Yaaaaa burda iki gündürr yağmur kıyamett vardı bitti burası oraya geldiii şimdide sırası bende kahvaltımı ediyorum şuan tekbaşıma vitaminimi içicem ufak tefek evi toparlarım süpürürümm
Ben sütümü kahvaltıda içiyorum ablamm hatta şuan atıyimm sütümü

Herhalde galiba kızzzz sesi çıkmadıysa o koca göbüşüyle kızı uyutmuşturr anasını anasıda zamanı geldimii paçiyi uyutcakkk Melasel
Ahahhahah kedimizle iletişim kuruyor. O ona mirildaniyor, o ona tekme atiyor arada olan bana oluyor

Yok kv Şubat başı gelecek, annem de çalışıyor doğumdan 2 3 gün önce gelirim dedi. Zaten babalar yok bizde ikisi de rahmetli oldu.
Daha 2 ay rahatım anlayacağın
Oooo hayırlı işleeerrrrr yat uyu beaaa
Nerde oturuyorsun aceppo

Afiyet şifa olsun canım. Çok yorma ev işleriyle uğraşma ...Cinsiyet ne zaman belli olacak zaman çabuk geçiyor bizim için takip edemedim.

Ablam sen nasılsın uzun zaman oldu seninle karşılaşmadım sen gittin kayboldun sonra ben kayboldum. Ben pina
Ben de diyorum bu simurgu bir yerden hatırlıyorum...canım benim kaybolsak da tekrar buluştuk ya ..ben tayin taşınma işleriyle uğraştım yazın...şehir degistirdik şimdi her şey yoluna girdi. İyisin değil mi?

Iyiyim iyiyim ablacım sukur. Memnunmusun gittiğiniz yerden alışabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…