• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake hesaptan sevdiğim cocuga mesaj atmak aptalca ve delice mi?

Kelebeketkisiiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
8
1
1
28
İyi akşamlar kızlar.Yeni üye oldum bu konu için önceden takip ediyordum lütfen yardımcı olun çok kısa anlatmaya çalışcam.Her fikir çok önemli ne yapcağımı şaştım. :KK43:. Üniversite 1.sınıf öğrencisiyim 2 ye geçicem.Liseden sınıf arkadaşım olan bir çocuktan hoşlanıyorum 2 yıldır da görüşmüyoruz üniversiteye geçince ayrıldık doğal olarak ama aynı sehirdeyiz halen.Şimdi kızlar benle bu çocuk 6-7 ay falan sevgili gibiydik adını koymamaştık ama seviyorduk birbirimizi çok güzel içimi kıpır kıpır eden bir süreçti.Benim yüzümden adı bile konmayan ilişki bitti.Benim yüzümden ama kesinlikle aldatma falan değildi çok çocukça bir sebepten dolayı benim bir anlık patavatsızlığıma gelip de söylediğim bir şey yüzünden deliye döndü olay şuydu.Onun biri hakkındaki düşüncelerini o kisiyle tartışırken ağzımdan kaçırdım.(hoşlandığım çocuk o kişiyi sevmiyordu bende o kişiyle tartışırken hoşlandığım çocukta senden nefret ediyor falan dedim o da bunu söylediğimi öğrendi sinirlenme sebebi de hoşlandığım çocuğun o kişiye gerçek yüzünü pek belli etmemesiydi.Neymiş ben fesatmışım.) O günden sonra yüz yüze bile gelmedik desem yeridir ama hep bana karşı içinde bir ukte kaldığından da adım gibi eminim hani derler ya gözler herşeyi anlatır.Bana karşı duyguları olduğunu hissediyorum.Onca seneye rağmen etrafımda bir sürü insan olmasına rağmen ben onu unutmuş değilim.Yarım kalan ilişkiyi tamamlamak kendime bir şans yaratmak istiyorum.Ve uzun zamandır görüşmediğim ve onunla kavgalı ayrıldığımız için kendi adıma ona mesaj atmaya hayatta cesaret edemem ve ters teperse gururum yerle bir olur yıkılırım yani.Hayatım boyunca her olayda suçu kendimde aradım kızlar.Suçluyum çünkü o sinirliyken hic özür dileyip alttan almadım.Sizce fake hesap açıp yani başka bir isimle açacağım ama fotoğraf falan koymayacağım sadece adım falan farklı olacak.İste böyle bir hesap açıp ona yazsam mı yazsam da ne yazsam kızlar lütfen yardım edin ya ne olur onu hala seviyorum ve zamanında yüreğinde yer edindiğimden de eminim sevgilisi yok bu arada ilişkisi yok yazıyor hesabında.Bir yandan da cok kırgınım küçücük bir olayı büyüttüğü için(2-3 yıldır hiç görüşmedik bin de bir yol da falan görüyorum hemen kaçırıyoruz bakışlarımızı) Ne yazsam şimdi buna ya ya da fake hesap fikri çok mu enteresan.Bilmiyorum kızlar sadece keşke demek istemiyorum unutamadım gitti:KK43:. GÜNCELLEME: Haklısınız kızlar sanırım çıldırmış durumdayım vazgeçtim yapmicam beni kendime getirdiniz çok teşekkür ederim herkese...

