Fake konu acmak

Allah canını almasın senın bu nasıl senaryo kız oyyyhh karnım agrdı valla

Canım senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir yani, bence ne yap biliyor musun? Bu hikayeni bir senariste sat, iyi para eder. Sonra bırak kardeşlerini de o adamı da, git kendine bebeğinle yeni bir hayat kur.

ayyy bana bak sen senin toton kalkık da ne oluyor portmanto olarak mı kullanıyorsun

sevgilimi seviyorum ama çocuk mocuk umrumda değil çocuk bi daha yapılır ama aynı adamı bi daha bulamam. aradığım çözüm bu değil

adam damızlık tosun gibi ayol bir arada bana yolla kızzz

ayyy bana bak sen senin toton kalkık da ne oluyor portmanto olarak mı kullanıyorsun
Evet nerden bildin?
Senı yonetıme sıkayet edıciğiiiimmmm hadsiz seni....
Ben seni ettim bile canım..
sevgilimi seviyorum ama çocuk mocuk umrumda değil çocuk bi daha yapılır ama aynı adamı bi daha bulamam. aradığım çözüm bu değil
O zaman ne halin varsa gör valla canım, benim çözümüm bu..

Tatlım 3ünüzde doguracaksınız.
Genler anneden gectiği için 3ünüzün cocuguda 3üz doğacak.
Sevgilinin toplamda 9 cocugu olacak. Aynı anda 9 kardeş dünyaya geleceği için bence meshur olursunuz ve dolayısıyla zengin olacaksınız.
Adamın kıymetini bilmiyorsun!

ya ben ne diyorum sen ne diyorsun ciddiysen başka kapıya dalga geçmekse amacın çık konumdan. derdim başımdan aşkın uğraşamam

böyle adam nerde bulcam ayol bu zamanda libidosu tavan bir de üreyip duruyor spor gibi
valla bırakmam peşini özelden adres at

öyle bişey mümkün mü gerçekten? para dedin mi akan sular durur da benim için. çocuk umrumda değil dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…