Fake konu acmak

Ay onu da kurgulasana merak etttiim :D

Arkadaşlar uzun süredir giremiyordum yorumlarınız bana güç verdi eşimle konuştum ama olaylar inanmayacaksınız belki bu sefer daha da karmaşık şekle büründü, sakinleştirici almak zorunda kaldım ama birilerine anlatmam gerek, en başta kendim inanamıyorum ki başkasını inandırayım zaten. Konuyu yazdıktan sonra hemen ertesi gün eşim akşam geldiğinde yemeği yedik, günlük olaylardan bahsettik, çok doğal davranmaya çalışarak "sana itiraf etmem gereken bir şey biliyorum" diye lafa girdim. Umursamazca ne diye sordu en başta ama ciddi de olduğumu görünce dinlemeye başladı, kardeşin aslında kardeşin değil.. dedim, suratının aldığı şekli görmenizi isterdim, kim söyledi? dedi, yalan dedi ama sonra sustu nasıl olsa öğrenecektin diye kendini bıraktı birden, bu kadar çabuk kabul etmesini beklemediğimden ardından ne diyeceğimi bilemedim. Neden benden sakladın? dedim sadece, ben bile bazen inanamıyorum ki dedi. Biz de çocuktuk o zaman dedi, ne yapacağımızı bilemiyorduk dedi ama anlatırken yanımda değilmiş gibi anlattı. İki ergen aşık işte hata mı dersiniz, doğa mı dersiniz olmuş ama ailesi kabul etmemiş, kız hiç söyleyememiş bile zaten, zaten nasıl anlatsın okulun ilk senesi birden bire oluvermiş, aldırmayı da düşünmemişler, kız bir arkadaşının evinde kalmış dönem boyunca, yazın evine de bir bahane bularak gitmemiş eşim de bulduğu her fırsatta yanında olmuş ailesine durumu hallettik diye yalan söylemiş, kendi planlarına göre bebeği görünce yumuşarlar diye düşünüyorlarmış ama zamanı gelip ağlayarak kucağında bebekle eve gelince, baba esip gürlemiş tabi, annesi de sarmış torununu atamayız ki demiş. Baba dayanamamış. Ana oğul ve torun kalmışlar öyle.

Bundan sonra ne olcak diye sorduğumda bilmiyorum dedi sadece, kabul eder misin diye hep kendime sordum ama sana bu yükü taşıtabilir miyim? Kendi çocuğumuzu isteyene kadar sanki başkasının anıları gibi geliyordu bana dedi, ne diyeyim ki şimdi? En sonunda gelsin, bu evde yaşasın, oğlunun yanı senin yanındır dedim, emin misin dedi, eminim dedim. Zor olacağını biliyordum ama doğru gelmişti bu karar o an.

Kardeşi iki-üç haftadır bizde, zaten çok iyi, yaşına göre çok olgun bir çocuktur, ilk gördüğümden beri benzemesi bir yana ne güzel yetiştirmiş diye kayınvalidemi hep takdir ederdim ama arkadaşlar korkuyorum çok, eşim zaten o günden beri açıldı, sebepsiz yere gülüyor artık tamamlanmış gibiyim diyor, mutluluğunu bozmak istemiyorum. Normalde geç saatlerde yatan adam artık bebek gibi uyuyor ama günden güne garip hissediyorum, ne zaman yattığı oğlunun odasının önünden geçsem biriyle konuşuyor, ne yapacağımı bilemiyorum, kapıyı açıp içeri de giremiyorum, soramıyorum da, boşluğa soru sorup cevap alıyor gibi en başta annesi gibi gibi telefonuyla kv ile konuştuğunu sanıp gülümsüyordum ama bu akşam kv de bizdeydi, çamaşırları makinede unuttum diye birden geç vakit uyanıp kalktım, odasının önünden geçerken bu saatte yine telefonda ne konuşuyolar ki dedim ama kvnin ayakkabıları kapının ordaydı, kv de misafir odasında kapının yarı aralığından uyurken gözüküyordu. O zaman bu çocuk kiminle anne diye diye konuşuyor? diye olduğum yerde kalakaldım. Eşimin geçmişi anlatırken hala yaşadığını sakladığını düşünmüyorum. Detaylı anlattı çünkü ailesine ölümünü ben haber vermek zorunda kaldım diye yüzlerine bakamadım da dedi. Filmlerde izlerken bu hikayeler mutlu sonla bitiyor ama şimdi sabah nasıl olacak?

