Şifa olsun perim
İnşallah bende hedefim 10000di ama evin içi sıcak dışarsıda sıcaktır diye incecik giyinip çıktım çıkar çıkmaz rüzgar ısırdı geride dönmedim fazla uzatmadan yürüdüm heldim

İnşallah bende hedefim 10000di ama evin içi sıcak dışarsıda sıcaktır diye incecik giyinip çıktım çıkar çıkmaz rüzgar ısırdı geride dönmedim fazla uzatmadan yürüdüm heldim
Dikkat et lütfen, hasta olursun
Ciğerlerini üşütme öksürükten kurtulmak kolay olmuyor yakalanmasi bir terleyip üşümeye bakar

Yürüyünce sırtın soğuğun içindeyken terlemistir

Dikkat et lütfen, hasta olursun
Ciğerlerini üşütme öksürükten kurtulmak kolay olmuyor yakalanmasi bir terleyip üşümeye bakar

Yürüyünce sırtın soğuğun içindeyken terlemistir
Evet terlemiştim eve gekince çıkardım hemen birşey olmaz inşallah canım. Üzerinde kışlık bir gömlekle tşört vardı içerden gözülen güneşe aldandım

Ineğin altında olmaz bak onu içemem normal pastörize edilmiş günlük süt var migrosta hem sanada yakın
Bende içemiyorum o inekten geleni tamam o olur bende içiyorum onu

Reactions: Jou
Bende içemiyorum o inekten geleni tamam o olur bende içiyorum onu
Tamamm anlaştıkkk benim eski komşumda oraya taşındı hayallerimiz vardı o doğurdu 3 ay sonr aben hamile kaldım gitmeseydii altı üstü inip çıkcaktık o gitti ben çok boşluğa düştüm hep konusuruz gene sms gelicem bigün silivriye olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…