Bende çok severim mayonezi yaa. Doğunca yicen sende artıkAyyy mayonezde yasak bana içinde çiğ yumurtayla yapılıyor ya bide en sevdiğim bide yaa
Yememmii patatesle batır batırr offfBende çok severim mayonezi yaa. Doğunca yicen sende artık
Dur şimdi canımızı çektirmeYememmii patatesle batır batırr offf
Eveettt biz gidelim brokoliyi yoğurta batıralımDiyetteyizz kızım suss
Bol sarımsaklı ustüne kizdirılmış pulbiber sıvıyağ iyi gider haaEveettt biz gidelim brokoliyi yoğurta batıralım
Çok yoğun günler geçirdi çiçeem, çok kanaması oldu bunaldı. Hormonlarinda etkisi var. Dinlenmek istedi biraz. Kafasını toplayıp 4 gramı büyütüp gelecek aramıza yenidenPamuk niye üyelik iptali yaptı kızlar?
Sosyal medya veya başka türlü pamukla iletişimi olan arkadaş var mı rica etsem özelden yazabilir misiniz? Çok üzüldüm.
Sosyalime kolay gele birdaha Allah zihin açıklığı versin
Buna çok ihtiyacım var peyim, zihnim çok parlak olsunSosyalime kolay gele birdaha Allah zihin açıklığı versin
Iyiyimm ablacımm biraz kafamı toparlıyim dedim ama kızlara kıramadım geliyim dedim sanada haber veremedim bianlık oldu ilkkezde böyle birşey senide üzdümm öpimmi senii ablammPamuk niye üyelik iptali yaptı kızlar?
Sosyal medya veya başka türlü pamukla iletişimi olan arkadaş var mı rica etsem özelden yazabilir misiniz? Çok üzüldüm.
Ne güzel bi kalemdir bu negüzel bi kahve fincanıdırr
Ayyy totomu kaldırabilsem bende kahve yapacam
Pamuk kötek istiyo ablacım az kaldıPamuk niye üyelik iptali yaptı kızlar?
Pamuk kötek istiyo ablacım az kaldı
Iki dk bi kahve yap beeeeAyyy totomu kaldırabilsem bende kahve yapacamafiyet olsun sana şahanem . Rabbşö zihin açıklığı versin
Ey aha kalkıyoöIki dk bi kahve yap beeeebaşka işe kaldırıyon amaaağğ
Ben içrmiyom bari sen iç midem oğk oğkkkEy aha kalkıyoö
Eyi oluy saBen içrmiyom bari sen iç midem oğk oğkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?