Arkadaşlar uzun süredir giremiyordum yorumlarınız bana güç verdi eşimle konuştum ama olaylar inanmayacaksınız belki bu sefer daha da karmaşık şekle büründü, sakinleştirici almak zorunda kaldım ama birilerine anlatmam gerek, en başta kendim inanamıyorum ki başkasını inandırayım zaten. Konuyu yazdıktan sonra hemen ertesi gün eşim akşam geldiğinde yemeği yedik, günlük olaylardan bahsettik, çok doğal davranmaya çalışarak "sana itiraf etmem gereken bir şey biliyorum" diye lafa girdim. Umursamazca ne diye sordu en başta ama ciddi de olduğumu görünce dinlemeye başladı, kardeşin aslında kardeşin değil.. dedim, suratının aldığı şekli görmenizi isterdim, kim söyledi? dedi, yalan dedi ama sonra sustu nasıl olsa öğrenecektin diye kendini bıraktı birden, bu kadar çabuk kabul etmesini beklemediğimden ardından ne diyeceğimi bilemedim. Neden benden sakladın? dedim sadece, ben bile bazen inanamıyorum ki dedi. Biz de çocuktuk o zaman dedi, ne yapacağımızı bilemiyorduk dedi ama anlatırken yanımda değilmiş gibi anlattı. İki ergen aşık işte hata mı dersiniz, doğa mı dersiniz olmuş ama ailesi kabul etmemiş, kız hiç söyleyememiş bile zaten, zaten nasıl anlatsın okulun ilk senesi birden bire oluvermiş, aldırmayı da düşünmemişler, kız bir arkadaşının evinde kalmış dönem boyunca, yazın evine de bir bahane bularak gitmemiş eşim de bulduğu her fırsatta yanında olmuş ailesine durumu hallettik diye yalan söylemiş, kendi planlarına göre bebeği görünce yumuşarlar diye düşünüyorlarmış ama zamanı gelip ağlayarak kucağında bebekle eve gelince, baba esip gürlemiş tabi, annesi de sarmış torununu atamayız ki demiş. Baba dayanamamış. Ana oğul ve torun kalmışlar öyle.

Bundan sonra ne olcak diye sorduğumda bilmiyorum dedi sadece, kabul eder misin diye hep kendime sordum ama sana bu yükü taşıtabilir miyim? Kendi çocuğumuzu isteyene kadar sanki başkasının anıları gibi geliyordu bana dedi, ne diyeyim ki şimdi? En sonunda gelsin, bu evde yaşasın, oğlunun yanı senin yanındır dedim, emin misin dedi, eminim dedim. Zor olacağını biliyordum ama doğru gelmişti bu karar o an.

