Bu bir şifre miHulyayi seviyorsun kesin
otel de çalışırken görmüştüm.benden güzel diye sevmemiştimmm vallaHulyayi seviyorsun kesin
Kader utansınBana alıştınız artık
Heee kuzu davincinin şifresi ne diyon yafff hülya seven pek Gülben sevmez ya ondan diyomBu bir şifre mi
Nerde çalıştın bodrum demeotel de çalışırken görmüştüm.benden güzel diye sevmemiştimmm valla
VerdimKader utansınkilo verdin mi de bakım hele ne zamandır sorcam kaynıyor
yok Ankara da en tanınmış otellerden birinin kat şefiydim.bir çok ünlü görmüşlüğüm var.Nerde çalıştın bodrum deme
İmza neyn de aldın mı kızyok Ankara da en tanınmış otellerden birinin kat şefiydim.bir çok ünlü görmüşlüğüm var.
Çıkarıp tartaydin kıyafetleri normal külona ulasirdik kuzu kaç oluyor dut bu durumdaVerdimnormalde aç karnına çıplakken 80 geliyodum . Bufün sağlık ocağında ayakkabı kaban regl eşarp kot kazakla beraber 80 geldim
Bende Bodrum'da yaşadım 8 yil ünlü görmekte kapisiriz senleyok Ankara da en tanınmış otellerden birinin kat şefiydim.bir çok ünlü görmüşlüğüm var.
Kıza aşı yapacalardıÇıkarıp tartaydin kıyafetleri normal külona ulasirdik kuzu kaç oluyor dut bu durumda
asla almamm.klasım sarsılır kendilerini de bir şey sanırlar hemİmza neyn de aldın mı kız
Demi paçozlarasla almamm.klasım sarsılır kendilerini de bir şey sanırlar hem
donla mahsun kırmızıgülü görmüşlüğüm var amaBende Bodrum'da yaşadım 8 yil ünlü görmekte kapisiriz senle
Ay allaaaasen beni onlarla kıyaslaman bile hatasenden imza alırım onlardan almamm
Güzel o zaman devam keKıza aşı yapacalardıhemen geldi hemşire çıkaramadım ama belim 4 cm incelmiş. Sanırım ödemler gitti
Şükur ettim bir an o kadar detaylı gormedigime insan Tarkan Kenan falan görür mahsun nedir yafdonla mahsun kırmızıgülü görmüşlüğüm var ama
onlarla hiç karşılaşmadımm.mahsun neyime yetmiyorrrŞükur ettim bir an o kadar detaylı gormedigime insan Tarkan Kenan falan görür mahsun nedir yaf
Dimi ne işi var mega starın otelde adam villa kiralıyorduronlarla hiç karşılaşmadımm.mahsun neyime yetmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?