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar.Yeni üye oldum bu konu için önceden takip ediyordum lütfen yardımcı olun çok kısa anlatmaya çalışcam.Her fikir çok önemli ne yapcağımı şaştım. :KK43:. Üniversite 1.sınıf öğrencisiyim 2 ye geçicem.Liseden sınıf arkadaşım olan bir çocuktan hoşlanıyorum 2 yıldır da görüşmüyoruz üniversiteye geçince ayrıldık doğal olarak ama aynı sehirdeyiz halen.Şimdi kızlar benle bu çocuk 6-7 ay falan sevgili gibiydik adını koymamaştık ama seviyorduk birbirimizi çok güzel içimi kıpır kıpır eden bir süreçti.Benim yüzümden adı bile konmayan ilişki bitti.Benim yüzümden ama kesinlikle aldatma falan değildi çok çocukça bir sebepten dolayı benim bir anlık patavatsızlığıma gelip de söylediğim bir şey yüzünden deliye döndü olay şuydu.Onun biri hakkındaki düşüncelerini o kisiyle tartışırken ağzımdan kaçırdım.(hoşlandığım çocuk o kişiyi sevmiyordu bende o kişiyle tartışırken hoşlandığım çocukta senden nefret ediyor falan dedim o da bunu söylediğimi öğrendi sinirlenme sebebi de hoşlandığım çocuğun o kişiye gerçek yüzünü pek belli etmemesiydi.Neymiş ben fesatmışım.) O günden sonra yüz yüze bile gelmedik desem yeridir ama hep bana karşı içinde bir ukte kaldığından da adım gibi eminim hani derler ya gözler herşeyi anlatır.Bana karşı duyguları olduğunu hissediyorum.Onca seneye rağmen etrafımda bir sürü insan olmasına rağmen ben onu unutmuş değilim.Yarım kalan ilişkiyi tamamlamak kendime bir şans yaratmak istiyorum.Ve uzun zamandır görüşmediğim ve onunla kavgalı ayrıldığımız için kendi adıma ona mesaj atmaya hayatta cesaret edemem ve ters teperse gururum yerle bir olur yıkılırım yani.Hayatım boyunca her olayda suçu kendimde aradım kızlar.Suçluyum çünkü o sinirliyken hic özür dileyip alttan almadım.Sizce fake hesap açıp yani başka bir isimle açacağım ama fotoğraf falan koymayacağım sadece adım falan farklı olacak.İste böyle bir hesap açıp ona yazsam mı yazsam da ne yazsam kızlar lütfen yardım edin ya ne olur onu hala seviyorum ve zamanında yüreğinde yer edindiğimden de eminim sevgilisi yok bu arada ilişkisi yok yazıyor hesabında.Bir yandan da cok kırgınım küçücük bir olayı büyüttüğü için(2-3 yıldır hiç görüşmedik bin de bir yol da falan görüyorum hemen kaçırıyoruz bakışlarımızı) Ne yazsam şimdi buna ya ya da fake hesap fikri çok mu enteresan.Bilmiyorum kızlar sadece keşke demek istemiyorum unutamadım gitti:KK43:

hyr yapma
bişey yapacaksan yerini tespit edip karsılasmıs gibi yap
kaderin bi oyunu gibi
msj falan atma

Ben niye başka hesaptan yazdığınız kısmını hiç anlamadım? Atıyorum sizi ayşe olduğunuza inandı yanıt yazdı, e siz ayşe değilsiniz, adam ayşeye yazıyor? Sonra nolucak? Ben delirdim de böyle bir şey yaptım mı diceksiniz? Bence atacaksanız da kendi gerçek hesabınızdan atın ve her türlü olumsuz sonuca da kendinizi hazırlayın.

Ben niye başka hesaptan yazdığınız kısmını hiç anlamadım? Atıyorum sizi ayşe olduğunuza inandı yanıt yazdı, e siz ayşe değilsiniz, adam ayşeye yazıyor? Sonra nolucak? Ben delirdim de böyle bir şey yaptım mı diceksiniz? Bence atacaksanız da kendi gerçek hesabınızdan atın ve her türlü olumsuz sonuca da kendinizi hazırlayın.
Bilmiyorum ki ne yapsam başka cnm kendi hesabım da yok olsa da cesaretim yok.

yeni üyeyim demişsiniz ama ben konunuzu hatırladım, bu kadar takıntı yaptıysanız bence farklı kimlikten yazıp en azından hayatında biri var mi öğrenin, bir elektrik yakalarsanız da itiraf edersiniz siz olduğunuzu.
lakin probleminiz ciddi bir şey değildi ve gerçekten seviyor olsa adim atardı, kaçmazdı diye düşünüyorum

bence çok çocukça bişey ergen gibi .
1 bence baya bir uzun zaman olmuş sizi çok tan unutmuştur.
2; tüm buna rağmen illede konuşucam diyosan gerçek hesabından yaz
3 yada hiç birini yapma artık unut kaç sene geçmiş :))

Devir degisti be gülüm artik fake hesap açma devri kapandi. Sen en iyisi ya dürüst ol ya da yoluna bak. Ama yarim kalmis bir iliskiyi tamamlamak amacindaysan eger,icimde kalacagina dışımda kalsin diyorsan o zaman dostsme bir sekilde kendi kimliginle mesaj atabilirsin. Agiz yokla mrb,nbr ile baslarsin. Eger o devamini getiriyorsa o zaman gorusursunuz. Baktin olmuyor bakmayacaksin sende.

aynı kişi misiniz bilemem de değilseniz de konu yardımcı olabilir sanırım.
aynı şeyi yaşamışsınız yazık ki.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...usan-yillardir-bitmeyen-bosluk-hissi.1006969/

tekrar ediyorum, ilgisi olan erkek o kadar inat etmezdi. bence sizinki boşluk hissi biraz.
her şeyi boşverip bir sefer itirafta bulunun olmazsa. gerçekten karşılık alamazsanız -ki yaşınız bunu artık algılamaya daha müsait, geçmişte trip vs yapıyor diyerek kendinizi avutabilirdiniz- yeni aşklara yelken açarsınız.

ne unutmam dediklerimizi unuttuk, yerlerden kazındık. unutuluyor. boşluksa da kolay doluyor zaten.

Back
X