- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Yoruldum kız
Bir emos gördüm sankiDeli deliyi dakkada bulur he
Kaç adimdasinYoruldum kız
sormadan söyleyeyimmm 1 kilo bile veremedimmmYoruldum kız
Aman eksilirdin vermesormadan söyleyeyimmm 1 kilo bile veremedimmm
Jou bensevmediğim 1 üye var koca sitede.o da nikini değiştirmemiş ohh çektimm şimdi baktım.o değilsen başımın üstün de yerin varrr.edit:kimsin bu arada?
6016 oldu .Kaç adimdasin
Ben de aldım canım ben senden daha kötü durumdayım yani saklanmana gerek yok ben saklanayim herkesten.sormadan söyleyeyimmm 1 kilo bile veremedimmm
4 bin de ben yurumuyorum kuzu bizim cumalari tatil bu yurumemis halı6016 oldu .
Senin ?
He datlım, yaşıyom, yeni insanlar yeni mekan, hayat akıyor, ben de hayata akıyom.Bir emos gördüm sanki
Yürüme kraliçesisin sen yavru ben seni hep böyle tanıdım baştan beri.4 bin de ben yurumuyorum kuzu bizim cumalari tatil bu yurumemis halı
Wayyyy çok hızlı yasiyon sen o zaman kuzuHe datlım, yaşıyom, yeni insanlar yeni mekan, hayat akıyor, ben de hayata akıyom.
Senide çekeceğim içimeYürüme kraliçesisin sen yavru ben seni hep böyle tanıdım baştan beri.
İtiraf etmesemde gizliden hoşuma gitti o yürüme sayıların
Hava bi güzell olsa bende yapardım yürüyüşü nurcumm6016 oldu .
Senin ?
Bebeem tatlım galbim hayatım bidenem,@HeLLaaJou @karamel Latte ASSOSyal @kedilinick clara i p e k Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye @Elhan H Heytttt be hanımlar özledim burayı ya
Bilmiyom. Tek bildigim haftalarin hizli geçtiği. Ömür gidiyor.Wayyyy çok hızlı yasiyon sen o zaman kuzu
Burda hayat verelim sanaBebeem tatlım galbim hayatım bidenem,
Cok eyi düşünmüşsün lakin ben bu ara hayat ve enerji dolmak yerine, öte dünyayı özlemekteyim, dünyadan gitmeyi istemekteyim. Offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?