ekonomiye giriş1 dersi veriliyor koşş
Ben şuan oturduğum evi aldığımda maaş 930 liraydı ben eve 570 lira kredi ödüyorduk

Ama çok zor günler geçirdim evde bozuk para toplayıp çocuğa 200 ml süt aldığımı biliyorim gerçekten birikim uapmak ve sağlıklı beslenmek çok zor

Yil 2010 tabi

ben kiradayım valla.ha 3 kiracımız var ama ev alamadık Ankaradan hala.ha aldık da arsadan henüz yapılmadı.bıktım kiracılıktannnnn evlere 1.5 2 milyon diyorlar gözlerim pörtlüyor duyunca
He anladım canım inşallah ödersin biter gider kart borcun limiti düşür bence sonra ödemede zorlanma diye
ben çalışmıyorum 1 kira gelirim var eşim de mühendis kamuda.bizle yaşayan emekli öğretmen annem var onun maaşıyla ödüyorum kredi kartımı.

2008 de evlendim iki sene düğün kredisi ödedik sen misin bana kredi ödeten dedim daha kp kv zırnık koklatmadim

Sıka sıka bir ev sahibi olduk akabinde

Sonra ufak yollu araba aldık 2017 de

Sonra işi büyüttük daha düzgün bir araba aldık

Sonra eşime tazminatini verdiler arsa aldık hatta konu açmıştım kp ev yaptırmak istiyor oraya diye sonra hallettik onuda

limiti düşürürsen bir daha asla yükseltmezler.ne emeklerle kaç yılda o limite ulaştımm
Cok kolay yukseltiyorlar sanıyordum esimin iki kartı var biri 6 bin diğeri 15 bin

15 bini yukseltmek için aradılar yok sağolun dedi bunlar kafayı yemiş dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…