Aaaaa öylemi fabrikadaysa vardıyalar öyle oluyor eşimden bilirim oda buhafta 4 12 çalışıyor 3 vardiyasına göre değişiyor heep kolay gelsin iyi çalışmalar gece vardıyası çok zoraslında bu mecrada yeni sayılmam 2009 da kayıt olmuştum ilk aradan zaman geçti birkaç aydır da ara ara yine girer oldum kk ya ilk hesabımında şifresini unutmuşum bende yeni açtımbi yufka firmasında gece vardiyasında mühendisim
İyi bari dolu dolu geçiyorsa zamanda çabuk geçer6 kışiyız canim iki çocuk görumcem gecinip gidiom işte sıkılmaya vakit bile kalmıyor yani
Biraz daha kalsin o zmaanAaa yohh ben buna alismistim ama degismene gerek yok
Ohhh alışmışsın zatenn6 kışiyız canim iki çocuk görumcem gecinip gidiom işte sıkılmaya vakit bile kalmıyor yani
Kalsın çüçemBiraz daha malsin o zmaan
evet çok zorAaaaa öylemi fabrikadaysa vardıyalar öyle oluyor eşimden bilirim oda buhafta 4 12 çalışıyor 3 vardiyasına göre değişiyor heep kolay gelsin iyi çalışmalar gece vardıyası çok zor
Allahh mutlu mesut etsin inşallahhevet çok zor1 yıl oldu benim.. düğünüme yakın nişanlımla il değişikliğimizden ötürü çıkışımı vereceğim
kolaylıklar diliyorum.
Aynen bide gelen giden de çok oluyor valla sıkılmaya zaman kalmıyorİyi bari dolu dolu geçiyorsa zamanda çabuk geçer
Alışalı çok olduu mecbur alısacan ne yaoacanOhhh alışmışsın zatenn
Kalsın çüçem
Evet bebişimmAynen bide gelen giden de çok oluyor valla sıkılmaya zaman kalmıyor
Alışalı çok olduu mecbur alısacan ne yaoacan
Amin Çok teşekkür ederim ne duanız varsa Allahta sizin gönlünüze göre versin inşallahAllahh mutlu mesut etsin inşallahh
Inşaallahh amin hepimize cümlemizeAmin Çok teşekkür ederim ne duanız varsa Allahta sizin gönlünüze göre versin inşallah
Bende yatiom bitanem bugün gene iyi kaldim bu saateEvet bebişimmherkes busaatte ayakta ben ise herhalde gözler gidiyor yavaş yavaş
Tamam kuzuşum sende uyu evet şaşırdım pek durmazdın bukadar sende uyu bende uyuyem şimdi kociş geldii optümmmmm herkese iyi gecelerrrrBende yatiom bitanem bugün gene iyi kaldim bu saatesende yat bebişin için dinlenmeye de ihtiyacin var
Ay iyi iyi sıkılma canım vallaAynen bide gelen giden de çok oluyor valla sıkılmaya zaman kalmıyor
Alışalı çok olduu mecbur alısacan ne yaoacan
Günaydın güzelliğimGünaydın kızlar
Neler yapıyorsunuzGünaydın güzelliğim
Hala yatak döşekteyim kuzum senNeler yapıyorsunuz
Bende öyleyimHala yatak döşekteyim kuzum sen
Hele hele kahvaltını ne zaman etcenBende öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?