Fake konu acmak

hayırdır kızıaaaaaaaaaaam benim istediğim bütün erkekler bana ait bunu o kafana sok!! benim attığım mesajı biliyorsan kocanın cevabınıda biliyorsundur :KK66:

Nasıl yaniiii kocam sana cevap yazdımı bana yazmadığını sildiğini söylemişti:KK42:A şimdi aklıma senin msjından sonra sildim deyip duşa girmişti yoksa yoksaaa??
Kızlar ben intihar etmeye gidiyorum hoşçakalın. 3tane aspirin içsem yeterlimi?

Nasıl yaniiii kocam sana cevap yazdımı bana yazmadığını sildiğini söylemişti:KK42:A şimdi aklıma senin msjından sonra sildim deyip duşa girmişti yoksa yoksaaa??
gİTme bEenİM hAmile OLUp olmAMA iHtimaliMİ söYLmedİN yHAA

Cnm scmlama 1 tane ic yeterli. Kocanla da vedalassan iyi olur cicim ;) o artık benim ve seni dava edicem bana zilli kari dedin

Kızlar herkes benle kavga ediyor ne istiyorlar benden anlamıyorum forumda bile bana yapmadıklarını bırakmıyorlar:KK42:
Beni 3 değil 4 aspirin paklar bu saatten sonra

Dort ay sonra

Kizlar dort ay once bi konu acmistim burda sanirim 17. Sayfada. Yirmi yasindayim kuzenimle dort yillik evliyim. Okuldan erasmus projesiyle gelen zencilerden biriyle ask yasiyordum. Ayni gun hem onla hem kocamla beraber olmustum. Sonra bir ay hicbiriyle birlikte olamadim ve hamile kalmistim. Bu konuyla ilgili fikir istemistim sizden. Neyse gel gelelim gelismelere. Size bunu yazdiktan dort gun sonra kocam geldi is seyahatinden. Ben hala dusunuyrm ne yapcam ne soyliycem ben bu adama ya cocuk ondan degilse diye. Neyse efenim gelmeden once de kocacim cok moralim bozuk senle konusmam lazim icim icimi yiyo artik bu yuku tasiyamam cok korkuyorum depresyona girdim sana ihtiyacim var yanimda olmana ihtiyacim var diye agladim telefonda. O da korktu hemen konusmamizin ertesi gunu isini birakip geldi. Ne oldu anlat dedi. Aglaya aglaya anlattim. Bu yuku daha fazla tasiyamiycam daha onceden soyliycektim ama korktum sonra uzuntuden hasta oldum dedim. Bir ay once sen seyahate gittiginin hemen ertesi gunu okuldan dersim bitince aksam anneme gidecektim ya hani gidememistim yari yoldan donmustum dedim. Ee dedi. O karanlikta okul lojmanlarinin arkasindan gecerken bi adam bana saldirdi. Namusumu kirletti dedim. Yuzunu goremedim hem karanlikti hem de teni koyu renkti dedim. Sanirim zenciydi dedim. Cok utaniyrm dedim. Sana durust olmak istedim bir aydir cok kotuyum cok utaniyorum yuzune bakamiyorum simdi dedim. O da agladi benle. Alnimdan optu. Senin bi sucun yok o serefsizi bulup cezasini verecegiz yikicam o okulu onun basina dedi agladim. Dedim beni bulur oldurur cok korkuyorum hem nasil bulcaz ki birsuru zenci var dedim. Yok efendim yakarim o okulu koca unide nasil boyle seyler olur onu oraya gomerim uckur meraklisi bilmem ne zor sakinlestirdim. Olay buyusun istemiyorum allah belasini versin dedim. Sabaha kadar uyumadik sarildi o gece hic yanimdan ayrilmadi. Beni rahatlatmaya calisti ben sana guvemiyrm senin bi sucun yok o adinin sucu bilmem ne. Esimi daha cok sevdim. Zor sakinlestirdim ama bi belaya daha bulasmak istemiyrm allahindan bulsun ugrasmayalim nasil olsa mahkemeler tecavuze ceza vermiyo bosuna yipranicaz falan dedim. Haklisin dedi. Ama bi gun bulursam onun pipisini koparcam dedi. Neyse o olay oyle gecti. Onun da bana soylicek seyleri varmis. İs yemeginde bi doktorla tanismis. Sansa bakin ki kadin dogum doktoru. Esinin cocugunun olma ihtimali var sogan kuru uygulamali demis. Ve sana bi test yapalim sperm sayin coksa hamile kalma sansi da cok demis. Belki tup bebek yaptirabilirisniz demis. Neyse yaptirmis testi ve gormus ki ESİM KİSİRMİS kizlar :KK43: bebek o zenci adamdan yani. Neyse bunu ogrendikten bir hafta sonra dedim biseyler yapmaliyim bi plan lazim nasil soylicem falan adetim gecikti test yaptim onune koydum agladim napcam o adamdan hamile kaldim istemiyorum bu cocugu diye. Once sok oldu konusmadi bi sure. Sonra o bebegin bi sucu yok bak bu allahin bi lutfu benim cocuhum olmuyo senin de imkansiz demislerdi. Bu bebek bizim mucizemiz olacak. Ona sahip cikacagiz dedi. Bir daha sevdim kizlar. Sonra olanlari aileler ogrendi once kabullenemediler bebegi aldirin dediler sonra ultrason fotolarini gorunce onlar da kiyamadi. Kizlar hersey lehime inanamiyrm iyi ki basta tecavuze ugradim demisim. Esim bana inandi :KK70: Dort aydir cok mutluyum kizlarr hersey cok guzel gidiyoorr zenci bebis teyzeleri olacaksiniiizz :KK70:

Back
X