Zengo olduğunu yeni öğrendimBende dut yeni konu açtı sandım 2000 sayfa sonra aklına gelmişiz hanimefendinin
en son çocuk uyudu çimmeye gidiyorum dediydii
Anca ona gidiyor işte ,en son çocuk uyudu çimmeye gidiyorum dediydii
Cimmek derken kabini demiyonuz mu giii benmi yanlış anladımNapim ayda bir de çimmeyek mi
recep ivedik gibi 2 koltukaltını sileydin yeterdi.su da zamlandı malummNapim ayda bir de çimmeyek mi
Bamyo yapmakCimmek derken kabini demiyonuz mu giii benmi yanlış anladım
15 gündür öyle idare ediyodum da yetti artıkrecep ivedik gibi 2 koltukaltını sileydin yeterdi.su da zamlandı malumm
suyun altına kova koy boşa akmasın.öyle yaptığım halde 113 tl geldi su faturası15 gündür öyle idare ediyodum da yetti artık
Bize 60 geldi galibası en sonsuyun altına kova koy boşa akmasın.öyle yatığım halde 113 tl geldi su faturası
Olur olur ben yazdığımı bile unutmuşum canim ya simdi gördüm yarina kafa yerine gelirSimurgp işsizdin sen de benim gibi.toplanalım bütün fakirlerrr.ajdar ın dediği gibi:grup olalımm gruppp
Kahvem nasilsinBaşlığı okuyunca biri yanlış etiket yaptı sandım kala almadım
Hocam ders bitmis dersi kacirmisimekonomiye giriş1 dersi veriliyor koşş
kaynanaya para yedirilmeyecek eş ailesine zırnık koklatılmayacak yazmıştı en sonHocam ders bitmis dersi kacirmisim
Daha yeni başlıyozHocam ders bitmis dersi kacirmisim
şimdi somon yemezsse çocuklarımız gerizekalı olur mu onu tartışalımm.bdv de bu iddia ediliyor daDaha yeni başlıyoz
şimdi somon yemezsse çocuklarımız gerizekalı olur mu onu tartışalımm.bdv de bu iddia ediliyor da
İsim yabancı resim tanıdık çıkarmaya çalışıyorum yardım pleaseKahvem nasilsin
Pinaİsim yabancı resim tanıdık çıkarmaya çalışıyorum yardım please
İdda eden olmuş bence çoktan dediğindenşimdi somon yemezsse çocuklarımız gerizekalı olur mu onu tartışalımm.bdv de bu iddia ediliyor da
Çok yaşa bir türlü gelmedi ismi tam aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?