Valla her şeyi hazır şu an sadece 12 tane zibinla 13 tane ağız bezi var, yeni sldim onlar utulenecek.Eki Görüntüle 2967788

Valla kv ile annem gelecek, utulesinler hiç uğraşamam
Amaa amaaa çok güzelleerrr çok miinnoşş allahımm kucağına sağlıcakla nasip etsin iyi yapıyon celsunlerr torunları geleyyy işi görsünleerrr

Amaa amaaa çok güzelleerrr çok miinnoşş allahımm kucağına sağlıcakla nasip etsin iyi yapıyon celsunlerr torunları geleyyy işi görsünleerrr
Ay darısı sana kuzucum. Sen de al sağlıkla kucağına. Bakalım cinsiyeti ne olacak seninkinin?

Vallahi ben de öyle diyorum da, ikisinin yemeğini de sevmem gene ben giricem kesin mutfağa
Kv de benim ütüyü kullanamıyor, annem yapar ütüleri

Reactions: Jou
Hahahahahaha kv konusunda aynı fikirdeyizz mutfağaaa bende kimseyi sokmam düşük tehlikem vardı kv geldi bana bakmaya amann allahımm mutfağımm 2 hafta kaldı mutfağıma hiç iyi bakamamış deli oldum allahımmm beni hep iyi ett dedim daha mecbur etme beni dedim çok takıntılıyımdırrr mutfak konusunda düzen konusunda

Cinsiyet pazartesi inşaallahh ya

Ay hadi bakalım

Biz hep kız dedik kız geliyor çok şükür
Aynen valla, her şeyin yerini değiştiriyorlar en sevmediğim sey. Makineye tencere koymaz, elinde yıkar, bilmem ne... Ya diyorum makine niye var o zaman
Annem eskiden güzel yemek yapardı ama artık yapamıyor. Bir de benim bibere falan alerjim var, inadına ikisi de atıyor yemeklere sinir krizine sokuyorlsr beni.

Katlanırım

hee kaç gel

unuttunuz hatırlattım

Aaaaa bu ne kadar da ben
Canımcim bir de ben market market gezerim marketleri gezerken netten de aynı ürün fiyatına bakarım

Sırf kargo ödememek için komşu ihtiyaçlarını bile gördüğüm olmuştur netten sepetten 100 lirayı geçmem gerekirse mesela

Eşim de bende giyim meraklısı değiliz sagimiz solumuz kapansin diye derdimiz yok temiz ve yırtık olmadıktan sonra yıllarca giyeriz yani

Giyim de değilde yemek de çok harcıyoruz 5 boğaz olunca evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…