Bilmem ki@Yasnaz habu kuuzz nereduu
Nereye kaçtı belli değilllBilmem ki
Maşallah canım eş desteği çok önemli tabiSağol kuzum eşimde olmasa elindende iş geliyor hep kahvaltı hazırlıyorr daha be isteyim allah razıolsun canım çekmesin diye çay yerine benle süt içiyor
Ooooo bugün temizleme günüydü o halde
Evettt çünkü dayanamamm biliyor huyumu biraz patates vardıı kahvaltıya patatessiz hiç yemez onu kızartıyo gözüm kaldı onda 3 4 parça verdi bana bi rahatladım yok böyle birşey patateste şekerleme oluyormuş ya hiç yediğim yok 3 4 parça yedimMaşallah canım eş desteği çok önemli tabi
Tunaydın bebisim, geç girdim geç gördümGünaydınn çicekler
UykucuuuTunaydın bebisim, geç girdim geç gördüm
Yok kuzum be disardaydik yürüyüş yaptık on bin adımUykucuuu
Ooooo deniz havası aldınız mıYok kuzum be disardaydik yürüyüş yaptık on bin adım
Aldik çiçeğim hep sahil boyu yürüyoruzOoooo deniz havası aldınız mı
Hahahaha doğru anlamıyorsun deniz sahilinde ama normalde yürüsen aynenn bende okadar yürümeye mecalim olmaz burda deniz yok teee 1 saatlik yoldaAldik çiçeğim hep sahil boyu yürüyoruz
Yürüyüş yolu orada, araba filan geçmediği için nispeten temponu koruyosun
Yada isteksizsen yürümeye denize bakarak zaman bı bakmissin geçmiş oluyoröyle olmasa 10 bin adım değil de beş bin adımda eve dönerdim heralde yoruldum oram agriyo buram agriyo diye
Hahahaha doğru anlamıyorsun deniz sahilinde ama normalde yürüsen aynenn bende okadar yürümeye mecalim olmaz burda deniz yok teee 1 saatlik yoldaCookiie sahili var bi oraya gidiyoz geliyohh oda arabala
Canım o kadar sıkma kendini börek türlerinden uzak dur birde tatlıdanEvettt çünkü dayanamamm biliyor huyumu biraz patates vardıı kahvaltıya patatessiz hiç yemez onu kızartıyo gözüm kaldı onda 3 4 parça verdi bana bi rahatladım yok böyle birşey patateste şekerleme oluyormuş ya hiç yediğim yok 3 4 parça yedim
Olabilirr kuzu aklımda gibiiGebeligin son demlerinde sahilde beyaz bı elbiseyle güzel bı gebelik fotoğrafı çekin kumun uErinde
Aynennn yok tövbe ettim zatenCanım o kadar sıkma kendini börek türlerinden uzak dur birde tatlıdan
Amin canım inşallah kimin ne sıkıntısı varsa geçsin inşallahÇok teşekkür ederim canım öyle valla rabbim sınıyor selamete çıkarsın inşallah
Uyudunmu o saate kadar kıızTunaydın bebisim, geç girdim geç gördüm
AmiiiinnnAmin canım inşallah kimin ne sıkıntısı varsa geçsin inşallah
Hogwarts sahili artık adı böyleHahahaha doğru anlamıyorsun deniz sahilinde ama normalde yürüsen aynenn bende okadar yürümeye mecalim olmaz burda deniz yok teee 1 saatlik yoldaCookiie sahili var bi oraya gidiyoz geliyohh oda arabala
Adını koydum öyleee esime dicem hogwartsa gidelim dicek nere orasıHogwarts sahili artık adı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?