- 15 Aralık 2013
- 15.697
- 35.934
- 798
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
KüRTAj İçiin cİLDüye yi Mİ gitmelitim ABLAalarım akıl VeERİN
Kızlar bence bu fake!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KüRTAj İçiin cİLDüye yi Mİ gitmelitim ABLAalarım akıl VeERİN
hayırdır kızıaaaaaaaaaaam benim istediğim bütün erkekler bana ait bunu o kafana sok!! benim attığım mesajı biliyorsan kocanın cevabınıda biliyorsundur![]()
gİTme bEenİM hAmile OLUp olmAMA iHtimaliMİ söYLmedİN yHAANasıl yaniiii kocam sana cevap yazdımı bana yazmadığını sildiğini söylemiştiA şimdi aklıma senin msjından sonra sildim deyip duşa girmişti yoksa yoksaaa??
Kızlar ben intihar etmeye gidiyorum hoşçakalın. 3tane aspirin içsem yeterlimi?
38 tane erkekle sevgili oldun illaki benim 74.cü sevgilime rasgelmişsindir yaaa
derdine bak benden daha mı ağır yaa
gİTme bEenİM hAmile OLUp olmAMA iHtimaliMİ söYLmedİN yHAA
lEzz ne DemEkki BeNÜM sevGLIM VAr Ssna mı kaldIm YaşlI nNEHamilemisin bilmiyorumda sen üreme bence!!! Tdk ya tepki olarakmı doğdun sen? Kızlar sanırım bu kız lez ve bana asılıyor!!!!
Cnm scmlama 1 tane ic yeterli. Kocanla da vedalassan iyi olur cicimNasıl yaniiii kocam sana cevap yazdımı bana yazmadığını sildiğini söylemiştiA şimdi aklıma senin msjından sonra sildim deyip duşa girmişti yoksa yoksaaa??
Kızlar ben intihar etmeye gidiyorum hoşçakalın. 3tane aspirin içsem yeterlimi?
Kib yaptim cnm sakin ol.Hamilemisin bilmiyorumda sen üreme bence!!! Tdk ya tepki olarakmı doğdun sen? Kızlar sanırım bu kız lez ve bana asılıyor!!!!
birde yazmayı bilsen neler neler diyeceksin :)))))lEzz ne DemEkki BeNÜM sevGLIM VAr Ssna mı kaldIm YaşlI nNE
lEzz ne DemEkki BeNÜM sevGLIM VAr Ssna mı kaldIm YaşlI nNE
Cnm scmlama 1 tane ic yeterli. Kocanla da vedalassan iyi olur cicimo artık benim ve seni dava edicem bana zilli kari dedin
KeS Bee SnNE be SLKbirde yazmayı bilsen neler neler diyeceksin :)))))
kIna Ya yTR Kına YollUYCAM bİ PKet snA ORana bURanı SÜR porsÜmÜŞAaaa yaşlı senin nenendir saygısızzzz!!! Hem edepsizsin hem saygısız. Kınamıyorum benimde kızım var
KeS Bee SnNE be SLK
kIna Ya yTR Kına YollUYCAM bİ PKet snA ORana bURanı SÜR porsÜmÜŞ
CıumbIZı alıp GelsÜN kAşlarIM BIyıklarım Çıkmıştı MuN E kİm o da Mı YaşlI SEN gibiSeni mune'ye havale ediyorum edepsiz. Cımbız!!
Kapim her gelene açık sekerim buyur gel avukatlarimla bekliyorum seniAz bile dedim aç kapıyı aç evine geliyorum bak nası yolcam seni.
Yazdim kiz devaminiçok güzel atıyorsun :))