Kardeşi iki-üç haftadır bizde, zaten çok iyi, yaşına göre çok olgun bir çocuktur, ilk gördüğümden beri benzemesi bir yana ne güzel yetiştirmiş diye kayınvalidemi hep takdir ederdim ama arkadaşlar korkuyorum çok, eşim zaten o günden beri açıldı, sebepsiz yere gülüyor artık tamamlanmış gibiyim diyor, mutluluğunu bozmak istemiyorum. Normalde geç saatlerde yatan adam artık bebek gibi uyuyor ama günden güne garip hissediyorum, ne zaman yattığı oğlunun odasının önünden geçsem biriyle konuşuyor, ne yapacağımı bilemiyorum, kapıyı açıp içeri de giremiyorum, soramıyorum da, boşluğa soru sorup cevap alıyor gibi en başta annesi gibi gibi telefonuyla kv ile konuştuğunu sanıp gülümsüyordum ama bu akşam kv de bizdeydi, çamaşırları makinede unuttum diye birden geç vakit uyanıp kalktım, odasının önünden geçerken bu saatte yine telefonda ne konuşuyolar ki dedim ama kvnin ayakkabıları kapının ordaydı, kv de misafir odasında kapının yarı aralığından uyurken gözüküyordu. O zaman bu çocuk kiminle anne diye diye konuşuyor? diye olduğum yerde kalakaldım. Eşimin geçmişi anlatırken hala yaşadığını sakladığını düşünmüyorum. Detaylı anlattı çünkü ailesine ölümünü ben haber vermek zorunda kaldım diye yüzlerine bakamadım da dedi. Filmlerde izlerken bu hikayeler mutlu sonla bitiyor ama şimdi sabah nasıl olacak?
Bence nu hikayenin devami gelmeliii. Cok iyi yaa kitap yazilir bundan :D

Bu gece formumdayim hemen bi konu patlatayim

Kizlar cok kotuyum acil yardiminiza ihtiyacim varrr. Gecen gece ruyamda okulda fakulte binasindaydim aksam saat 10 gibi. Birkac kiz arkadasim vardi diyordum ki o gelicek bana soz verdi saat on da gelicem diyordu gelicek birazdan. Kizlar diyor ki gelmiycek bekleme. Saat on u gecti gelen giden yokk. Kizlar hala gelmiycek diyo benim gozum yollarda. Neyse cocuk geliyo ama bana kizginn. Kenara cekiyorum konusmamiz lazim diyorum. Bir de ne diyeyimm ben sevgilimle konusmiyorum ondan sıkıldim onu sevmiyorum ben seni istiyorum bize bi sans ver. Cocuk da bana kizgin ve surat yapiyor. Ben bu cocukla sevgilim var diye gorusmeyi kesmisim cunku. Neyse zar zir ikna oluyo istemem yan cebime koy hesabi gibisinden. Biz konusmaya basliyoruz. Oyle uyandim. Ve dun gece de o cocugu ruyamda gordum. Sizce ben sevgilimi aldatmis mi oluyorum???

Yazarken cok eglendimm konuyu canlandirmaliydim hayal guclerimiz calissin beybileeeerrrrr :KK70: :KK70: :KK70:

Ne derler ? -ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D

Amiin amiiinnn :KK70: burda daha cok hikaye gormek istiyoruuuuum :KK70: :KK70:

benım , ablalarım diyen koskoca kızlar dıye konum vardı onun gıbı olmus senınkı de genelde bu tarz hıkayeler ' merhaba ablalarım noolur yardım edin ' dıye baslıyor ya :))) okurken dırek baskasından kopyalama sandım yazılarınızı valla

benım , ablalarım diyen koskoca kızlar dıye konum vardı onun gıbı olmus senınkı de genelde bu tarz hıkayeler ' merhaba ablalarım noolur yardım edin ' dıye baslıyor ya :))) okurken dırek baskasından kopyalama sandım yazılarınızı valla
Hee yok kendimiz uyduruyoruz hikayeleri :D burda ne fake konular goruyoruz oyle ince iscilikle uydurulmus ki cok ozeniyorum valla ondan actim bu konuyu :D :D :D

