Musmutlu güzel bir sabah dilerim tatlı dillimBende son bi bakıyimm dedimm iyi gecelerr canımmmm ablaammm
Nasılsın bitanemmmRöraydin bebeğim
Dut kızlarının adlari ney maşallah Allah bagışlasın ikisinideOldu ya canım
Kahvaltımızı yaptık çay keyfi yapıyoruz canım. Dışarıda çok güzel bir yağmur var sicim sicim yağıyor. Ne hayaller kurdurur bu hava insanaNasılsın bitanemmm
Byük hatice küçük reyyanDut kızlarının adlari ney maşallah Allah bagışlasın ikisinide
Nasil kiz zeytin diyordunuz o sevmek icinmiydiByük hatice küçük reyyanamin canım rabbim cümlesini bağışlasın
Zeytin gibi kaşı gözü saçı simsiyahNasil kiz zeytin diyordunuz o sevmek icinmiydi
Ben adı zannediyorum yaZeytin gibi kaşı gözü saçı simsiyahondan zeytin ditoruz
Adlarıda çok güzelmiş maşallahhByük hatice küçük reyyanamin canım rabbim cümlesini bağışlasın
Pek neşelisin bugün aşkooo
Amin rabbim gönlündekini versinAdlarıda çok güzelmiş maşallahhBir kızım olursa bende Meryem koymak istiyorum nasip tabiki Allah hayirlisini versin
Hayırlısı be gülümAmin rabbim gönlündekini versin
Ahahhaha uyuyor şu an sanırım. Hareket yok
Madamim inşallah gönlündeki kucağına verilsin.Adlarıda çok güzelmiş maşallahhBir kızım olursa bende Meryem koymak istiyorum nasip tabiki Allah hayirlisini versin
Kuzu maşallah tam zeytin,şapşik bisiyBen adı zannediyorum yaolsun artik o benim zeytunum Reyyan kim bilmeyom ben yerim onu
Adını sevsinler gül goncamMadamim inşallah gönlündeki kucağına verilsin.İsmimin beğenilmesi çok hoşuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?