Yaaaa orasi oyle tabiiiiiii kuzuuuummmmmm hepimiz iyi olalım bugün biraz şok geçirdim ammaaaaKızzz deme öyle istahsizlik cok kötü canin hic bisey istemiyo ama yemek zorundasinİnsallah ben gibi olmazsin ne diyeyim daha 1kilo bile almadim insallah bebis iyi olsunda
Niye şoklandın kiYaaaa orasi oyle tabiiiiiii kuzuuuummmmmm hepimiz iyi olalım bugün biraz şok geçirdim ammaaaavallahaa hiç yemek yapamadım eşim de yolda çay yaptım kahvaltı hazırladım çorba içerimm iyi gelir dünden beri midemde rahatsızz salçalı yemeğe tahammülüm yok hiçbir yemej salcasızda olmayy
Ya arada oluyo böyle bulanti tiksinme bende tavuk kiyma et türü ne varsa yemek istemiyorum hicYaaaa orasi oyle tabiiiiiii kuzuuuummmmmm hepimiz iyi olalım bugün biraz şok geçirdim ammaaaavallahaa hiç yemek yapamadım eşim de yolda çay yaptım kahvaltı hazırladım çorba içerimm iyi gelir dünden beri midemde rahatsızz salçalı yemeğe tahammülüm yok hiçbir yemej salcasızda olmayy
Burnum kanadı kuzz hiç duymamışım böyle birşeyyNiye şoklandın ki
He reyyanda çok kanadı benümküBurnum kanadı kuzz hiç duymamışım böyle birşeyyhamilelikte görülüyormuş ya
İnşAllah canımAmann amann iyiii olmasınnn kızımızzz değerlidirrr
Eevtttt hiç canım birşey çekmiyorr çorba içsem yeter bana zeytin peynir donates hafif şeyler yiycem bugün yemek yaonaya tahammülüm yok pekYa arada oluyo böyle bulanti tiksinme bende tavuk kiyma et türü ne varsa yemek istemiyorum hicAma gececek bu haller az daha sabir. Canin ne cekiyosa onu yap ye bende corba yesem yetiyo mesela
Hoşbuldum kizlar, nasılsınız?Hoş geldin
Hahaha olur tanışalımYargı topikte çok tanışamadıkk tanişalımmıı artıkkk
İyiyim canım sen nasılsınHoşbuldum kizlar, nasılsınız?
Dimii hiç duymamıştım cano şaşırdımmHe reyyanda çok kanadı benümkü
Hahahah merhabaa ben cotton 27 yaşındayımmHahaha olur tanışalım
Minoş nakavt
Hahah merhaba ben de aselarya 33.5 yaşındayımHahahah merhabaa ben cotton 27 yaşındayımm
İyiyim tşk ederim :)İyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?