Çok iyi ettin yaaa bu msjı gec gördüm bebeğimmTeşekkür ederim kuzum şipşak oluverdi daha önceden pirişip kavanozlamıştım İspir fasulyeyi sırtım sadece
Sakin ol be ayaklarınu uzat dinlenÇok iyi ettin yaaa bu msjı gec gördüm bebeğimmvallaha kasıklarım ağrıyo bugün pek bi gerildim nedense inşaallah birşey olmaz
Sanalda afiyet olsun tatlımAfiyet olsun canım bende 1 tane sıkma yedim bir bardak çay içtim
Aman dikkat et kendine kuzum Allah’ın izniyle birşey olmazÇok iyi ettin yaaa bu msjı gec gördüm bebeğimmvallaha kasıklarım ağrıyo bugün pek bi gerildim nedense inşaallah birşey olmaz
Öyle yaptım kuzum sen napıyinn herşey yolunda inşaallahhSakin ol be ayaklarınu uzat dinlen
Şükür canım bulaşık yıkıycsmÖyle yaptım kuzum sen napıyinn herşey yolunda inşaallahh
Inşallahh inşaallahh hormonlardna demekkiiAman dikkat et kendine kuzum Allah’ın izniyle birşey olmaz
Yıka yıka ve geeeellllŞükür canım bulaşık yıkıycsm
SelammmSelammm canlarr
Selam canim senle tanışmadik biz oyle biliyorumSelammm
Evet tanışmamıştık ben büşra antalyalıyım istanbulda yaşıyorum :) memleketler yakın hemşeri sayılırızSelam canim senle tanışmadik biz oyle biliyorumBen rumeysa Aslen konyalıyım ama Aksaray da yaşıyorum
Aynen sayılırızEvet tanışmamıştık ben büşra antalyalıyım istanbulda yaşıyorum :) memleketler yakın hemşeri sayılırız
Evet evliyim senAynen sayılırızevlimisin
Benim hiç başıma gelmedi buuuu kız sne biliyorsundurrKızlar ya buraya kv yumurta pisirirken yag dokmüş sabahta görumcem çocuklarina çay yaparken burasi böyle kalmıs yanmis nasil çikarabilirim bunu uğraşıyoz yağ çözücü kir cozücü hep denedik başka bi yolu varmıdır?
işler çok bu ara canım ondan pek girmedim havamda yok nedense böyle yatağıma yatıp uzanasım varmavikelebek34 kuzuuummm nerelerdesin bugün göremedim seni pek iyimisin patronun seni derlatmadı demi
Havadandır belki o insan bazı şeylere çok yorulabiliyor bianişler çok bu ara canım ondan pek girmedim havamda yok nedense böyle yatağıma yatıp uzanasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?