Çok şükür iyiler canım allah razı olsun zor ama sonunda gelicek bebiş unutturacak canımAllah acil şifa versin kuzum geçmiş olsun üzülmee bakma bana hamilelik cok zor hayatın tadını çıkarrr eğlenmene bakk üzülme
Çok teşekkür ederim canım öyle valla rabbim sınıyor selamete çıkarsın inşallahGeçmiş olsun canım hepsi bizim için Allah bizleri sınıyor. Sabretmekten dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok
Evettt orası öyle tabii kii senii yerimm ben hep iyi oll gözüm arkada kalmasın baahhhhÇok şükür iyiler canım allah razı olsun zor ama sonunda gelicek bebiş unutturacak canım
Sağolasın canım sende iyi olEvettt orası öyle tabii kii senii yerimm ben hep iyi oll gözüm arkada kalmasın baahhhh
Bende duş aldım biraz iyiyim ama da başım çok çatlıyorSağolasın canım sende iyi ol
Dikkat etBende duş aldım biraz iyiyim ama da başım çok çatlıyor
Dinlen canım yorma kendiniBende duş aldım biraz iyiyim ama da başım çok çatlıyor
Afiyet olsun canım bende yemek yiyorum
Sagoll dutum sen napiiyinn hatunnnnnDikkat et
Afiyet olsun canımAfiyet olsun canım bende yemek yiyorum
İşi bitirdim oturdum ahaSagoll dutum sen napiiyinn hatunnnnn
Kuşlu kahvenin fincanıni yesunlerr hele duttt benim yerimede içmiş ol emii
TamamKuşlu kahvenin fincanıni yesunlerr hele duttt benim yerimede içmiş ol emii
Sağol kuzum eşimde olmasa elindende iş geliyor hep kahvaltı hazırlıyorr daha be isteyim allah razıolsun canım çekmesin diye çay yerine benle süt içiyorDinlen canım yorma kendini
Ooooo bugün temizleme günüydü o haldeİşi bitirdim oturdum aha
Her gün öyleSağol kuzum eşimde olmasa elindende iş geliyor hep kahvaltı hazırlıyorr daha be isteyim allah razıolsun canım çekmesin diye çay yerine benle süt içiyor
Ooooo bugün temizleme günüydü o halde
Çocuk olunca öylee hem kocana vakit hem çocuklara desen 10tane kolun var öyle bi resim vardı her iş hanımdan gelirr yaHer gün öyle
He vallah öyleÇocuk olunca öylee hem kocana vakit hem çocuklara desen 10tane kolun var öyle bi resim vardı her iş hanımdan gelirr ya
Amaann uzun ömürler versinn sağlıkli olsunlarda gerisi totonun üstüne otur yeter yanii çok şükürrHe vallah öyle
He çok şükürr canımAmaann uzun ömürler versinn sağlıkli olsunlarda gerisi totonun üstüne otur yeter yanii çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?