- 17 Temmuz 2021
- 7.392
- 24.361
- 298
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Ee sonuc? Ayrildin mi bu ürkütücü kisiden?Şüphe değil.O olduğunu biliyorum. Karanlık bir yüzü olduğunu bilmiyordum ki. Sevecen cana yakın komik çevremdeki herkesin sevip saydığı makul biriydi. Hesabın ona ait olduğunu bilmesem suphelenmezdim bile
Benden bu kadar çok nefret ettiğini bilmiyordum. Sebebini de bilmiyorum. O kadar sevecen ve ilgiliydi ki. Hiçbir şey olmamış gibi fake hesaptan hakaret edip ardından telefon açıp sempatik bir edayla konuşması beni dehşete düşürdü. Kendime gelmem zor olacak. Çok seviyordumaklınızla oynuyor muhtemelen manipüle ediyor ruh hastası olabilir.
Ayrıldınöz mı?Şüphe değil.O olduğunu biliyorum. Karanlık bir yüzü olduğunu bilmiyordum ki. Sevecen cana yakın komik çevremdeki herkesin sevip saydığı makul biriydi. Hesabın ona ait olduğunu bilmesem suphelenmezdim bile
Evet. O kadar çok seviyordum ki aniden yabancılaşması ettiği hakaretlerden daha ağır.Ee sonuc? Ayrildin mi bu ürkütücü kisiden?
EvetAyrıldınöz mı?
Kurtulmuşsunuz? Sebep olarak ne söylediniz
Daha kotu o halde.Şüphe değil.O olduğunu biliyorum. Karanlık bir yüzü olduğunu bilmiyordum ki. Sevecen cana yakın komik çevremdeki herkesin sevip saydığı makul biriydi. Hesabın ona ait olduğunu bilmesem suphelenmezdim bile
O olduğunu biliyorum senden korkuyorum benden uzak dur dedim. Hala inkar ediyordu.Kurtulmuşsunuz? Sebep olarak ne söylediniz
Normal değilmiş iyi ki farkettinizO olduğunu biliyorum senden korkuyorum benden uzak dur dedim. Hala inkar ediyordu.
Korksanız bile böyle şeyler söylemeyin. Sana güvenmiyorum deyin ama korkuyorum demeyin, bu o kişiyi daha da cesaretlendirir.O olduğunu biliyorum senden korkuyorum benden uzak dur dedim. Hala inkar ediyordu.
Dışardan o kadar kusursuz biri ki herkes imreniyordu. Herkes ona bayılıyor nasıl böyle biri çıktı aklım almıyor.Normal değilmiş iyi ki farkettiniz
Aslında kusursuz görünen insanlardan korkmak lazım. Ruh halleri farklı olabiliyor. Akıllıca davtandınız farketmeseydiniz belki de daha fazla üzülecektiniz.Dışardan o kadar kusursuz biri ki herkes imreniyordu. Herkes ona bayılıyor nasıl böyle biri çıktı aklım almıyor.
Hesabın ona ait olduğunu biliyorum Şüphe değil.Ya o degilse. Bosa ayrilmis olucaksin
Sakın devam etmeyin bu ruh hastası ile. Böyle biri ilerde neler yapar bilinmez. Zarar da verebilir size. Ayrılın ve kaçınBenden bu kadar çok nefret ettiğini bilmiyordum. Sebebini de bilmiyorum. O kadar sevecen ve ilgiliydi ki. Hiçbir şey olmamış gibi fake hesaptan hakaret edip ardından telefon açıp sempatik bir edayla konuşması beni dehşete düşürdü. Kendime gelmem zor olacak. Çok seviyordum
Canım Rainyy ya, ayrılmasınlar di mi? Bir sevgili kolay bulunmuyor.Ya o degilse. Bosa ayrilmis olucaksin
Alem bilir malını aşko üzülme sen.Ya o degilse. Bosa ayrilmis olucaksin
Ya şu kadınlar kulübünde ne çok duydum "herkes bize imreniyordu" lafını. Adım gibi eminim bir kişi bile imrenmiyordur. Kim, neden size imrensin ki? Nesi var yani adamın diğer insanlarda olmayan? Çook mu yakisikli, çoook mu zengin, arsaları evleri dizmiş mi bu genç yaşta? Akla hayale gelmeyecek jestler yapıp sizi şimartiyor mu?Dışardan o kadar kusursuz biri ki herkes imreniyordu. Herkes ona bayılıyor nasıl böyle biri çıktı aklım almıyor.
Bir diğer yaygın laf da, amacı günübirlik şeyler olsa bunu yaşayabilceği benden başka çok kadın var etrafında..ayyyyhhhYa şu kadınlar kulübünde ne çok duydum "herkes bize imreniyordu" lafını. Adım gibi eminim bir kişi bile imrenmiyordur. Kim, neden size imrensin ki? Nesi var yani adamın diğer insanlarda olmayan? Çook mu yakisikli, çoook mu zengin, arsaları evleri dizmiş mi bu genç yaşta? Akla hayale gelmeyecek jestler yapıp sizi şimartiyor mu?
Bunlar yoksa yurdum sevgilileri gibi biridir. Kimse de bayılmiyordur elin adamına. Rahat olun:)
İnsanlara da manyakti deyin, geçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?