Sağol kuzum eşimde olmasa elindende iş geliyor hep kahvaltı hazırlıyorr daha be isteyim allah razıolsun canım çekmesin diye çay yerine benle süt içiyor

Ooooo bugün temizleme günüydü o halde
Maşallah canım eş desteği çok önemli tabi

Reactions: Jou
Maşallah canım eş desteği çok önemli tabi
Evettt çünkü dayanamamm biliyor huyumu biraz patates vardıı kahvaltıya patatessiz hiç yemez onu kızartıyo gözüm kaldı onda 3 4 parça verdi bana bi rahatladım yok böyle birşey patateste şekerleme oluyormuş ya hiç yediğim yok 3 4 parça yedim

Ooooo deniz havası aldınız mı
Aldik çiçeğim hep sahil boyu yürüyoruz
Yürüyüş yolu orada, araba filan geçmediği için nispeten temponu koruyosun

Yada isteksizsen yürümeye denize bakarak zaman bı bakmissin geçmiş oluyor öyle olmasa 10 bin adım değil de beş bin adımda eve dönerdim heralde yoruldum oram agriyo buram agriyo diye

Hahahaha doğru anlamıyorsun deniz sahilinde ama normalde yürüsen aynenn bende okadar yürümeye mecalim olmaz burda deniz yok teee 1 saatlik yolda Cookiie sahili var bi oraya gidiyoz geliyohh oda arabala

Hahahaha doğru anlamıyorsun deniz sahilinde ama normalde yürüsen aynenn bende okadar yürümeye mecalim olmaz burda deniz yok teee 1 saatlik yolda Cookiie sahili var bi oraya gidiyoz geliyohh oda arabala

Gebeligin son demlerinde sahilde beyaz bı elbiseyle güzel bı gebelik fotoğrafı çekin kumun uErinde

Canım o kadar sıkma kendini börek türlerinden uzak dur birde tatlıdan

Hogwarts sahili artık adı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…