Zeytinimi 2 kere gördüm ama ablamızı goremedimKuzu maşallah tam zeytin,şapşik bisiyablasıyla hiç alakası yok ısır mıncir
Yaaa canım kirazimmmmm...Adını sevsinler gül goncam
Ablam sen nasılsın uzun zaman oldu seninle karşılaşmadım sen gittin kayboldun sonra ben kayboldum. Ben pinaYaaa canım kirazimmmmm...
Seni de çok sevsinler...hatta sevgiden delirtsinler
Yaaaaa burda iki gündürr yağmur kıyamett vardı bitti burası oraya geldiii şimdide sırası bende kahvaltımı ediyorum şuan tekbaşıma vitaminimi içicem ufak tefek evi toparlarım süpürürümmKahvaltımızı yaptık çay keyfi yapıyoruz canım. Dışarıda çok güzel bir yağmur var sicim sicim yağıyor. Ne hayaller kurdurur bu hava insanayakmisim (Mozaikli cam)'mı atmışım dertleri arkama anı yaşıyorum. İyiyim tatlım.
Sen napiyorsun biz kahve sen sütünü ne zaman içiyoruz
Aayyy evettt bugün nedense cok pozitif uyandımm midem yerine geldiiiiPek neşelisin bugün aşkoooAllah daim etsin nasılsın bakim düzeldi mide işleri
Herhalde galiba kızzzz sesi çıkmadıysa o koca göbüşüyle kızı uyutmuşturr anasını anasıda zamanı geldimii paçiyi uyutcakkkAhahhaha uyuyor şu an sanırım. Hareket yok
Ahahhahah kedimizle iletişim kuruyor. O ona mirildaniyor, o ona tekme atiyorHerhalde galiba kızzzz sesi çıkmadıysa o koca göbüşüyle kızı uyutmuşturr anasını anasıda zamanı geldimii paçiyi uyutcakkkMelasel
Aaaa ikizmi yoksaammmAhahhahah kedimizle iletişim kuruyor. O ona mirildaniyor, o ona tekme atiyorarada olan bana oluyor
Yok tek tekAaaa ikizmi yoksaammm
Napiiinnnn geldiler kv annen falanYok tek tek
Yok kv Şubat başı gelecek, annem de çalışıyor doğumdan 2 3 gün önce gelirim dedi. Zaten babalar yok bizde ikisi de rahmetli oldu.Napiiinnnn geldiler kv annen falan
Oooo hayırlı işleeerrrrrYok kv Şubat başı gelecek, annem de çalışıyor doğumdan 2 3 gün önce gelirim dedi. Zaten babalar yok bizde ikisi de rahmetli oldu.
Daha 2 ay rahatım anlayacağın
Afiyet şifa olsun canım.Yaaaaa burda iki gündürr yağmur kıyamett vardı bitti burası oraya geldiii şimdide sırası bende kahvaltımı ediyorum şuan tekbaşıma vitaminimi içicem ufak tefek evi toparlarım süpürürümm
Ben sütümü kahvaltıda içiyorum ablammhatta şuan atıyimm sütümü
Eki Görüntüle 2968040
Ben de diyorum bu simurgu bir yerden hatırlıyorum...canım benim kaybolsak da tekrar buluştuk ya ..ben tayin taşınma işleriyle uğraştım yazın...şehir degistirdik şimdi her şey yoluna girdi. İyisin değil mi?Ablam sen nasılsın uzun zaman oldu seninle karşılaşmadım sen gittin kayboldun sonra ben kayboldum. Ben pina
Inşaallahhh pazartesi ablacım ya vallahaa çatladık yaniiAfiyet şifa olsun canım.Çok yorma ev işleriyle uğraşma ...Cinsiyet ne zaman belli olacak zaman çabuk geçiyor bizim için takip edemedim.
Iyiyim iyiyim ablacım sukur. Memnunmusun gittiğiniz yerden alışabildin miBen de diyorum bu simurgu bir yerden hatırlıyorum...canım benim kaybolsak da tekrar buluştuk ya ..ben tayin taşınma işleriyle uğraştım yazın...şehir degistirdik şimdi her şey yoluna girdi. İyisin değil mi?
Ooyy abla senin adın Meryem mi yoksa Hatice miMadamim inşallah gönlündeki kucağına verilsin.İsmimin beğenilmesi çok hoşuma gitti.
Allah daim etsin sağliğini huzurunu bebemmmAayyy evettt bugün nedense cok pozitif uyandımm midem yerine geldiiii
Harikayımm bombaayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?