Tamam benden de geliyo bi tane

Sevgilimle iki yildir cikiyoruz gectigimiz yaz haziranda nisanlandik. Surekli biz onlara gideriz onlar bize gelir. Ailesinden biraz bunaldigimi farkettim. Annesi cok ustume dusuyor surekli ariyo tuvalete gitsem haberi var anlayacaginiz. Ama yaklasik bir aydir gitmiyorum onlara, gercekten cok bunaldim ailesini aramak da gelmiyo icimden. Ve bunu dillendirmeye basladilar annesi surekli benimkine soruyomus ne oldu niye hic arayip sormuyo niye boyle yapiyo cocuk gibi agliyomus bir de. Biz de bu yuzden kavgalar etmeye basladik sıkınti stres. Hic boyle biri degildi kavga aninda bana kufrettigi bile oldu. Sogumaya basladim sanki ondan. Nisanlandigimiza pisman oluyorum gibi.Biz surekli gelip giderken abisiyle samimi olduk cok iyi bi insan tam benim kafa dengim sohbetimiz cok iyi. Ve bu durum kafami cok karistirdi. Bi yandan nisanlimla kavgalarimiz suruyo bi yandan abisiyle cok samimi olduk. Duygularim cok karisik inanin ki sanki abisi bana farkli bakiyo sanki benden hoslaniyo ve boyle dusunmek benim hosuma gidiyo. Biliyorum bu cok yanlis bizim bi olurumuz yok ama ne bileyim paylasmak istedim sizinle. Sanki nisanlimla evlenirsem cok mutsuz olucakmisim gibi. Ben nisanlimla konusurken hic bu kadar heyecan mutluluk duymamistim. Beni cok seviyo bi dedigimi iki etmez cok uatume duser ben ne zaman ayrilalim dediysem hic birakmadi beni bu gunlere geldik. Ama evlenirsek onu uzmekten korkuyorum napcam ben :KK43:

Kurgunun krali oldu sanki :KK70: :KK70: :KK70:

Yalandan hikaye uyduralim diyorsun yani :KK70: uydurayim bi tane hemen kk klasiklerinden ortaya karisik hikaye :KK70:

10 senelik sevgilim var cok seviyorum onunda beni sevdiginden eminim cunku ciddi dusunuyoruz annesiyle tanistim :KK70:
Ama sevgilimi baska bir kizi operken gordum soke oldum cok kavga ettiik 1 hafta soguk davrandim sizce beni aldatiyor mudur ? Nefes alamiyorum yuregimmmm aciyorr o benim ilkimdi herseyi onda yasadim ben ayrilmak istemiyorum o kadar emek verdim ama o kizla mesajlarinida yakalamistim zaten yine cok buyuk kavga ettik ozur diledi bidaha yapmicam dedi sizce duzelir mi ? Ve evlenmeyi dusunuyorum ayril demeyin cik siviyirim ilkim :KK70:

Al sana duzmece :KK70:

erkek arkadaşımla geleceğe dair planlar yapıyoruz.beni çok seviyor bende onu çok seviyorum ama aklımı kurcalayan şeyler var
annesi beni kabullenmiyor
babası oğlum isterse ben bir şey demem diyor
halası bayılıyor
teyzesi ayılıyor
dayısı o bizim bir tanecik gelinimiz diyor
amcası bundan iyisi şamda kayısı diyor

benim gibi bir gelin bulamazlarmış harikaymışım, bir taneymişim ama işte kayınvalide adayımın gözünde yokum.komşusunun kızı var manken gibi ince uzun, sarışın bildiğin barbi bebek of ya ya sevgilim annesini dinleyip benden vazgeçerse o komşu kızını seçerse
derdim çok büyük akıl verin şimdi o benden ayrılmadan ben mi ondan ayrılayım.terkedilmeye dayanamam

