- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
sen nasıl bi eğitim aldın anlamadım doğrusu. Allah anana bacına dayına yengene teyzene nenene amcana yardım etsintoplumsal mesaj sana mı kaldı kor cahil
benim gibi okumuş hemde paylaşılamayan aşırı güzel bir kız olsan sanırım çıldırırdın
ay neyseki alçak gönüllüyüm
kan testi nerde yapcam
ÖSYMye başvur canım gerekli belgelerle.. Rabbim zır cahillerin arasına düştüm.kan testi nerde yapcam
kaç kere nal diktin acaba?ufff cahil yaa neyseki ben tahsilliyim bak ölmk istiyorsan 5 tane solgar vitamin at
bak nalları nası dikiyorsun
sen nasıl bi eğitim aldın anlamadım doğrusu. Allah anana bacına dayına yengene teyzene nenene amcana yardım etsin
hahaabepanten sürerim geçer ne olcak
döt benim don benim
kime ne
ayyy
ya bilmiyorum basım döndü test aldım 2 kahverengi çubık çıktı
ne olcak biri de turuncuya çalıyor
evet ya bak bunu kimse bilmiyor herkese anlatma acil durum oÖSYMye başvur canım gerekli belgelerle.. Rabbim zır cahillerin arasına düştüm.
ösym ankara da değil mi ben oraya uzağımÖSYMye başvur canım gerekli belgelerle.. Rabbim zır cahillerin arasına düştüm.
sen bildiğin beceriksizsin ya ölmeyi beceremiyorsun bile. Te Alllaaaaam sabır yarebbi. 3 tane portakal ye ardarda ölürsün. kocişinde bekliyo yazık bir umutCıks ölemedim. Gece çok korktum evde yalnız. Sonra dedim en iyisi ben ilaç içeyim öyle öleyim uyur gibi. İçtim ilaçları bir süre sonra uyku bastırdı he tamam dedim ölüyorum..Öğlen gibi açtım gözümü çok susamışım. İçtiğim onca (3 tane) supradyn e rağmen ölmemişim. Sonra kocam aradı gitmedim mi daha diye sordu. Dedim ilaç içtim gidiym tahtalı köye, tamam dedi haberini alınca ben gelirim. Bekliyorum öyle. Nasıl alcaksa haberimi KK61:
ben tahsilli bir bağyanım canım ölmeyide yaşamıyada sizden öğrencek değilizkaç kere nal diktin acaba?
yok ölmemiş böyle bi anası olduğu için içerde kan ağlıyor yavrucaktahsilliyim ben tamam mı hemde güzelim demin tuvalete gittim
regl olmuşum
cocuğum öldü müüüüü
konuşurum konuşmam sanane beben tahsilli bir bağyanım canım ölmeyide yaşamıyada sizden öğrencek değiliz
bir daha da konuşma tamam mı
yaayok ölmemiş böyle bi anası olduğu için içerde kan ağlıyor yavrucak
Canım bu kızın durumu çok acil, bebeğin yarısı zenci yarısı beyaz olucak hamileyse..ikiz olmasın valla turuncuysa bilemedim ki
evet ya bak bunu kimse bilmiyor herkese anlatma acil durum o
Orası kesin sonuç vermez ama bir dene bakalım..ösym ankara da değil mi ben oraya uzağım
açık öğretim bürosuna gitsem olur mu
ay ne zor iş
konuşurum konuşmam sanane be
kaderine ağlıyor yazık kıyamam ya
yok ölmemiş böyle bi anası olduğu için içerde kan ağlıyor yavrucak
bence başka biriyle beraber ol hamile kal senin çocuğun de. bu çocuk sizi birbirinize bağlayacakayy onu bırak sevgilime ne dicem ben şimdi cocuğu öldü beni terkeder mi
az önce kapı zorlandı kim diye delikten baktım, bir de baktım ki biskolata reklamı kılıklı hırsız içeri girmeye çalışıyor. Açtım kapıyı ne yapıyorsun sen burada dedim. Banyoda küpemi düşürmüşüm dedi. Onu almaya gelmiş. İyi dedim gir bak nerede düşürdüysen. Sonra o küpesini ararken kahve yapıyorum. Dış kapıyı da kilitledim çıkamasın diye. Madem kociş gitti, esir alıyorum kızlar ben bu hırsızı.ufff cahil yaa neyseki ben tahsilliyim bak ölmk istiyorsan 5 tane solgar vitamin at
bak nalları nası dikiyorsun
Canım bu kızın durumu çok acil, bebeğin yarısı zenci yarısı beyaz olucak hamileyse..
Orası kesin sonuç vermez ama bir dene bakalım..
ayy onu bırak sevgilime ne dicem ben şimdi cocuğu öldü beni terkeder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?