• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyama etkilendim baya kuzum pazartesi pazarımı var orda market bitmiyorki eşim hergün gidiyo geliyo garibanım 🤦‍♀️
Hayor olsun inşallah dua et canım duanı istiyorlar demekki😞
Evet pazartesi pazar oluyor. Çıkıyorum canım marketten de çok alıyoruz ama pazarı seviyorum çeşit çeşit herşey😍 yazın çok sıcaklarda çıkmıyorumda kışın çıkıyorum birde yürüyüş olsun diye 🤣

Hayor olsun inşallah dua et canım duanı istiyorlar demekki😞
Evet pazartesi pazar oluyor. Çıkıyorum canım marketten de çok alıyoruz ama pazarı seviyorum çeşit çeşit herşey😍 yazın çok sıcaklarda çıkmıyorumda kışın çıkıyorum birde yürüyüş olsun diye 🤣
En güzeliii pazarda ben milletlen çarpışıncaa sinir oluyorumm oyüzden nefret ettimm benimkide çok dolanıyo pazardaa nadir gidiyorum oda😃
Hem öyle hem 2 amcam ı ilkkez gördüm karnımı sevdiler çok sevinmişlerdii değişik bi rüyaydı

En güzeliii pazarda ben milletlen çarpışıncaa sinir oluyorumm oyüzden nefret ettimm benimkide çok dolanıyo pazardaa nadir gidiyorum oda😃
Hem öyle hem 2 amcam ı ilkkez gördüm karnımı sevdiler çok sevinmişlerdii değişik bi rüyaydı
Ben çarpışmuyorum kimseyle kız öyle 🤣
Ay çok güzel bir rüyamış aslında🥰

• Beğen
Reactions: Jou
İyi yapmışsın gece gece temizliğe bayılırım😂 ama yapmam🙈 bende hastaneye gidiyorum ondan uyandım yoksa uyurdum biliyorsun 🤦🏼‍♀️
Evettt yatağa yuvarlanırdınn heleee güzell sonuç haberlerii all amin amin amiinnnn

Back
X