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sevgilimle doğduğum andan beri beraberiz sevgi saygı aşk şehvet herşey var onu çok seviyorum oda beni çok seviyor evlenmeyi düşünüyoruz. ama ben bi hata yaptım onunlayken 5 kişiye daha umutt verdim. sevgilimi gerçekten çok seviyorum ama çok kararsızım kızlar 6 kişi arasında bi seçim yapmak zorunda olmak ne kadar zor biliyor musunuz siz? lütfen beni yargılamayın gerçekten zor durumdayım birinin parasını birinin sevgisini birinin dişlerini birinin sesini birinin kokusunu seviyorum ve seçim yapamıyorum. yalvarıyorum yardm edin hangisiyle mutlu olacagıma karar veremiyorum. 6sıyla beraber olsam yürütebilir miyim sizce? yardım lütfen

:D :D :D

Kızlar eski konularımdan bilenler bilir hocalarımın birinden cok hoslanıyorum. Daha önceki konumda yazdığım gibi derslerde devamlı bana bakıyor, hep benimle ilgileniyor, diğer arkadaslarımada sordum onlarda gözü hep sende diyor.
Şimdi durum böyle olunca bende ona açılmaya karar verdim ve bende ona yakın davranmaya başladım. Birgün tam ona acılmak için konusmaya giderken yanına bir kız geldi ve onu öptü, adam evliymiş meğersem. Neyse ben bunu gorunce ordan koşarak uzaklaştım ertesi gün ona soguk davrandım cunku ben asla yuva yıkmak istemeM, cok iyi bir kızımdır. Soguk davrandıgımı gorunce ders arasında yanıma geldi neyim oldugunu sordu allah belanı versin pislik diyerek tokat attım tokat atınca oda beni dövdü. Sonra bana seni seviyorum karımdan boşanıcam dedi. Sonra sarıldı bana bende ona sarıldım. Beni çok seviyor kızlar ne yapmalıyım. Karısından boşanıcakmış ben ona inanıyorum ama napmalıyım sizce?

Kızlar eski konularımdan bilenler bilir hocalarımın birinden cok hoslanıyorum. Daha önceki konumda yazdığım gibi derslerde devamlı bana bakıyor, hep benimle ilgileniyor, diğer arkadaslarımada sordum onlarda gözü hep sende diyor.
Şimdi durum böyle olunca bende ona açılmaya karar verdim ve bende ona yakın davranmaya başladım. Birgün tam ona acılmak için konusmaya giderken yanına bir kız geldi ve onu öptü, adam evliymiş meğersem. Neyse ben bunu gorunce ordan koşarak uzaklaştım ertesi gün ona soguk davrandım cunku ben asla yuva yıkmak istemeM, cok iyi bir kızımdır. Soguk davrandıgımı gorunce ders arasında yanıma geldi neyim oldugunu sordu allah belanı versin pislik diyerek tokat attım tokat atınca oda beni dövdü. Sonra bana seni seviyorum karımdan boşanıcam dedi. Sonra sarıldı bana bende ona sarıldım. Beni çok seviyor kızlar ne yapmalıyım. Karısından boşanıcakmış ben ona inanıyorum ama napmalıyım sizce?
canım kesinlikle bekle bak seviyorsan vazgeçme ne güzel aşkı bulmuşsunuz nasıl olsa boşanacakmış. çok şanlısın..

canım kesinlikle bekle bak seviyorsan vazgeçme ne güzel aşkı bulmuşsunuz nasıl olsa boşanacakmış. çok şanlısın..

Canım inan içimi çok rahatlattın cok tsekkur ederim sana.
Yazmayı unutmusum sevgilimin 4tanede cocugu var Bu haftasonu onlarla tanıstırdı beni 1tanesi benimle yaşıt erkek ve sohbet boyunca gozunu benden ayırmadı sanırım oda benden hoşlanıyor of napsam bilemiyorum aslına bakarsan oda cok yakısıklı. Yani arkadaslarım cok güzel oldugumu söylerler ama işte basıma böyle dertler açıyor güzelliğim:(( cok mutsuzum sevgilimi cok seviyorum ama kafam karıstı

