- 8 Nisan 2017
- 57.264
- 307.103
- 698
Allah yardımcın olsun bacım zor yaborç gırtlağa dayandı ama kart limitim full dolu.15.600 tl lik kart borcum var miss gibii.
Ben şuan oturduğum evi aldığımda maaş 930 liraydı ben eve 570 lira kredi ödüyordukekonomiye giriş1 dersi veriliyor koşş
Yil 2010 tabiBen şuan oturduğum evi aldığımda maaş 930 liraydı ben eve 570 lira kredi ödüyorduk
Ama çok zor günler geçirdim evde bozuk para toplayıp çocuğa 200 ml süt aldığımı biliyorim gerçekten birikim uapmak ve sağlıklı beslenmek çok zor
2 ayda 10 binini ödeyeceğim.pndan sonra düze çıkarımmAllah yardımcın olsun bacım zor ya
Ayıptır sorması maaşın nasıl iki ayda toparlar misin peki2 ayda 10 binini ödeyeceğim.pndan sonra düze çıkarımm
ben kiradayım valla.ha 3 kiracımız var ama ev alamadık Ankaradan hala.ha aldık da arsadan henüz yapılmadı.bıktım kiracılıktannnnnYil 2010 tabi
ben çalışmıyorum 1 kira gelirim var eşim de mühendis kamuda.bizle yaşayan emekli öğretmen annem var onun maaşıyla ödüyorum kredi kartımı.Ayıptır sorması maaşın nasıl iki ayda toparlar misin peki
Varan 111111Kaynanalariniza akan parayı durduracak siniz öncekoca tarafına para yedirmeye son
He anladım canım inşallah ödersin biter gider kart borcun limiti düşür bence sonra ödemede zorlanma diyeben kiradayım valla.ha 3 kiracımız var ama ev alamadık Ankaradan hala.ha aldık da arsadan henüz yapılmadı.bıktım kiracılıktannnnnevlere 1.5 2 milyon diyorlar gözlerim pörtlüyor duyunca
ben çalışmıyorum 1 kira gelirim var eşim de mühendis kamuda.bizle yaşayan emekli öğretmen annem var onun maaşıyla ödüyorum kredi kartımı.
limiti düşürürsen bir daha asla yükseltmezler.ne emeklerle kaç yılda o limite ulaştımmHe anladım canım inşallah ödersin biter gider kart borcun limiti düşür bence sonra ödemede zorlanma diye
Cok kolay yukseltiyorlar sanıyordum esimin iki kartı var biri 6 bin diğeri 15 binlimiti düşürürsen bir daha asla yükseltmezler.ne emeklerle kaç yılda o limite ulaştımm
Bende dut yeni konu açtı sandım 2000 sayfa sonra aklına gelmişiz hanimefendininBaşlığı okuyunca biri yanlış etiket yaptı sandım kala almadım
Dut iki çocukla nasıl konu açsın garibim iki adım atamıyor dimiBende dut yeni konu açtı sandım 2000 sayfa sonra aklına gelmişiz hanimefendinin
en son çocuk uyudu çimmeye gidiyorum dediydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?