- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Yarım saate etcem düşünüyorum napsamHele hele kahvaltını ne zaman etcen
Güzel guzumm nasıl oldun dünden sonraGünaydın kızlar
Yap bi kaşarlı omlettYarım saate etcem düşünüyorum napsam
kırgınlık var üstümde kuzum gece rüyamda bile ıslandım bu kadar mı olurGüzel guzumm nasıl oldun dünden sonra
Tövbee kızz gerçekmii rüyanda gene ne gördün hele ıslanmışsın falannkırgınlık var üstümde kuzum gece rüyamda bile ıslandım bu kadar mı olur
aynen canım her tarafımdan su akıyordu nasıl bir rüyasa sabah yine yorgun kalktım bütün gece ıslak kıyafetlerle uğraştımTövbee kızz gerçekmii rüyanda gene ne gördün hele ıslanmışsın falann
Yap bi kaşarlı omlett
Oyyyy ne ıslak günüydü senin böyle yaa cok üşümüşsündür ben resmen titrerimm anammaynen canım her tarafımdan su akıyordu nasıl bir rüyasa sabah yine yorgun kalktım bütün gece ıslak kıyafetlerle uğraştım
Aaa evett ben bunu çok görüyorumm yaaFoods Bible, Instagram: "Easy Breakfast Sandwich 🥪 follow @foodsbible (us) for more! • 📷: @foodgod"
3M likes, 7,114 comments - foodsbible, October 16, 2021: "Easy Breakfast Sandwich 🥪 follow @foodsbible (us) for more! • 📷: @foodgod".www.instagram.com
Bakıyım bunu denemek istiyorum bi
Bende işte bir deniyimAaa evett ben bunu çok görüyorumm yaa
ben adet olacağım zamanda saçma rüyalar görüyorum ondan da olabilir bilemiyorumOyyyy ne ıslak günüydü senin böyle yaa cok üşümüşsündür ben resmen titrerimm anamm
ŞimdimiiBende işte bir deniyim
Olabilirrr heran herşey olabilirben adet olacağım zamanda saçma rüyalar görüyorum ondan da olabilir bilemiyorum
Evet denedimŞimdimii
Aha nasıl olduuuuEvet denedim
Hahahaha ketcap mayinez falan bana ters yaEh güzel ama bayıldım diyemem
Onları koymadımki kız ben severim normalde hele mayonezi ama diyetten koymadımHahahaha ketcap mayinez falan bana ters ya
Ayyy mayonezde yasak bana içinde çiğ yumurtayla yapılıyor ya bide en sevdiğim bide yaaOnları koymadımki kız ben severim normalde hele mayonezi ama diyetten koymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?