Kızzz deme öyle istahsizlik cok kötü canin hic bisey istemiyo ama yemek zorundasin İnsallah ben gibi olmazsin ne diyeyim daha 1kilo bile almadim insallah bebis iyi olsunda
Yaaaa orasi oyle tabiiiiiii kuzuuuummmmmm hepimiz iyi olalım bugün biraz şok geçirdim ammaaaa vallahaa hiç yemek yapamadım eşim de yolda çay yaptım kahvaltı hazırladım çorba içerimm iyi gelir dünden beri midemde rahatsızz salçalı yemeğe tahammülüm yok hiçbir yemej salcasızda olmayy

Niye şoklandın ki

Reactions: Jou
Ya arada oluyo böyle bulanti tiksinme bende tavuk kiyma et türü ne varsa yemek istemiyorum hic Ama gececek bu haller az daha sabir. Canin ne cekiyosa onu yap ye bende corba yesem yetiyo mesela

Reactions: Jou
Ya arada oluyo böyle bulanti tiksinme bende tavuk kiyma et türü ne varsa yemek istemiyorum hic Ama gececek bu haller az daha sabir. Canin ne cekiyosa onu yap ye bende corba yesem yetiyo mesela
Eevtttt hiç canım birşey çekmiyorr çorba içsem yeter bana zeytin peynir donates hafif şeyler yiycem bugün yemek yaonaya tahammülüm yok pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…