Canım inan içimi çok rahatlattın cok tsekkur ederim sana.
Yazmayı unutmusum sevgilimin 4tanede cocugu var Bu haftasonu onlarla tanıstırdı beni 1tanesi benimle yaşıt erkek ve sohbet boyunca gozunu benden ayırmadı sanırım oda benden hoşlanıyor of napsam bilemiyorum aslına bakarsan oda cok yakısıklı. Yani arkadaslarım cok güzel oldugumu söylerler ama işte basıma böyle dertler açıyor güzelliğim:KK43:( cok mutsuzum sevgilimi cok seviyorum ama kafam karıstı
yaaa canım benim kıyamam sana seçim yapmak ne kadar zordur bilirim. ne yapsan ki acaba.. eheee buldum bak ne yap biliyor musun ayrı ayrı günlerde buluş onlarla hangisiyle daha iyi vakit geçiriyorsan onu seç bizi de habersiz bırakma ama tatlım merak ederiz. güzel olmasan babaoğul sana abayı yakar mı şekerim ;) güzellikte suç değil ya!

Guldummmm :D hshagagahs cok iyimiş :D

Kizlar bir erkek vardi ve bana ilgisi vardi bende farketmiştim sonra bana acildi bende teklifini kabul ettim hemen ogun beni annesiyle tanistirmaya goturdu "cunku ciddiyiz" daha sonra kendisi evden cikti bi is icin cikti hemen gelecekti neyse
Annesiyle kala kaldik .Annesi kendini begenmis bir insan ,ailem hakkinda sorular sordu filan oyle konusuyorduk ama benim ailemi kucuk gordu ,yakistiramadi kendine ve ogluna ben iyice kizdim
Nasil buraya geldi olaylar bilmiyorum ve birbirimizi yolmaya basladik
Saclarimin yarisi koptu inanin ,erkek arkadasim eve geldi ve o halimizi gorunce beni bir guzel pataklayip sokaga atti ama annesi haksizdi sonucta ben bu adamla evlenmeyi dusunuyordum ama cok anneciymis onu anladim bizim sonumuz ne olcak ya evlenincede yaparsa ne yaparim guvenemiyorum bir turlu eve giderken aramizda bazi seyler yasandi bu yuzden ayril demeyin ayrilamam ne yapacagim aramadida of

Kizlar bir erkek vardi ve bana ilgisi vardi bende farketmiştim sonra bana acildi bende teklifini kabul ettim hemen ogun beni annesiyle tanistirmaya goturdu "cunku ciddiyiz" daha sonra kendisi evden cikti bi is icin
Annesiyle kala kaldik .Annesi kendini begenmis bir insan ,ailem hakkinda sorular sordu filan oyle konusuyorduk ama benim ailemi kucuk gordu ,yakistiramadi kendine ve ogluna ben iyice kizdim
Nasil butaya geldi bilmiyorum birbirimizi yolmaya basladik
Saclarimin yarisi koptu inanin erkek arkadasim eve geldi ve o halimizi gorunce beni bir guzel pataklayip sokaga atti ama annesi haksizdi sonucta ben bu adamla evlenmeyi dusunuyordum ama cok anneciymis onu anladim bizim sonumuz ne olcak ya evlenincede yaparsa ne yaparim gu enemiyorum bir turlu eve giderken atamizda bazi seyler yasandi bu yuzden ayril demeyin ayrilamam ne yapacagim

Canım neden üzülüyorsunki sonucta dövmesi seni sevmediği anlamına gelmez. Hem bak eve giderkende bişeyler yaşamışsınız bu seninle evlenmek istediği anlamına gelir.
Ama annesinden özür dilemen gerekir sonucta o onun annesi seni dövsede gebertsede karsılık vermen cok yanlış olmuş. Keşke bıraksaydında butun saçlarını yolabilseydi böyle buyuk saygısızlık yapmışsın. En iyisi sen yarın git önüne otur kalanını da yolsun yoksa sevgilin seni affetmeyebilir canım:KK43:

Back
X