Amaa amaaa çok güzelleerrr çok miinnoşşValla her şeyi hazır şu ansadece 12 tane zibinla 13 tane ağız bezi var, yeni sldim onlar utulenecek.Eki Görüntüle 2967788
Valla kv ile annem gelecek, utulesinler hiç uğraşamam
Ay darısı sana kuzucum. Sen de al sağlıkla kucağına. Bakalım cinsiyeti ne olacak seninkinin?Amaa amaaa çok güzelleerrr çok miinnoşşallahımm kucağına sağlıcakla nasip etsin iyi yapıyon celsunlerr torunları geleyyy işi görsünleerrr
Hahahahahaha kv konusunda aynı fikirdeyizz mutfağaaa bende kimseyi sokmam düşük tehlikem vardı kv geldi bana bakmaya amann allahımm mutfağımm 2 hafta kaldı mutfağıma hiç iyi bakamamış deli oldumAy darısı sana kuzucum. Sen de al sağlıkla kucağına. Bakalım cinsiyeti ne olacak seninkinin?
Vallahi ben de öyle diyorum da, ikisinin yemeğini de sevmem gene ben giricem kesin mutfağa
Kv de benim ütüyü kullanamıyor, annem yapar ütüleri
Ay hadi bakalımHahahahahaha kv konusunda aynı fikirdeyizz mutfağaaa bende kimseyi sokmam düşük tehlikem vardı kv geldi bana bakmaya amann allahımm mutfağımm 2 hafta kaldı mutfağıma hiç iyi bakamamış deli oldumallahımmm beni hep iyi ett dedim daha mecbur etme beni dedim çok takıntılıyımdırrr mutfak konusunda düzen konusunda
Cinsiyet pazartesi inşaallahh ya
Ayy şeker degiller yiaaaa kendi gitsinçocuğu okuldan almam lazımm.benzin gitmesin diye arabayı iterek mi götürsem
Canımcim bir de ben market market gezerimKatlanırım
hee kaç gel
unuttunuz hatırlattım
Aaaaabu ne kadar da ben
buyrun hocamm buradayızzz
En önemli püf noktayi yukarda verdim önce hortuma engel olacağız sonra elimizde kalan paraya hakim olacavgizbuyrun hocamm buradayızzz
kaynanam yok hiç olmadı.koca tarafına para yediriliyordu ama artık o da yokKaynanalariniza akan parayı durduracak siniz öncekoca tarafına para yedirmeye son
Ohhh şükür bunlar güzelkaynanam yok hiç olmadı.koca tarafına para yediriliyordu ama artık o da yok
borç gırtlağa dayandı ama kart limitim full dolu.15.600 tl lik kart borcum var miss gibii.Borca girmeden mal sahibi olunmuyor malesef ytd
ekonomiye giriş1 dersi veriliyor koşşNeler oluyor burdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?