• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar kızlar :KK25:
Kahve topiğimizi bulamıyorum. Pamuğun mesajlarından yolumu bulurum dedim ama yanlış sapağa girmişim bir baktım Haziran annelerindeyim sonra düzenli ev hemen topukladim kimse görmeden. Arkadaşlari bulmak ne kadar zormuş. :KK57:

• Komik
Reactions: Jou
İyi akşamlar kızlar :KK25:
Kahve topiğimizi bulamıyorum. Pamuğun mesajlarından yolumu bulurum dedim ama yanlış sapağa girmişim bir baktım Haziran annelerindeyim sonra düzenli ev hemen topukladim kimse görmeden. Arkadaşlari bulmak ne kadar zormuş. :KK57:
Hahahahaha yaaaaa ablamm sen ne tatlı birşeysinn ammaaaa 🥺🥺 kimse yok buara abla haftasonu mağlummm 🤪

Hahahahaha yaaaaa ablamm sen ne tatlı birşeysinn ammaaaa 🥺🥺 kimse yok buara abla haftasonu mağlummm 🤪
Ha bir de dün sitenin sokaklarında gezerken pozitif bir sayfa buldum bu bildiğiniz korona pozitifliği değil ama :olamaz: bizim nikoyla karşılaştım az önce orada şaşkınlığımi belli etmedim ama...:ıslık:
Tatlım başın ağriyormuş geçmiş olsun. Öpeyim de tamamen geçsin abla öpücüğü şifadır . :KK15:Nasilsin şimdi

• Muhteşem
Ha bir de dün sitenin sokaklarında gezerken pozitif bir sayfa buldum bu bildiğiniz korona pozitifliği değil ama :olamaz: bizim nikoyla karşılaştım az önce orada şaşkınlığımi belli etmedim ama...:ıslık:
Tatlım başın ağriyormuş geçmiş olsun. Öpeyim de tamamen geçsin abla öpücüğü şifadır . :KK15:Nasilsin şimdi
Heee bi topik var herhalde pozitifler buraya oylemiii 😁 bebeklinick bebeklinick sen bizi kimle aldatıyon dee heleee 🤨🤨
Abla opücüğü öyle iyi gelirki bana 🥺 bazen sevgiye ihtiyacım oluyorr ablamm iyiyim çok şükürr 🤲 sen nasılsın 💋💋

Niye sasirdin çiçek kadın

Heee bi topik var herhalde pozitifler buraya oylemiii 😁 bebeklinick bebeklinick sen bizi kimle aldatıyon dee heleee 🤨🤨
Abla opücüğü öyle iyi gelirki bana 🥺 bazen sevgiye ihtiyacım oluyorr ablamm iyiyim çok şükürr 🤲 sen nasılsın 💋💋
☺️Joummmm, no aldatmakkkk yarın topige bı hareketlilik gelir mi dersin haftaici ?

• Muhteşem
Birşey olmadı kuzz topikler yanii buara soğudu oyüzden dedim 🤗
Dönemsel kuzum.
Benim diger girdiğim topiklere de bakıyorum bu aralar.
Çok durgun hafta da bir iki mesaj anca filan yazmışlar, cikiyorum okuyup 🤷

Yeni acilanlarda hareketlilik var

Dönemsel kuzum.
Benim diger girdiğim topiklere de bakıyorum bu aralar.
Çok durgun hafta da bir iki mesaj anca filan yazmışlar, cikiyorum okuyup 🤷

Yeni acilanlarda hareketlilik var
Hep öyle oluyor aslındaa ama dutumunda iyi gelmesi için kafasını dağıtmaya ihtiyacı var 🥺

Back
X