- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Sevgiline anlatman cok sacma habersiz yapacaktin ne yapacaksan. Iki yüzüğün olurdu ne güzelKizlar bu aralar dusunmekten icime atmaktan hasta oldum. Benim dort yillik bir iliskim var kismetse iki ay sonra istemeye gelecekler. Yalniz soyle bir sorunum var. Gecen gun komsumuz cok da sevdigim bi abla geldi. Oglu hasta. Psikolojik askerde yedigi dayaklar askerdeki sikintilar askerde on gun hapse dusmesi falan cocugu delirtmis. Daha once ondan habersiz klinige yatirmaya calistilar. Bi aksam ekipler gelince feryat figan ben deli degilim yatmam hastaneye bilmem ne. Bi sure yatti cikti eve getirdiler. İlac kullaniyodu. Ama cok uyutuyo diye onu da birakmis. Annesi artik bas edemiyo. 25 yasinda calismiyo da babam degil o bana baksin bakicak isi ne diyomus. Evde bos durdukca annesine saldiriyo bogazina yapisiyo oldurmek icin elini yuzunu tirmaliyo tekne tokat dovuyo artik cocugun iyice psikolojisi bozulmus. Kadin camlaracikiyo yardim istiyo ciglik cigliga. Kac kez kapilari kirip kadini cocugun elinden aldilar. Ben de sahit oldum hatta. Oldurecek nerdeyse. Kadin kac kez bize geldi anneme agladi yeter artik oldurcem kendimi diye sesi falan kisik geliyo artik. Eli yuzu mor. Babasi kardesi de birsey yapamiyo. Hepsine saldiriyomus. Odaya kitlediler o da fayda etmedi. Cama cikip bagiriyomus bana kole muamelesi yapiliyo yemek vermiyolar su bile yok kuru ekmek yediriyilar oldurecekler beni diye odaya isiyomus afedersiniz. Elini kolunu hep yara yapmis odada duvarlara vurmaktan. Cigirindan cikmis yani cocuk. Sorun su ki. Cocuk diyomus ki bana x i isterseniz klinige yatar tedavi olurum onu cok seviyorum demis. Annesi aglayarak anlatti yardim et kizim ya o beni oldurucek ya ben kendimi dayanamiyorum artik dedi. Sadece istemeye gelicez klinige yatip tedavi olduktan sonra sen hayatina bakarsin yeter ki gonlu olsun dedi. Soz verdi seni istersek klinige yatacakmis dedi hatta yanimizda psikolog da vardi dedi. X icin degisicem onun beni sevmesi icin herseyi yapicam diyomus. Ben iyilesmek istiyorum ama onu bana isteyin diyomus. Napcam ben bu insanlara yardim edersem sevgilim hayatta kabul etmiyo gururuna yediremiyo sevgilim varken baskasinin beni istemesini ailemin de vermesini. Ona yardim edersem sevgilimi kaybedicem anliycaginiz. Yardim etmezsem kadinin olum haberini hepiniz okuycaksiniz. Cok arada kaldim. Ya benim hayatim mahfilacak ya o insanlarin. Sevgilim ikna olmuyo. O ikna olsa ailesi hayatta kabul etmez. Cok kotuyumm yardimmm