- 25 Ağustos 2019
- 63.168
- 121.730
- 698
- 31
Evettt yaaa öyle olcakk ben kurubaklagiller sebze yemejtne bile şimdiden bezdumBen hamileyken faydalıymış diye durmadan ıspanak alır gelirdi. O kadar çok yedim ki görünce bile kusuyodum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt yaaa öyle olcakk ben kurubaklagiller sebze yemejtne bile şimdiden bezdumBen hamileyken faydalıymış diye durmadan ıspanak alır gelirdi. O kadar çok yedim ki görünce bile kusuyodum![]()
Evettt yaaa öyle olcakk ben kurubaklagiller sebze yemejtne bile şimdiden bezdum![]()
Aboovvv sen baya bayaabokunu çıkarmıştı ama haftada 3 ıspanak yerdik
Bildiğin boku çıktıAboovvv sen baya bayaa![]()
Hoşbuldum canımMerhabahoş geldin
Menekşooooo napalımm haböylee uzanıyorum sen neediyinnKızlar napıyosunuzzz![]()
Aha vallah kendime kahve yapcam sen napıyınKızlar napıyosunuzzz![]()
Benim yerime de içAha vallah kendime kahve yapcam sen napıyın![]()
Menekşooooo napalımm haböylee uzanıyorum sen neediyinn![]()
Bende az önce yaptım içtim. Osmanlı kahvesi ile Türk kahvesini karıstırdım harıka oldu tavsıye ederımAha vallah kendime kahve yapcam sen napıyın![]()
Afiyet olsunBende az önce yaptım içtim. Osmanlı kahvesi ile Türk kahvesini karıstırdım harıka oldu tavsıye ederım![]()
Sana sütBenim yerime de iç![]()
Ahaa öyle karıştirılıyormu kızzzz hiç denemedim haBende az önce yaptım içtim. Osmanlı kahvesi ile Türk kahvesini karıstırdım harıka oldu tavsıye ederım![]()
Olsun şifadır şifasüt olduk zatenn
![]()
Öyle tabii kuzumm sen napiiyinn herşey yolundamı bu pazar klasiğiOlsun şifadır şifa![]()
İçine sen sıç pwzarların . Nefret ediyorumÖyle tabii kuzumm sen napiiyinn herşey yolundamı bu pazar klasiği![]()

Sakinn olll pampaaaaaaaaaa bugün herkes gerginnİçine sen sıç pwzarların . Nefret ediyorum![]()
Benimde başım çatlayyyy