- 17 Ocak 2020
- 28.144
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.898
- 598
Yok uyku değil on bin adım yürüyüş yaptık eşimle perimUyudunmu o saate kadar kıız
Biliyorsa yada ne olduğunu dicek kafayımı yediAdını koydum öyleee esime dicem hogwartsa gidelim dicek nere orası
Süpersin canım bende 5000 civarları yaptım heldimYok uyku değil on bin adım yürüyüş yaptık eşimle perim
Eve gelince bakabildim anca
Süpersin canım bende 5000 civarları yaptım heldim
İnşallah bende hedefim 10000di ama evin içi sıcak dışarsıda sıcaktır diye incecik giyinip çıktım çıkar çıkmaz rüzgar ısırdı geride dönmedim fazla uzatmadan yürüdüm heldimŞifa olsun perim
Hahahahahaha ne gülerim yaBiliyorsa yada ne olduğunu dicek kafayımı yedi
Dikkat et lütfen, hasta olursunİnşallah bende hedefim 10000di ama evin içi sıcak dışarsıda sıcaktır diye incecik giyinip çıktım çıkar çıkmaz rüzgar ısırdı geride dönmedim fazla uzatmadan yürüdüm heldim
Evet terlemiştim eve gekince çıkardım hemen birşey olmaz inşallah canım. Üzerinde kışlık bir gömlekle tşört vardı içerden gözülen güneşe aldandımDikkat et lütfen, hasta olursun
Ciğerlerini üşütme öksürükten kurtulmak kolay olmuyor yakalanmasi bir terleyip üşümeye bakar
Yürüyünce sırtın soğuğun içindeyken terlemistir
Gelirsem davetsiz misafir olurumm
Gel canımGelirsem davetsiz misafir olurumm
Sütün varmıGel canım
Olmazmı boooll ister ineğin altından taze taze ister marketten nasıl istwrsennSütün varmı
Ineğin altında olmaz bak onu içememOlmazmı boooll ister ineğin altından taze taze ister marketten nasıl istwrsenn
Bende içemiyorum o inekten geleni tamam o olur bende içiyorum onuIneğin altında olmaz bak onu içememnormal pastörize edilmiş günlük süt var migrosta hem sanada yakın
Tamamm anlaştıkkk benim eski komşumda oraya taşındı hayallerimiz vardı o doğurdu 3 ay sonr aben hamile kaldım gitmeseydii altı üstü inip çıkcaktık o gitti ben çok boşluğa düştüm hep konusuruz gene sms gelicem bigün silivriye olmadıBende içemiyorum o inekten geleni tamam o olur bende içiyorum onu
Mavooommmm nasılsınnn uyandın demekkkGünaydüüünn pamuğuuummmm
Uyandım da misafirlerimiz bile varMavooommmm nasılsınnn uyandın demekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?