Kızlar konumu bilenler bilir 82 yasındaki dedeyle evlenecektimya.
Burdan arkadasın biri saolsun kiralık katilliğimi yapmayı kabul etti ve biz bu moruğu öldürmeye karar verdik. Evlendikten ve malları üzerime geçirdikten sonra mıhlıycaz ihtiyarı her sey hazır.
Ama şimdi şöyle bir problemim var. Ben dede bana evlenme teklif ettiğinden beri bu köşkte yasamaya basladım. Ama evlenmeden olmaz diye oyalıyorum moruğu. Tabi yakısıklı şoförde her gece benim odamda


Meğersem bu pislik bizi kameraya kaydetmiş gece. Şimdi beni tehdit ediyor benim niyetimi anlamış moruk öldükten sonra mirasın yarısını bana vereceksin diyor.
Şimdi ben ne yapayım böyle söyleyince ondan hemen soğudum. Sizce onudamı öldüreyim? Parayı vermek istemiyorum ben ne zorluklarla zengin oluyorum sonucta alnımın teri bu kimseyle paylaşamam.
Şoförüde öldürmekten baska carem yok galiba.