ya, ayrılmasınlar di mi? Bir sevgili kolay bulunmuyor.
Sence neden yazmıyorum?Oyle abla. Ne zamandir konularima yazmiyorsun. Beklerim seni
Neden? Sıkıldin mi yoksa bendenSence neden yazmıyorum?
Sıkılırsam kalbim kurusun, sen şu hayatta (bazen sinirden de olsa) yüzümü güldüren nadir kişilerden birisin.Neden? Sıkıldin mi yoksa benden
Necati abi kısmında patladım hahah ay nereden aklınıza geliyor böyle şeyler yaa hahahaHer anlamda adam canına okuyordur mesela, ama herkeslerden saklar, boşanmaya giderken komşusu " Aaaa ne oldu ki Necati abi şöyle iyidir halbuki böyle tatlıdır, anlamıyorum ki neyi paylaşamıyorsunuz? " der kafası karışır dilekçeyi geri çeker.
Canim ablamSıkılırsam kalbim kurusun, sen şu hayatta (bazen sinirden de olsa) yüzümü güldüren nadir kişilerden birisin.
Yazmıyorum çünkü yeni konu açmıyorsun artık. Yeni kişi yok. Sen aç ki ben gene aynı şeyleri yazayım, sen gene umursama
Canım Rainyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?